![]() |
|
Cytuj:
2006-12-16 19:55:02 Hans Czesiek 55 Lorth Ripper 72 2006-12-16 19:55:02 Hans Czesiek 55 Pisorek 66 |
Cytuj:
|
hmm laubau finena kuchin ... nice;]
|
Jakis cam?bo na wocie nic nie ma
|
boruta!!!
jeszcze fragi z rana: Aug 19 2008, 07:50:31 CEST Killed Jimpan Da Elite at Level 111 unjustified Aug 19 2008, 07:52:35 CEST Killed Alus Fenia at Level 101 unjustified nienawidze botterow ;d ale ten drugi to manualnie s*******al xd |
Cytuj:
NiEzLa BoRuTcIa oF pL ;];];]:cup::cup::cup::cup: wczoraj i tak zjebaliscie z drugim kebabem, a tak chcialem go ded borze muj ;\;\ |
no niezle mendill(czyt. menda) robi pa
22:26 Mendill [173]: hi 22:27 Mendill [173]: ilsten i got a deal, you pay me 50k.. instead of i random you... you will write in comment on tibia.com "Protected byMendill".. I will protect youfor the 50k... or else urhunted and will die 1x time you decide |
I to niby jest pa?Za taką głupote dziwie sie ze dostales tylko tyle
|
dedli mnie, fri itanz plax, całe EQ padło z ciała ;( potszebuje Pro, bo tutaj caly serf to random PA i PK, ZAL.ORG.GOV.NET.EDU.COM.PL ownz, zryjcie kupe i tak wami zawladne, a VV prosze o ałtograf i fri MPA , nautszcie mnie irydyjskiego językaaaa
AVE Vincent ;-] |
dochodze do wniosku ze moj gild potrafi wszystko zjebać;p żal żal i jeszcze raz żal
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Violence brak mi słów @Iridia niezły bajzel @Viking no nieźle, ale i tak ded @Vincento potrzebna ci resocjalizacja |
Ładnie, ładnie, jedziecie Szwedów do piachu z nimi ale co to da. Swe rozjebiecie ale bongo i tak będzie pkowac .. :|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak mam, jestescie juz nudni z tym pkowaniem pajace, Powola vip to Bongosy, tyle many idize na ich exivowanie ....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ironie rozpoznaje tylko od słowa 'powola', a więc musisz być kimś kto legnął od nas :< ehh8o8o @Adnincv wiesz co ci powiem idz sobie stond nikt cie tu nie lubi bo masz malo wzrostu ;\ |
Cytuj:
Nerd ! |
pozdro dla viron mysta najwiekszego kozaka iridi!
+ mamy weekend takze akcje zawieszone do odwolania ;) i chcialbym zlozyc najlepsze zyczenia dla krejzolka ktory "chyba" jutro ma kościelny ślub;]]] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:01. |
|