![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
19:15 Vu'Xiu [110]: katrila plays
19:16 Vu'Xiu [110]: deenland 19:16 Vu'Xiu [110]: its not a secret ~ 17:59 Vu'Xiu [110]: anaboll 17:59 Vu'Xiu [110]: here ~ "i hate sharers, i hate cheaters, down whit them" by Vu'Xiu ~ Lady Galfi Mar 01 2007, 14:12:20 CET Killed at Level 90 by Ron Montegro Mar 01 2007, 16:53:24 CET Died at Level 89 by a fire elemental Enzin Sain Mar 01 2007, 14:33:55 CET Killed at Level 82 by Makis of aldora and by Ares Deathbringer Till the end. //Tajemniczy |
Cytuj:
|
@Jibav
Oszukujesz :'( |
12:17 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Lord Jamel. He was killed by Royal Suchy. Endzoy :) Hail EM |
jaki wynik wojny?
|
57:51 dla Eternal March.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tez sie zastanawiam jak On zrobil ten swoj lvl:/ no ale dobra n-pvp rzadzi sie swoimi prawami lekko dziwnymi:P tam kazdy jest mastahem pvp:P |
@Seraphim Loki
A co to ?!?!?!? @kokos Nastepny low sie znalazl ty na tym swoim pvp masz 11lvl brawo jestes super gratuluje a teraz wy*******aj bo nigdy nie zrobisz 50lvla czy to na pvp czy non |
Stone Skin Amulet jest to taki amólet, ktury hroni od obrarzeń wrzelkiego rodzajó i ma pienć ładónkuw... pofatygowałem się hih :D piona zią !
(dla niekumatych, blenty robiłem specjalńe) |
Wczoraj Zalapalem hunta od vu'xiu :D :D Cytuje slowa Vu:
Pomagalem Enternal March . Congrat poprostu CO nie ma co robic na aldorze , wiec dopier*ala sie do wszystkich :baby: |
Cytuj:
Gdybys mial chociaz ciiut inteligencji w swojej makowce zauwazyl bys ze juz gre dawno skonczylem a jakbys chcial wiedziec to mam wieksze pojecie od Ciebie gdyz walczylem w wojnach na Azurze przeciwko swe i to nie bylem zadnym low lvl na odstrzal ale Ty i tak tego nie zrozumiesz ale i tak wiem co nie co napewno wiecej od Ciebie ponioweaz Ty wymiatasz w pvp na swoim swiecie tyle ze on jest n-pvp:baby: wiec pozdro tylko tyle moge Ci powiedziec B) Ale Ty i tak tego nie zrozumiesz wiec pozostawie to n/c. |
Cytuj:
PS. Tak wiem nie moge Ci mowic co masz robic wiec nawet sie nie wysilaj, ja Ci po prostu daje dobra rade. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@kokos
HAHAHAH WEZ MNIE nie rozsmieszaj po twojej wypowiedzi mozna wywnioskowac ze nie mailes wiekszsego lvl jak 20 'WALCZYLEM PRZECIWKO SWE, nie bylem low na odstrzal' BUAHHUAUHUAUHUHAA NO ZAAAAAAAAAAAL xDDDDDDDDDDDDD @elmo_us nie mow mi co mam robic, bede se robil co chce, polska wolny kraj nie? =] pozdro |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Scorp ty nie mozesz zyc bez wkurw*ania ludzi? Tak samo cie jechali jak byla wojna Lil vs BB na tym forum pamietasz:>? Tez udawales wielkiego znawce PvP na koncu zeby misc cie z glowy ludzie prosli zebys juz poszedl z tamtego topicu tera jest tak samo po co zawsze karmisz torla swoimi postami o twoim pvp a reszta to ludzie ktorzy nie umieja grac nie maja wyzszego lvla niz 50 a jesli graja na pvp to nie maja wiekszego niz 20 i nie wiedza jak strzelic w czlowieka z sd
Btw. Wiem polska to wolny kraj ale musisz wkurzac ta polske? (czytaj ludzi piszacych w tym topicu) HAIL CO!xD |
Nie wkurzam, poprostu wyrazam opinie na tematy rózne.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25. |