![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak tam charakterystyka czytaliście chociaż tą książke:D? @lisek A może z nożownikiem jeszcze;d? |
Kur*wa Odjebali Parodie Z Charakterystyka ;d
mam 32/34 + 0?/16 z charakterystyki... wymyslilem sobie wlasna hitorie o chlopaku zyjacym podczas 2 wojny swiatowej. w sumie lepsze to niz napisanie charaktesrytyki syzyfa z mitologi. eloo;d nikt z mojej szkoly nie czytal tego :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
najs widze, wszyscy tacy dorosli byli, a tu co drugi sie paral z egzaminem gimnazjalnym :O
|
Cytuj:
Napinał sie i robil z siebie pajaca na tibia.pl ? |
Cytuj:
|
Srry "tripyl"
|
Cytuj:
[CHAR]Lisek Van Liden[/CHAR] |
Cytuj:
pozdrawiam |
Cytuj:
Liczylem na rozprawke albo list ale charakterystyka moze byc jak narazie mam z Humanistycznego 14 na 20 zamknietych a z matmy 16 na 20 xD. Nam nauczycielka mowila ze dostal ksywe rudy bo byl rudy haha xD :D:D |
z tego co pamietam to w gim tez mialem na tescie charakterystyke jakas;p polalo sie wody i poszlo bardzo ladnie. teraz to sa za to "sprawdziany". profesorek sie obraca a tu myk z gotowcami ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ja mam steama oneoen! Nawet z Source : OOO a tak btw. nie przypisuj sobie tak strasznie tej kaliforni bo jestes tam pewnie tylko dlatego ze Wroclaw jest miastem partnerskim z L.A a wydaje mi sie ze ty jestes z Wro. U mnie tez mozna na lajcie jechac na stypendium do Belgii ... |
Widze ze spora czesc forum dopiero z gim wychodzi, a juz takie napinacze =o Co za czasy, tacy mlodzi, a tacy gniewni :/
Powodzenia w dostaniu sie do wybranych szkol :) |
a jak napinka chłopaki xD
|
Cytuj:
dzieki ;) heee zeeromski ;p ymy chodziles tam? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:04. |
|