Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Only Honera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46819)

19Satan10 06-05-2008 18:18

@Damiaan
Blue robe miał =)

Żeby nie było, że bez ssa;< btw. Chociaż i tak już nie aktualny_/ :D 136 prO
http://img98.imageshack.us/img98/6391/137cu7.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/639...2ba15670e9.jpg

wahuraydd_xafen 06-05-2008 18:46

hahaha
http://img73.imageshack.us/img73/2232/hsaujy2.jpg
chyba przez to odebrano im zaszczyt bycia strona fanowska(te reklamy u gory) :S
http://img225.imageshack.us/img225/5309/dfvzdcvvs2.jpg
p.s
nie chcialo mi sie obcinac ;p

>Pchelka< 06-05-2008 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Yuzek (Post 2042459)
Hehe :) Master of Shadow.. To to byla gildia.. :(

nom zajebisci ludzie itp... typu kotlet zawsze roz*******al albo boneq itp. wtedy mialem z 15 lvl na sorku ;[

tiker 06-05-2008 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez >Pchelka< (Post 2043016)
nom zajebisci ludzie itp... typu kotlet zawsze roz*******al albo boneq itp. wtedy mialem z 15 lvl na sorku ;[

pamiętam jak byłem najwyższym lvlem w gildi od czasu do czasu mimo 20 dedów : )P

Pan Yuzek 06-05-2008 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez >Pchelka< (Post 2043016)

tiaaaa [CHAR]Alfonsinio Pablo[/CHAR]. Pamietam jak jeszcze mnie nie bylo w gildi, jak Draconia Quest robilismy, najpiekniejszy quest w moim zyciu :D

Pomocnik Astona 06-05-2008 20:21

Lv. raz na jakis czas ; >
http://i114.photobucket.com/albums/n...k_2006/122.jpg

DexteroO 06-05-2008 20:33

http://img145.imageshack.us/img145/2459/32io1.jpg

ke pasa ?

Barosa7 07-05-2008 00:19

:o
http://images28.fotosik.pl/209/0ad03985b5866e6f.jpg

Czyżby to jakieś święto było?

Niepozorny 07-05-2008 08:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damiaan (Post 2042578)
Care jaki armor spadl? :D ale i tak gz wytrzymania najdluzej :}

Blue Robe :((((

A leczenie na 85% + manual xd!

next troche later :ss

@Down

no co Ty nie powiesz ? ;dd
Pierwszy demon zownowany szybko,
potem padł Swiftes~, potem Nicol, a gdy drugi demon miał deep green to padł Witold, więc musiałem sam, z 300 ultimatami na*******ać tego 1 demona mając 4 fe na klacie i inne demony, wiesz, zawsze lepiej podjąć próbę, niż tak jak Ty, kisić dupę przed dp wklepując 'adori frigo', zresztą przynajmniej nie bałem się iść na anni, a nie tak jak pani niżej.
Ludzie, zastanówcie się nad sobą, macie problemy to nie placzcie tutaj tylko napiszcie list do Bravo...

Aerie 07-05-2008 08:08

A propos screena z anni z botami i jeszcze padli, śmieszne, a za razem żal : P, bez botów żadnego questa zrobić nie umieją xd

Monix 07-05-2008 09:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aerie (Post 2043802)
A propos screena z anni z botami i jeszcze padli, śmieszne, a za razem żal : P, bez botów żadnego questa zrobić nie umieją xd

Urszulo Słońce*, skoro jest Ci tak żal chłopaków może pokarzesz im "jak to się robi" B), myślę, że to lepsze rozwiązanie niż egzystowanie pod domkiem i prawienie morałów innym :)

Chciałabym zauważyć, że w moim poście nie ma ani kropli jadu :evul:**

*, **- mam nadzieję, że ironia nie jest Ci obca :)

Love, Peace & Qumey :evul:

@down
-co do huncenia warlocków używałam Tibia GG i wcale źle się z tym nie czuję ponieważ lubię ułatwiać sobie życie :)
-co do reszty huntów nie wiesz to się nie wypowiadaj ;]
-odnoszę wrażenie, że nigdy nie będziesz gotowa
-a co do ironii/sarkazmu, no skoro tak uważasz ;] nie wypada mi się sprzeczać z "Panią doskonałą" ;) ale czy nie sądzisz, że nie jest jeszcze za późno na korki z polskiego? :)
@
(odnoszę wrażenie calfre szukającej po słownikach pewnych słówek xd nie wiem czemu huehe) Naturalnie Urszulo, bez słownika się nie ruszam ponieważ nie potrafię się wysłowić...
Proszę Cię... nie sądziłam, że możesz być do tego stopnia żałosna;(

Aerie 07-05-2008 10:03

Ukryty tekst:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monix (Post 2043864)
Urszulo Słońce*, skoro jest Ci tak żal chłopaków może pokarzesz im "jak to się robi" B), myślę, że to lepsze rozwiązanie niż egzystowanie pod domkiem i prawienie morałów innym :)
Chciałabym zauważyć, że w moim poście nie ma ani kropli jadu :evul:**
*, **- mam nadzieję, że ironia nie jest Ci obca :)
Love, Peace & Qumey :evul:

hmm odnosząc się do głupiego ssa z anni, widzę, że znów zaczyna cię obchodzić moja opinia calfre skoro odpisujesz ;] A po drugie nie czas na moje anni, pójdę jak będę pewna, że nie padnę. Ja w przeciwieństwie co do niektórych nie używam botów i znam swoje możliwości. Bez botów wasza grupka nie poszła by ani na anni, ani nawet na żaden hunt typu twoje warlocki ;] Z reszta widać po ładnie zrobionym screniku, że nawet z botem padają.

I doskonale wiem co to ironia tylko, że w odniesieniu do twojego tekstu używa się słowa sarkazm ^^

@edit:
(odnoszę wrażenie calfre szukającej po słownikach pewnych słówek xd nie wiem czemu huehe)
@up dziękuję za pochwałę ale to nie potrzebne, wiesz nie śpieszy mi się z anni mam mnóstwo czasu, na wszystko przyjdzie odpowiednia pora

btw pozostałych non botting screenów gratz advansów
Ukryty tekst:
@Edit 2: Oj wypraszam sobie, calfre zaczęła kłótnię pisząc kolejny post o mnie, mój poprzedni post nikogo nie obraża, [tylko stwierdza fakt i opisuje ogólną społeczność botterów, ale widzę, że ms (nie mr) nicole lady czuje się botterem, bo tak się żuca do mojego opisku] ani nie prowokuje. Chyba że jakiś botter poczuł się urażony. Nawet nie zwróciłam się bezpośrednio do żadnego z pana\pani botterów. A co do kompleksów czy słyszałeś, żebym się kiedyś na coś żaliła? Bo ja nie, a ty to cały czas robisz; "ulka plxxx odpisz na posta, bo nie mogę sie doczekać co napiszesz" - kompleks aerie (oznacza, że nie możesz żyć bez moich odpowiedzi, bueheh). I widzę, że znów się z wszystkim powtarzasz, nie możesz czegoś nowego wymyślić? Ciągle to samo, nudne to zaczyna być. A co do kaski nigdy nie musiałam jej kupować, w przeciwieństwie do innych osób, które nie były na tyle zdolne żeby ją zdobyć samemu\ej w grze. Bez odbioru.
@Edit 3: (lol) @yuzek: wiem ale bot to będzie zawsze coś niepożądanego w tibi i botterzy tak samo, więc wiadomo, że każdy botter będzie urażony bo go nie chcą, ale skoro botter nie widzi nic w tym złego, to już nie mój problem. Wracając do lady nicole, powiązywanie rl z tibią to ostatnia deska ratunku dla tych którym już brak konkretnych argumentów. RL nie ma nic do tibi poza tym, że ludziki pikselowe to normalni ludzie i powinno się ich traktować w normalny sposób tak jak traktuje się osobę w rl
@Edit 4: O nieee wielki (nie)grający dextero się odzywa, a dodaj sobie cały czas online wszystkich hidden twoich charów i wyjdzie, że grasz tyle samo co ja albo achin. Nie odzywaj się nawet co do tego, bo to śmieszne, że gracie tyle samo a innym to wyrzucacie i czepiacie się rl, które nie ma tu nic do rzeczy. A co jeszcze, to nie wina achina tylko pewnego transwestyty xP, który bardzo lubi to co robi w grze.

19Satan10 07-05-2008 14:17

I jak zwykle Ulka zaczęła nową kłótnie bo ma kompleksy (mianowicie brak chłopaka;< i małe piersi). Ty byś nawet nie poszła na anhi~ bo się boisz o swojego pikselowego ludzika, że straci blessy, i znowu trzeba będzie kupić kaske na allegro.

"(odnoszę wrażenie calfre szukającej po słownikach pewnych słówek xd nie wiem czemu huehe)" by Aerie
Chciałaś być śmieszna, ale CI nie pykło;<

"dziękuję za pochwałę ale to nie potrzebne, wiesz nie śpieszy mi się z anni mam mnóstwo czasu, na wszystko przyjdzie odpowiednia pora"
Dokładnie Aerie, masz dużo czasu jeszcze pograsz do 30stki jak Calamity i poznasz chłopaka na interii;*

Buśśśśśka;*

Pan Yuzek 07-05-2008 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aerie (Post 2043802)

Słuchaj Ulka, ja nic do Ciebie nie mam, ale w tym poście mogłaś kogoś obrazić. Gdybyś to napisała o mnie to uznałbym że jak mówisz że nie umiem zrobić żadnego questa, bez bota, to jestem głupi i taki tam.
Jeszcze raz powtarzam, nic do Ciebie nie mam, ale lubię sie wtrącać w dyskusje :evul::evul::evul::evul::evul:
Pozdrawiam Cie :)

Achi'n 07-05-2008 16:28

@Nicole
Nie no lepiej być trans i dawać all buziaczki
"Achinku jak ty ładnie dziś wyglądasz mmm"
W sumie to dziwie się że poszedłeś na Anhi przy twoim nadmiarze ostrożności:>
Ty no może chcesz abym ci znów pomógł soule bić na scarabach bo boisz sie kicka 3>
Niom Achinek pomoże czekaj =*

DexteroO 07-05-2008 16:40

@achin
ehh... dlaczego znow placzesz, ze Nicol udawal laske? boli cie to? moze i udawal, ale to ty byles naiwnym 'zakochanym' achinkiem ;)

@achin + aerie
macie jakies problemy widze, chcecie byc lepsi niz wszyscy, ale i tak to sie nie uda, bo zawsze bedziecie dla mnie zwyklymi smieciami, za to ze macie te swoje 'zwiazki' w pikselowej grze i za granie 25h na dobe ;)

wypisalem sie to lece na meczyk, ciao ;)

19Satan10 07-05-2008 16:41

@Achi'n
I tak Cię kocham Ty mój syfku;** Myślałeś, że Cię już nie kocham?Uwielbiałem smarować Twoje osyfiałe plecki kremikiem, a teraz Aerie to musi robić;<
Ty zawsze ładnie wyglądałeś z tym ryjem, jakby w Ciebie snajper strzelał( Chodzi o pryszcze);<
A tak btw. masz teraz czas na soule?

Achi'n 07-05-2008 16:45

@Dexter
Śmieciem jakiego widzę na tym forum jesteś ty jak coś mam kosz można cię wywalić.P;)
To nie moja wina że jesteś tłusty i masz kompleksy pikselowe ;<
A jak brak ci miłości to zapraszam do naszego grona "tajnych miłośników Nicola muaaa=****
@nicolko=*
No jasne że mam tylko plax kup mi blessy bo jak padne na scarabie to będzie kicha a ty przecież nie dobijesz bo panika ci zjara all szare komórki;)
I mam prośbę daj mi kremik na te syfki ten co ty używasz bo jest zajebisty w trzy dupy <3
Mam nadzieje że z twoja pomocą będę dobrze nawilżony lofciam cię
<Twój Achinek =*>
@Down
Mowie wstydzę się syfków ;<< czy to tak ciężko zrozumieć aff ;(

duzy_zomb 07-05-2008 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Achi'n (Post 2044464)
To nie moja wina że jesteś tłusty i masz kompleksy pikselowe ;<

Z tego co pamietam jak dawalismy foty, to ty nagle z forum zniknales! :O
A jak dobrze pamietam to moj Zieloq byl czysciusi i chudziusi :*:*:**

AlortDeath_17 07-05-2008 17:39

Jesteście żałosni a nicole ty juz bijesz rekordy ^^ i :) Pozdrawiam wasz oddany kolega ;) a te teksty też byście mogli sobie darować bo są na poziomie jakiegoś 12-latka
down!~:P humn... :P dobre.. dobre.. :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:55.