![]() |
@up
Nie najprawdopodobniej tylko na 100% i to w najstarszej części rookgardu (co oznacza ze tereny dla pacc odpadają) Lecz nie było też wtedy wysepki z sofem. Rozwiązania trzeba szukac na tej części rooka która istniała po powstaniu wysepki z SoFem. |
Cytuj:
@dk-log Mozliwe ale nie wykluczone , że sof mialbyc jakas bronia poczatkowa po wyjsciu na main dla knightow zanim powstal isle of destiny |
Ja tylko się wypowiem do wszystkich niedowiarków.
Sposób na zniknięcie SOF'a został odkryty po bardzo długim czasie, więc z kąd wiecie że po długim czasie nie odgadnie ktoś sposobu na jego zdobycie? Z kąd? W boga też nie wierzysz? |
@Spierman
nie wszyscy wierza w Bogow. Zreszta co Oni do tego maja? Znajdz inny przyklad bo Ci to nie wyszlo. Rozmawiajmy o grze. Jednak masz racje z tym odkryciem sposobu na znikniecie, troche czasu minelo zanim sie cos wydarzylo. |
@ 2 up
Pisze sie "skad" xD @Mestru8 A ktora czesc rooka pojawila sie rowno z wysepka? |
ok... Mój kolega twierdzi jak otworzyć room z mino magiem. Mówi że trzeba jakieś "runy". Pokazał mi to na trade: Powiedział że to ma coś wspólnego z MM.
Czy coś takiego na rooku istnieje ?? (TO NIE FAKE!) http://img510.imageshack.us/img510/2777/minomag.png nie mówcie ze jestem nub bo to się z kąśtam, bo nie znam za bardzo zagadek mino maga. |
Cytuj:
Cytuj:
@up jestes noobem... :D A tak naprawde to sie respi na tutorialu u santiaga i ma tyle wspolnego z sofem co nic |
Oszukał mnie debil jeden :S
|
Cytuj:
Powtarzam NIE jestem pewien. @edit Podziemia oczywiscie te na terenach wschodnich. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:12. |