![]() |
|
@MieCho_Slait
Myśle że już Ci powiedzieli że jutro o 10:00 ja, adu i aneta będziemy u Rutka w żaganiu B) Więc mam nadzieje że też będziesz B) Preferuje tylko: wino, piwo i zielone nic więcej B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale zreszta jak u rutka impra to pewnie czrek tez bedzie a nie mam ochoty ogladac jego geby. wkazdym razie milego pobytu w zaganiu (tomaszowie) ((niewiedzialem ze adu tez jedzie)) |
Cytuj:
|
Abstrachując od tego, że to nie miejsce na wasze (miecio, matut, nata itd) wyznania dotyczące alkoholu, to podniecacie się tym jak 15 latki...8o
@nata- nie znasz mnie pajacu, nie wiesz co mogę, a czego nie. Nie wypowiadaj się na ten temat, bo ja przynajmniej nie bałem się napisać którą postacią grałem na aurerze:baby: |
Cytuj:
OmG... jesteś straszny :( |
Cytuj:
|
Wybacz, pisałem z rozpędu. I tak dla mnie zj*b jesteś:D
Elo |
Cytuj:
|
Obaj siebie warci...
Tymczasem Adde wbija 150 ;< Im wcześniej ktoś zdecyduje sie go powstrzymać tym lepiej ;) |
Cytuj:
|
[quote=shaiboos;2086211]Obaj siebie warci...
Tymczasem Adde wbija 150 ;< Im wcześniej ktoś zdecyduje sie go powstrzymać tym lepiej ;)[/QUOTE juz jest pozamiatane...widziales jak oni doekspili ?...chyba FAG ostatecznie juz przegral wojnę na Aurerze,..z FAG-iem juz nawet serby nie chca grac..Aurea serwer całkowicie szwedzki...wyglada na to ze na dlugo |
[quote=Rosario;2086365]
Cytuj:
jaki szwedzki ? oO |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czyżby New War ma zacząć się jutro ? :<