Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

ELVL 22-04-2008 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biooolyy (Post 2016473)
Łączy nas to, że obydwoje czekamy z Thelliusem na Noilletha w wakacje xp

a co jedzie was bic ? z drakiem czy sam ? hahahahaha

JechaczNakonny 22-04-2008 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yayka (Post 2016593)
Taaaa ^^ Bioły jak tam testy poszły bo sie nie chwaliłeś:P??

To jest ten kozak z dębicy:D? to ja też chce:pp!!!!!!!!!!

Jak tam charakterystyka czytaliście chociaż tą książke:D?

@lisek

A może z nożownikiem jeszcze;d?

Baxmen900 22-04-2008 21:42

Kur*wa Odjebali Parodie Z Charakterystyka ;d

mam 32/34 + 0?/16 z charakterystyki... wymyslilem sobie wlasna hitorie o chlopaku zyjacym podczas 2 wojny swiatowej. w sumie lepsze to niz napisanie charaktesrytyki syzyfa z mitologi. eloo;d

nikt z mojej szkoly nie czytal tego :)

ELVL 23-04-2008 01:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JechaczNakonny (Post 2016648)
To jest ten kozak z dębicy:D? to ja też chce:pp!!!!!!!!!!

Jak tam charakterystyka czytaliście chociaż tą książke:D?

@lisek

A może z nożownikiem jeszcze;d?

NOZOwnik z krakova o ile sie nie myle a prawie thellion i drako z debicy :P

JechaczNakonny 23-04-2008 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baxmen900 (Post 2016848)
wymyslilem sobie wlasna hitorie o chlopaku zyjacym podczas 2 wojny swiatowej. w sumie lepsze to niz napisanie charaktesrytyki syzyfa z mitologi. eloo;d

nikt z mojej szkoly nie czytal tego :)

Wolałbym syzyfa .. a tak na boku to moi koledzy opisywali rudego i stwierdzili ze był rudy i piegowaty a jak się potem okazało to on był brunetem :D

Vlaaaadek 23-04-2008 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ELVL (Post 2017236)
NOZOwnik z krakova o ile sie nie myle a prawie thellion i drako z debicy :P

Za to ty prawie buki z nad granicy z ruskami yoo

ELVL 23-04-2008 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vlaaaadek (Post 2017769)
Za to ty prawie buki z nad granicy z ruskami yoo

Wybacz ale ja sie do niego nie upodabniam , nie robie podonych name'ow i komentarzy typu prawie buki :} nieprawidlowy strzal probuj dalej

szYMY 23-04-2008 15:54

najs widze, wszyscy tacy dorosli byli, a tu co drugi sie paral z egzaminem gimnazjalnym :O

SpawN<3 23-04-2008 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firenzik (Post 2014011)
Gdy ja po raz pierwszy siedzialem z draciem na vencie to twoja przygoda z tibia sie dopiero zaczynala... i wiem jakim jest skurwysynem;] a pozatym mam kilku znajomych z WRA z ktorymi walczylem na innych swiatach...
No i znow chlopek z wioski... Kurwa masz pecha bo bylem u ciebie w Debicy 2 tyg po tym jak kibice zasztyletowali 20+ letniego kolesia... Przyznam sie ze nie dziwie sie ze dochodzi tam do przemocy skoro ludzie bija sie tam o jedzenie... mieszkacie tam kurwa w roz*******ajacych sie osiedlach i barakach... nie smieje sie z waszego statusu spolecznego jak i finansowego ale stul pysk biedaku... nie mieszkam w piwnicy tylko w Akademiku... no i kurwa szacunku troche nastoletni gnoju... bo kurwa jak ja walczylem na tym serverze to ty po drzewach latales z kolegami... CYA wiesniaku mieszkajacy w szafie
pozdrawiam

edit

nie... bo przemek mial jakis udzial w losach serverach....

last edit-.-
slovik mimo iz nadal cie nie lubie po napisaniu PM mam do ciebie troche szacunku bo jestes nie co madrzejszy niz pokazujesz na forum.....

Napinał sie i robil z siebie pajaca na tibia.pl ?

SpawN<3 23-04-2008 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firenzik (Post 2016492)
życie studenckie... pisze wtedy kiedy otworze laptopa... a ze spie rzadko (wyklady,treningi,mecze,imprezy) to raz pisze w srdku nocy a raz popoludniu;] i jak cos "no liferem"... a zycia to mozesz mi tylko pozazdroscic drogi Vladku ;]
pozdrawiam

Ty naprawde myslisz ze 4um Ci wierzy ze mieszkasz w tej calej Californi? Czlowieku na*******aja z ciebie jak z dziecka a Ty sie jarasz, ze mieszkasz w ułesa, ta moda dawno sie skonczyla, zmieen awatar i powiedz ze mieszkasz w japonii to modniejsze teraz elo

SpawN<3 23-04-2008 16:10

Srry "tripyl"

Sir_Elioth 23-04-2008 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ELVL (Post 2017889)
Wybacz ale ja sie do niego nie upodabniam , nie robie podonych name'ow i komentarzy typu prawie buki :} nieprawidlowy strzal probuj dalej

[CHAR]Van Liden[/CHAR]
[CHAR]Lisek Van Liden[/CHAR]

Firenzik 23-04-2008 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpawN<3 (Post 2018428)
Ty naprawde myslisz ze 4um Ci wierzy ze mieszkasz w tej calej Californi? Czlowieku na*******aja z ciebie jak z dziecka a Ty sie jarasz, ze mieszkasz w ułesa, ta moda dawno sie skonczyla, zmieen awatar i powiedz ze mieszkasz w japonii to modniejsze teraz elo

ale ja sie nie przejmuje opinia innych ;] ani nie jaram sie tym ze mieszkam w USA w Californi... gdybym dostal stypendium do Mragowa to bym napisal ze tam mieszkam... nie uwazam ze miejsce zamieszkania robi z osoby kogos lepszego... a jak chcesz foty z akademiku, uczelni, treningow, meczy to napisz na PW... i pamietaj chlopcze... na*******aja sie z ciebie napinaczu :] jebanmy wannabe spawn ( podejrzewam ze nie masz steama pajacu -.-) a avataru nie zmienie chcbys mial sie odwodnic z powodu niekontrolowanych wytryskow... BTW jak poszedl egzamin dzieciaku ;>
pozdrawiam

DuRi_Zmc 23-04-2008 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JechaczNakonny (Post 2017653)
Wolałbym syzyfa .. a tak na boku to moi koledzy opisywali rudego i stwierdzili ze był rudy i piegowaty a jak się potem okazało to on był brunetem :D

Liczylem na rozprawke albo list ale charakterystyka moze byc
jak narazie mam z Humanistycznego 14 na 20 zamknietych a z matmy 16 na 20 xD.

Nam nauczycielka mowila ze dostal ksywe rudy bo byl rudy haha xD :D:D

Tucz 23-04-2008 20:18

z tego co pamietam to w gim tez mialem na tescie charakterystyke jakas;p polalo sie wody i poszlo bardzo ladnie. teraz to sa za to "sprawdziany". profesorek sie obraca a tu myk z gotowcami ;p

Bartholomew 23-04-2008 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vlaaaadek (Post 2016118)
Taaa w kaliforni jestes ale nawijasz postami o kazdej porze dnia i nocy czasu pacyficznego i kto jest no lajfem/klamca ?

ja np. pisze w czasie pacyfistycznym

Vlaaaadek 23-04-2008 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firenzik (Post 2018589)
ale ja sie nie przejmuje opinia innych ;] ani nie jaram sie tym ze mieszkam w USA w Californi... gdybym dostal stypendium do Mragowa to bym napisal ze tam mieszkam... nie uwazam ze miejsce zamieszkania robi z osoby kogos lepszego... a jak chcesz foty z akademiku, uczelni, treningow, meczy to napisz na PW... i pamietaj chlopcze... na*******aja sie z ciebie napinaczu :] jebanmy wannabe spawn ( podejrzewam ze nie masz steama pajacu -.-) a avataru nie zmienie chcbys mial sie odwodnic z powodu niekontrolowanych wytryskow... BTW jak poszedl egzamin dzieciaku ;>
pozdrawiam

A ja sie zaloze ze mieszkasz w Compton, przefarbowales sie na czarno i nosisz ciuchy w barwach Crips B)
A ja mam steama oneoen! Nawet z Source : OOO
a tak btw.
nie przypisuj sobie tak strasznie tej kaliforni bo jestes tam pewnie tylko dlatego ze Wroclaw jest miastem partnerskim z L.A a wydaje mi sie ze ty jestes z Wro. U mnie tez mozna na lajcie jechac na stypendium do Belgii ...

Rester 23-04-2008 21:06

Widze ze spora czesc forum dopiero z gim wychodzi, a juz takie napinacze =o Co za czasy, tacy mlodzi, a tacy gniewni :/

Powodzenia w dostaniu sie do wybranych szkol :)

Arack 23-04-2008 21:23

a jak napinka chłopaki xD

Baxmen900 23-04-2008 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rester (Post 2019290)
Widze ze spora czesc forum dopiero z gim wychodzi, a juz takie napinacze =o Co za czasy, tacy mlodzi, a tacy gniewni :/

Powodzenia w dostaniu sie do wybranych szkol :)

dzieki ;) heee zeeromski ;p ymy chodziles tam?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:04.