![]() |
|
Tylko za dużo ma tuszu, czy jak to się tam zwie przy oczach, nie sądzicie?
|
@Kuma i Sam
A zdradzcie mi tajemnice... jak osoba prawdziwa moze byc brzydsza/ladniejsza od NARYSOWANEJ?:O |
@up
To narysowana osoba nie może być ładna/brzydka? Po prostu osoba prawdziwa/narysowana może się bardziej podobać=jest ładniejsza ;). Jeszcze jakieś pytania? |
@Up
A jak moze sie podobac narysowana tak jak prawdziwa? To, ze podoba mi sie Mikan w Wanko~ nie znaczy, ze jest ladniejsza od mojej kolezanki z klasy i vice versa. W ogole takie porownywanie nie ma sensu. Ale racja, dziewczyna jest sliczna (ale zdjecie widzialem juz dawno temu ;)). Inne ladne kosplejerki mozna znalezc na www.cosp.jp : ) |
@sasse
Nie chce słyszeć że coś jest klocem od człowieka, który zrobił sobie avatar z green green. @gg Wy to macie nierówno pod sufitem. Żeby jeszcze się tym jarać? Nie wiem czy ktoś oglądał cosplaye do Naruto. Ja czytając wasze posty postanowiłem zajrzeć, i jedna rzecz mnie zastanawia: Czemu tyle osób przebiera się za Choujiego? I tak na dobranoc: http://www.youtube.com/watch?v=YjdFr...eature=related |
@Gangrel
Masz coś do Green Green = masz coś do mnie. Wiem gdzie mieszkasz - strzeż się. @Gro Cytuj:
|
MI sie GG nie podobało, skończyłem po openingu...
Quiz Magical academy - słyszał ktoś coś o tym? @up co do anime: signed XD |
Cytuj:
@topic koncze te nieszczesne TLR i wreszcie zaczynam KGNE, juz nie moge sie doczekac : ) mam szczera nadzieje ze mnie nie zawiedzie... ; ) |
Twoj podpis nadrabia ten blad...
|
|
@down
Hehe =] |
@Up
Lol... Przeciez chodzilo o to, ze SD ssie, a Ef nadrabia ten blad. Widac, ze w UK nie macie czytania ze zrozumieniem xD |
uwaga! pilnie muszę sie dowiedzieć czego to x3 :
Ukryty tekst:
|
Bible Black?!:P
|
domo arigato ^^ rozumiem ze nie jest to Anime a Hentai : p ?
|
Ukryty tekst:
To nie ta pani?:D btw. A tam hentai... poprostu baaaardzo mocne ecchi :D |
kanokon to był hardcor ecchi XD to jest hentai!
>dodaje do must to see priorytet |
@Rayza
Jak kreca cie dziewczyny z penisami to smialo : ) |
nieee : / ale zdjecia z gry widziałem wiec to mi wystarczy na razie XD
|
Mój torrent, wczoraj o 19 dodałem zostawiłem na noc i dzień, jutro znowu nic nie będzie do ściągania.
http://img.photobucket.com/albums/v458/czuk85/dddw.jpg Anime: Tales of the Abyss - 20 Ukryty tekst:
Casshern Sins - jak poprzednie cudowne Toaru Majutsu no Index - 20 Ukryty tekst:
Reszty nie będę wspominał, no może jedno czemu ten Soul Eater ma opóźnienie z odcinkami -.-. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:11. |
|