![]() |
ciezko odpisywac w trakcie hunta badz afk
|
To czesto afkujesz i huncisz:D:D hmhm ja jak hunce (raty xD) to mam czas odpisac:D
@Edit. Ale przyznaj mi racje ze sa tacy ludzie na Obsidii ;] 100lvl+ ktorym wydaje sie ze sa zajebisci i z mniejszym lvlem nie gadaja i sie z nim nie licza ;] nie w*****a Cie to? |
@up
wiesz , czasem ich rozumiem jak dostaje po 10 msg free items plsss to potem nie chce sie z normalnymi ludzmi gadac , moze sie to wam wyda nienormalne ale czasem az mam dosc ludzi :p |
No sa tez takie tzw. 'noobki' ale sa tez normalni ludzie co chca normalnie porozmawiac po normalnemu:)
|
Straszne ! on mi nie odpisał ! Niesamowite! zrobiło mi się smutno oh!
|
wypowiada sie tu moze nie jaki
Astronotus ocellatus? albo zna go ktos ? :p |
Ja go znam a o co chodzi?
Btw Vanik Wszystkiego Najlepszego z Okazji 18-stki. Duzo chlania,fajnych dup noi i 100 lvla do którego Ci dużo nie brakuje. Czekam jak przyjedziesz do Włocławka to coś wypijemy :D |
Cytuj:
...ale najpierw wpada do bydzi ; DDD P.S. Nie zaluj dzis wódy Van ; ] |
a tak pytam bo gosc ma w pizde xD , i tak tylko pytalem z kim by ewentualnie pogadac
|
Ja chciałem z wami tam pić nawet nocleg u siochy bym miał bo studiuje w bdg ale niestety jadę nad morze w tym terminie.Moze innym razem się spotkamy, życze wam tylko fajnego picia i klimatu ;]. A ty vanik jazda jazda jazda :D
Btw. Pephy co odjebał astro? |
tak ja znam astra a o co chodzi ? msg me ingame
btw wpadamy na bydgoszcz xddd [voodka plaaaxx] |
Cytuj:
specjalnie sie tu zajerestrowalem bo mnie doszly sluchy ze tu cos o mnie gadka |
a pomogl ng w zabicu hackera :p
z tajnego filmiku ;) 20:46 Astronotus ocellatus [65]: thanks for info or somthin? 20:47 Astronotus ocellatus [65]: xd 20:47 Astronotus ocellatus [65]: i went to late 20:47 Astronotus ocellatus [65]: i wanna use my gs on him too 20:47 Astronotus ocellatus [65]: xd |
Cytuj:
KILL all HACKERS !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
Za duzy cwaniak z Ciebie a nie tedy droga synu btw. nie o to mi chodzilo... nie placze jak ktos nieodpisuje ale w*****aja mnie kozaki zza monitora bo to sa w rl prawdziwe pedaly:D nie oklamujmy sie:D a TY takim zachowaniem chcesz do nich dolaczyc ?? ^^ edit. No tylko ze oni w rl nie moga pokozaczyc;/ to gdzies musza sprobowac i tym miejscem jest TIBIA ^.- |
czyzby darota miala hacka? : > z nudow dzis sobie ja traplem w depo parcelami z nudow ;) a tu nagle
01:10 Darota [109]: jak darota sie lognie to sie zdzwii ;d 01:10 Darota [109]: o loocik jakis 01:10 Darota [109]: masz 01:10 Darota [109]: jej sie i tak juz nie przyda buhehe 01:11 Darota [109]: ide do innych dp looknac ;d hmmm czyzby hack? : > |
Cytuj:
btw enrique iglesias xd bahahaha |
@ fuccin
faajnie. @ michaś xd at your commands :] |
Cytuj:
|
Ja chcialem zaprosic kazdego chetnego tibijczyka z Bydgoszczy na spotkanie na przelomie lipca/sierpnia.bedzie sie dzialo! ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:10. |