Check_yourself |
15-08-2007 22:53 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl
(Post 1605060)
Checz to mogę Ci dać własnej produkcji ssa jak Seq mówi, że mnie ojciec bije w domu. Is it not enought to die? pozatem o tym dedzie się dowiedziałem w chwili kiedy scroopy mi puścił filmik u siebie i o ile mi wiadomo to nie padł on z mojego powodu bo z mojego powodu skrzat by go nie zabił, bądźmy szczerzy wystarczył mój mały błąd a wyzywał mnie od pojebów to nie sądze aby za mojego ojca zachciało mu się go zabijać : )
|
* Drogi Szczuru. Nie wnikamy jakie sa stosunki pomiedzy Toba a Twoim tata ale, jak jest coś nie tak to sa takie osrodki albo centrum pomocy. Tam napewno Ci pomoga jezeli masz jakies problemy w domu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl
(Post 1605060)
@Young
Gram Widakeyem od dawnaaaaa i szczerze mówiąc nie pamiętam abyś się w tej grze jakoś mi uwidocznił. Pewnie jesteś jednym z nolifów, którzy : RL - NO, FRIENDS - NO, TIBIA - YES
|
* Tak grasz Widakeyem od dawna. Ale moj kolega co Ci go dawno temu sprzedał postapil jak kompletny deb** sprzedajac go takiemu idiocie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SeQ_PL
(Post 1605187)
Huh? Kto zaczol pierdolic od samego poczatku "ponton ponton ponton~" i tak w kolo. Widac ze albo masz jakis kompleks albo jestes niewyzyty. Ty uwazasz ze jestes super elo pro? Screen: http://img177.imageshack.us/my.php?image=szczuruvv4.jpg
Zauwarz ze wy*******asz sam z tekstem do niej ona nic ci nie odpisuje.
|
* No prosze jaka cicha woda .... Nie ładnie czyli widać ze roztrzasasz problemy o nic ... Wida nie badz na drugi raz taki pewien siebie bo kazdy kij ma dwa konce :P
Cytuj:
(Post 1605187)
Widakeyem grasz od dawien dawna ale kto wbil 91-100 to nie wiadomo czarna dziura nie?
|
* Co do tego powiem Ci Szczur mało to ze kopiłeś postać to jeszcze koledzy muszą Ci pomagać grać. Porażka ...... ;(
Cytuj:
(Post 1605187)
Pisze tutaj ostatni raz poniewaz jak zwykle do szczura nic nie dotrze on wie najlepiej i moze nam pozucac swoimi tekstami piec.
|
* Przeglądając forum zauważyłem ze słowo "piec" stało sie bardzo popularne. Szczególne w ustach TGK TEAM (jak to groźnie brzmi). Uwaga żeby w czasie dokładania do niego nie włożyć raczek za daleko bo sami wylądujecie w PIECU
Btw: Moze przezwisko "Szczuru" pochodzi od Twojego nazwiska ale jakos kojarzy mi sie z Malym, chudziutkim, wystraszonym (kiedy ma klopoty) chłopcem, ktorego w szkole kolezy nie darzyli wieksza sympatia. Mozna wrez powiedziec gnembili go.
Sory jak nie mam racji nie widzialem cie nigdy na RL.
Made by Check_yourself ^^
|