![]() |
|
czytaj mange : p SE to kolejne zmienione anime.... od 35 epa chyba..
|
Cytuj:
|
Noż litości, ja dużo mogę zrozumieć, w tym i to, że green green się podoba z tego prostego powodu, że jest ecchi, ale fabularnie jest to dno dna i kilu mułu. O school days się nie wypowiem, robiłem to już kilka razy i szkoda czasu.
|
Skonczylem To Love-Ru.. Jednym slowem - bardzo niesatysfakcjonujace zakonczenie. Teraz moje upragnione Kimi ga Nozomu Eien, ach : )
@down Jesli chodzi o mnie, to dzieki : ) nikt jeszcze mnie tu po imieniu nie nazywal : d |
@Mateusz
Have fun :) |
@Mateusz
tez ładne imie : p dobra kto jeszcze powie jak ma na imie XD? |
Nazwiska tez sie przydadza i zalacznik do zdjecia... Czyjas osobe sie wpisze do tego Death Nota >.<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do school days - mi się podobało, ecchi na przyzwoitym poziomie, ale trochę przecholowali z zakończeniem. No. @Mateusz A od jutra Clannad :D @dałn No przecie tam było ecchi omg Cytuj:
Dobra, w SD nie było ecchi. Dobra ludzie nie kłóćmy siem |
@up
SCHOOL DAYS ECCHI? AJOAHHOJ koniec swiata >.< a w school days jedyne co bylo fajne to wlasnie zakonczenie ; ) i OST... @topic po KGNE bede musial od nowa zaczac C;H... rzucilem to dla TLR - i fail'd : d @down Szczerze, to nie widzialem tam ani grama ecchi : P (no moze troszeczke : ]) |
AAAAA i znowu dyskusja o SD! :D
Srednio mi sie podobalo jako ecchi... :P |
Ludzie, nie prowokujcie mnie. Bo jak znowu zaczne wywody o SD to skoncze 20 stron dalej. Takze prosto, SD za c*** nie jest ecchi, a jak ktos tak uwaza to ma po pierwsze nierowno pod sufitem, a po drugie luki w wiedzy nt. gatunkow anime.
Tyle ode mnie. |
KGNE 1 - zwykle nie oceniam anime po 1 odcinku, ale tyle sie dzialo ze juz moge dac 10/10 : D zobaczymy jak bedzie dalej... ogolnie mocno mnie wciagnelo ; ) tylko juz boje sie tego zakonczenia...
|
@i386
Nie, tu zakonczenia nie trzeba sie bac. ; ) |
Ano, ale dlaczego to musi byc smutne juz po 2 epie? : / 3 obejrzalem i nie moge sie oderwac...
@edit 4 - zaczyna byc ciekawe... @down No i to w sumie dobrze, bo mam juz dosc komedii - bezfabulowcow : P Aa, dodam jeszcze, ze do tej pory myslalem ze nie lubie kreski z 2001-2005, ale teraz sie w niej zakochalem : D wole bardziej nawet niz 2007-2009 : P @edit3 SETO OVA 2!! dopiero zauwazylem ze subbed... |
@i386
Bo jak dramat to dramatyczny : P |
Właśnie obejrzałem Steo no Hanaymoe ova 2 :p
Ukryty tekst:
|
Ja tam nie lubię oglądać żadnych OVA, bo tylko ''miesza'' w głowie xD
|
Ja rozpoczelem co tygodniowy placz z powodu RAW'a Bleacha... : <
|
Tentacle juz po ciebie idą .....zapomnisz o bleachu : 3
http://img11.imageshack.us/img11/4472/tentacle.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:30. |