Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Martinesz 14-08-2007 09:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1602242)
Ja w przeciwienstwie do was moge lvl odrobic ;) Wam sie nie uda mnie niestety zabic :( ile razy juz probowaliscie? 8? :>

bilion kur**

Miku 14-08-2007 11:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1599757)
Co do Pontona to padł bo sie zrobił frajerem i już nie potrzebuje nas kolegów bo ma swoją jedną koleżankę, która jak widać zapewnia mu wszystko : O Pozdro Pontonowa > : O

zamknij juz pysk bo napinasz sie na forum, a nic nie robisz w grze. i nie bluzgaj jej tak, mimo ze to nie zadna moja kolezanka, to troche szacunku do dziewczyn.

*Wube* 14-08-2007 12:59

No wlasnie troche szacunku do niego i do niej ; o i sie nie dziwie ze niechce miec takich kolegow... ; o

Lockhart 14-08-2007 13:56

Zemsty Nadejdzie Czas

yongg 14-08-2007 14:46

Sezon łowiecki na mojego sorka otwarty kto pierwszy go upoluje i wykmini jaki nick ma moj sorek dostanie nagrode ;] Sezon trwa tylko 2 tyg

Kikossss 15-08-2007 01:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yongg (Post 1602905)
Sezon łowiecki na mojego sorka otwarty kto pierwszy go upoluje i wykmini jaki nick ma moj sorek dostanie nagrode ;] Sezon trwa tylko 2 tyg

Lili yong ;<

yongg 15-08-2007 01:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1603960)
Lili yong ;<

Jeszcze pozostało go upolowac ;]

albert0 15-08-2007 02:17

@up

Ujebalismy ci 113rp jak kaczuszke, co za problem z 50msem? :>

Edit:

chlopaki, zbierajcie szybciej ekipe bo Holy Elements/Crysis/reszta noobcharow siedzi w pz'tach

@Lockhart

Też zbieraj koleszkóff, chyba ze zamierzasz gadac jak Vilum: "ZOBACZYCIE ZA MIESIAC ;)" 'OKEJ' !

yongg 15-08-2007 12:17

UP Jak ja się tym przejąłem :D wbiliście mi palka w mapkę, pz był zrobiony specjalnie bo mi się nudzilo więc nie pierdol tylko baw się zemną bo ja gram i się świetnie bawię, i nie bądź taki hardy, trochę szacunku do ludzi, i dystansu.
Tak się dziwie czemu podchodzicie z taką złością i agresja do tej gry już wam się głowach pierdoli od tego, mniej pierdolenia więcej ruchu to wam dobrze zrobi.

Madreth 15-08-2007 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yongg (Post 1604326)
UP Jak ja się tym przejąłem :D wbiliście mi palka w mapkę, pz był zrobiony specjalnie bo mi się nudzilo więc nie pierdol tylko baw się zemną bo ja gram i się świetnie bawię, i nie bądź taki hardy, trochę szacunku do ludzi, i dystansu.
Tak się dziwie czemu podchodzicie z taką złością i agresja do tej gry już wam się głowach pierdoli od tego, mniej pierdolenia więcej ruchu to wam dobrze zrobi.

Targowek, nigdy nie slyszales o tym? :confused:

Szczuru.pl 15-08-2007 16:19

Oj Miku I Wube.....

Wydaje się wam, że te istoty zasługują na szacunek, owszem było tak przed pól roku ale czasy sie zmieniły i ich zachowanie również. Ja uważam, że po prostu piszecie takie rzeczy bo to JA je napisałem. Nie przekonaliście się nigdy do mnie i skoro nie udało Wam się to do tej pory to chyba jest już za późno. To co do mojej wypowiedzi na temat pontonów. Po drugie nie pi****l za przeproszeniem, że nie udzielam się w grze, bo do tej pory moja gra polega na codziennej, jednogodzinnej wizycie w kafejce....

Mimo wszystko mam nadzieje, że więcej nie będziecie mi wytykać moich komentarzy bo szanuję Was i was nie krytykuję : ) Pozdro

@Young

Pierwszy raz słyszę o tobie i wypada się mi Tobie przedstawić : Cześć, jestem Widakey znany jako Szczuru, idziesz do pieca :D Miło było :D

Na razie pracuję do końca Sierpnia i na Wrzesień komp będzie już na bank i zacznę odrabiać deda na rocie :D Till the next time :D

yongg 15-08-2007 16:33

Jeśli o mnie nie słyszałeś to tylko nasuwa mi się jedna myśl<nowy nabytek albo jakiś kumpel ci chara oddal >moja pamięć mnie niemylni miałem z tobą styczność w przeszłości. Zima się zbliża więc w piecu będzie ciepło i przytulnie.
A ja jestem znany jako Yogi aka Marcin i jak ci sie znudzi to tez cię ugoszczę w moim piecu MIło było :D Brun brun

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth (Post 1604532)
Targowek, nigdy nie slyszales o tym? :confused:

Dzielnica jak każda inna na każdej szerokości geograficznej rodzą się idioci, normalnie kojarzącego człowieka tez tam można znaleźć.

*Wube* 15-08-2007 18:38

Szczuru nawet nie chodzi o te wyzwiska i wogole ;p Seq to nasz rl ja go bardzo lubie i nie wiem dla czego go tak gnebicie, rozumiem macie jakies tam zale do niego no ok, ale jak juz go raz zabiliscie za saperowa to moze wystarczy a nie potem jeszcze Skrz go zabil i robi mu wielki pa... mieliscie tego pinga jak kazdy od niego oczekiwal? wydaje mi sie ze nie ; o

Scroopy 15-08-2007 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yongg (Post 1604326)

Oni nie podchodza ze zloscia do gry tylko do Ciebie, bo maja bardzo duzy powod ale nie bede sie wypowiadac na ten temat.

Martinesz 15-08-2007 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1604872)
Oni nie podchodza ze zloscia do gry tylko do Ciebie, bo maja bardzo duzy powod ale nie bede sie wypowiadac na ten temat.

najwiecej gadasz, a gowno robisz :|

Szczuru.pl 15-08-2007 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Wube* (Post 1604863)
Szczuru nawet nie chodzi o te wyzwiska i wogole ;p Seq to nasz rl ja go bardzo lubie i nie wiem dla czego go tak gnebicie, rozumiem macie jakies tam zale do niego no ok, ale jak juz go raz zabiliscie za saperowa to moze wystarczy a nie potem jeszcze Skrz go zabil i robi mu wielki pa... mieliscie tego pinga jak kazdy od niego oczekiwal? wydaje mi sie ze nie ; o

Checz to mogę Ci dać własnej produkcji ssa jak Seq mówi, że mnie ojciec bije w domu. Is it not enought to die? pozatem o tym dedzie się dowiedziałem w chwili kiedy scroopy mi puścił filmik u siebie i o ile mi wiadomo to nie padł on z mojego powodu bo z mojego powodu skrzat by go nie zabił, bądźmy szczerzy wystarczył mój mały błąd a wyzywał mnie od pojebów to nie sądze aby za mojego ojca zachciało mu się go zabijać : ) Nie jestem od was, niedawno to sobie uświadomiłem, że poprostu dla was jestem obcym który was poznał na rl :D Muszę z tym żyć, mając nadzieje, że kiedyś się zmieni : ) Spadam z kafejki. Bye

@Young

Gram Widakeyem od dawnaaaaa i szczerze mówiąc nie pamiętam abyś się w tej grze jakoś mi uwidocznił. Pewnie jesteś jednym z nolifów, którzy : RL - NO, FRIENDS - NO, TIBIA - YES

yongg 15-08-2007 21:51

No co to coś cienko było z tym moim noliferowym hardkorowym graniem w tibie ze sie nie uwidoczniłem, 3lata na marne ;p bo miałem taka cichą nadzieję ze mnie zauważysz aż idę sobie coś zrobić, parówki na ciepło zastąpią mi twoją niezwróconą uwagę na moją osobę ;]
Jak mi teraz smutno ze mnie nie zauważyłeś - NOT ;]

*Wube* 15-08-2007 22:26

No dobra mniejsza o to nie mam checi tracic nerwow przez Was ; o dopki mnie nie zdenerwujecie na rl to jestesmy kumplami ;p

p.s Yong nie wiem z czego sie cieszysz ; o jestes juz skoczony na tym swiecie mnie by to nie bawilo

tyle narazie.

Check_yourself 15-08-2007 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1605060)
Checz to mogę Ci dać własnej produkcji ssa jak Seq mówi, że mnie ojciec bije w domu. Is it not enought to die? pozatem o tym dedzie się dowiedziałem w chwili kiedy scroopy mi puścił filmik u siebie i o ile mi wiadomo to nie padł on z mojego powodu bo z mojego powodu skrzat by go nie zabił, bądźmy szczerzy wystarczył mój mały błąd a wyzywał mnie od pojebów to nie sądze aby za mojego ojca zachciało mu się go zabijać : )

* Drogi Szczuru. Nie wnikamy jakie sa stosunki pomiedzy Toba a Twoim tata ale, jak jest coś nie tak to sa takie osrodki albo centrum pomocy. Tam napewno Ci pomoga jezeli masz jakies problemy w domu.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1605060)
@Young

Gram Widakeyem od dawnaaaaa i szczerze mówiąc nie pamiętam abyś się w tej grze jakoś mi uwidocznił. Pewnie jesteś jednym z nolifów, którzy : RL - NO, FRIENDS - NO, TIBIA - YES

* Tak grasz Widakeyem od dawna. Ale moj kolega co Ci go dawno temu sprzedał postapil jak kompletny deb** sprzedajac go takiemu idiocie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1605187)
Huh? Kto zaczol pierdolic od samego poczatku "ponton ponton ponton~" i tak w kolo. Widac ze albo masz jakis kompleks albo jestes niewyzyty. Ty uwazasz ze jestes super elo pro? Screen: http://img177.imageshack.us/my.php?image=szczuruvv4.jpg
Zauwarz ze wy*******asz sam z tekstem do niej ona nic ci nie odpisuje.

* No prosze jaka cicha woda .... Nie ładnie czyli widać ze roztrzasasz problemy o nic ... Wida nie badz na drugi raz taki pewien siebie bo kazdy kij ma dwa konce :P

Cytuj:

Widakeyem grasz od dawien dawna ale kto wbil 91-100 to nie wiadomo czarna dziura nie?

* Co do tego powiem Ci Szczur mało to ze kopiłeś postać to jeszcze koledzy muszą Ci pomagać grać. Porażka ...... ;(

Cytuj:

Pisze tutaj ostatni raz poniewaz jak zwykle do szczura nic nie dotrze on wie najlepiej i moze nam pozucac swoimi tekstami piec.

* Przeglądając forum zauważyłem ze słowo "piec" stało sie bardzo popularne. Szczególne w ustach TGK TEAM (jak to groźnie brzmi). Uwaga żeby w czasie dokładania do niego nie włożyć raczek za daleko bo sami wylądujecie w PIECU

Btw: Moze przezwisko "Szczuru" pochodzi od Twojego nazwiska ale jakos kojarzy mi sie z Malym, chudziutkim, wystraszonym (kiedy ma klopoty) chłopcem, ktorego w szkole kolezy nie darzyli wieksza sympatia. Mozna wrez powiedziec gnembili go.
Sory jak nie mam racji nie widzialem cie nigdy na RL.

Made by Check_yourself ^^

yongg 15-08-2007 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Wube* (Post 1605245)

p.s Yong nie wiem z czego sie cieszysz ; o jestes juz skoczony na tym swiecie mnie by to nie bawilo

tyle narazie.

A co mam płakać ? nie przywiązuję większej wagi, a mówiąc ze jestem skończony co masz na myśli? Przed ostanie dni logowałem się pogadać a tego mi jeszcze nikt nie zabrał i ten wątek gry dla mnie nie jest skończony. Domyślam się tylko ze związałeś sie uczuciowo z tą grą i ciężko by ci było zrezygnować a plotka o furorze mi całkiem ładnie wyszła :D chris dostał chyba szału ze szuka z kim zrobiłem WT ;] kupa śmiechu jak ten człowiek się wczuł.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00.