Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Articuno 17-06-2007 23:54

No i brawo Real 30 mistrzostwa ;)

Vekegi 17-06-2007 23:58

No i Real z mistrzem, czyli tak jak powinno być :-)
Choć nie powiem, w przerwie było krucho :>

Raul 18-06-2007 01:51

!Eto'o, cabrón, saluda al campeón!

Cztery lata, całe cztery lata na to czekałem. Campeones, campeones, oe, oe, oe!

http://www.marca.com/marcador/rfsh/l...tido_01/06.jpg

Slovik 18-06-2007 01:53

... Visca El Barca ...

Za rok Barca wygramy!!

Slay 18-06-2007 08:34

Ja mam tylko jedno do powiedzenia:
!fAR$A, cabrón, saluda al campeón!
Koniec przekazu.

PiXik 18-06-2007 11:50

pare miesięcy temu wszyscy kibice Barcelony się śmiali...no to macie chłopaki ubaw po pachy
a zachowanie messiego przy 4 bodajże golu jak jakiś jego partner już dobijał na pustą to żal imho[*]-chłopak centralnie przed nos mu wbił i dobił
Campeone!

Bastash 18-06-2007 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik (Post 1493360)
pare miesięcy temu wszyscy kibice Barcelony się śmiali...no to macie chłopaki ubaw po pachy
a zachowanie messiego przy 4 bodajże golu jak jakiś jego partner już dobijał na pustą to żal imho[*]-chłopak centralnie przed nos mu wbił i dobił
Campeone!

Widać nie potrafisz cieszyć się z mistrzostwa Hiszpanii, bardziej interesuje Cię to aby Barca nie wygrała niż aby Real wygrał. To może ja też coś przytoczę. Sytuacja, kiedy Roberto Carlos dostał żółtą kartkę. Po walce o piłkę miał pretensje do sędziego o to, że był łapany za koszulkę a powtórki pokazały, że przeciwnik przepychał się z nim "bar w bar". Odpuściłbyś sobie.

>down
Za pyskówkę w stronę sędziego.

Exodus 18-06-2007 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1493642)
Widać nie potrafisz cieszyć się z mistrzostwa Hiszpanii, bardziej interesuje Cię to aby Barca nie wygrała niż aby Real wygrał. To może ja też coś przytoczę. Sytuacja, kiedy Roberto Carlos dostał żółtą kartkę. Po walce o piłkę miał pretensje do sędziego o to, że był łapany za koszulkę a powtórki pokazały, że przeciwnik przepychał się z nim "bar w bar". Odpuściłbyś sobie.

Nie ogladalem meczu , ale skoro to byla przepychanka bark w bark to czemu Carlos dostal kartke?

Ot tak sobie pewnie by nie pyskowal.Sedzia zagwizdal faul dla Barcy czy moze powod tej "pyskowki" byl inny.

Myszoon 18-06-2007 17:52

Goń sie rRaul >.>

Fremen 18-06-2007 18:03

No cóż, Barcelona miała okazję zdobyć mistrzostwo i tego nie wykorzystała. Tak czy inaczej- za rok chłopaki pokażą co potrafią.
Gdy odejdzie cfaniaczek Eto, a dołączy Henry i być może Lampard- w Barcelonie będzie grała moja 11 marzeń.

Yoh Asakura 18-06-2007 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fremen (Post 1494018)
No cóż, Barcelona miała okazję zdobyć mistrzostwo i tego nie wykorzystała. Tak czy inaczej- za rok chłopaki pokażą co potrafią.
Gdy odejdzie cfaniaczek Eto, a dołączy Henry i być może Lampard- w Barcelonie będzie grała moja 11 marzeń.

Henry ? Niedoczekanie. Wiem, że wszyscy nam go zazdroszczą, ale chłopaki, bez przesady ;)

Caer 18-06-2007 19:23

Nareszcie, po 4 latach Real powrócił na należny mu tron ;]
Hala Madrid! ;-)

Sirukai 18-06-2007 19:28

Nie ma się z czego cieszyć, Real miał szczęście i na pewno za rok wszystko wróci do normy czyli FCB na tronie :)
VISCA EL BARCA VIVAT CATALUNYA!

Slay 18-06-2007 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sirukai (Post 1494198)
Nie ma się z czego cieszyć, Real miał szczęście i na pewno za rok wszystko wróci do normy czyli FCB na tronie :)

Barca, campeón de liga 2007!

Ghost Nieudany 18-06-2007 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sirukai (Post 1494198)

Barca, campeón de liga 2007!

Maggic 18-06-2007 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fremen (Post 1494018)

Lampard w Barcelonie ??? Wierzysz w te wszystkie plotki ??? :baby:

Bastash 18-06-2007 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1493848)
NOt tak sobie pewnie by nie pyskowal.Sedzia zagwizdal faul dla Barcy czy moze powod tej "pyskowki" byl inny.

Carlos przegrał pojedynek biegowy z piłkarzem Mallorci i miał spoooore pretensje do sędziego, że przeciwnik trzymał go za koszulkę a powtórki pokazały, że jak najbardziej niesłuszne.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fremen
a dołączy Henry

Nie rozśmieszaj mnie. Henry nie jest piłkarzem, który goni za pieniądzem i zostanie w Arsenalu.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sirukai
Nie ma się z czego cieszyć, Real miał szczęście

Guffno prawda. Real był lepszy i wygrał ligę.

>down
Jak nie wiesz co mówisz to nie mów. Założę się, że nawet jednego meczu ligowego Realu w tym sezonie nie widziałeś.

IPchanger 18-06-2007 23:52

prawda jest taka- real ma dobry skład, kuleje tylko zgranie. gdyby je potrenowali sadze, ze wiekszosc trofeuow wpadalo by wlasnie w rece druzyny z Madrytu.

PiXik 19-06-2007 02:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1493642)

>down
Za pyskówkę w stronę sędziego.

no nieeeeee kur*a.
Cieszę się bardzo ale Messiego lubiłem jak na gracza Barcelony, ale te jego płakanie że jest faulowany,granie w siatę na boisku i teraz jeszcze ten gol[*]
Roberto Carlos nie miał szans "bar w bar"przesadził,może był lekko odpychany.

To ja Ci przytocze. Gran Derby w zeszłym sezonie,Carlos nazywa sędziów gównami i ma rację
Dlaczego nie wspomniałeś o imprezach których gospodarzem był Carlos?Dziwki te sprawy
Jeśli miałbym nie komentować bierzących wydarzeń sportowych bo wszystko miała by przebić euforia związana ze zwycięstwem Realu to siedziałbym cicho od około 97 roku.

ps.kocham Cannavaro-pojechał po plujcie wraz z kibicami;*

Hellraiser 19-06-2007 15:30

Dobra zmieńmy temat, bo widze że nie wyjdziecie z tego.

Chciałbym powiedzieć żeby nie rzucać słów na wiatr, o tym że,.

Nastepnym Polskim bramkarzem wyjeżdzającym z Polski, jest Paweł Kieszek który podpisał kontrakt z klubem SC Braga. Btw, więc Marcin Chmiest chyba będzie miał kolegę?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:45.