![]() |
Co tu dużo pisać. Tengu & Octal pokazało że się nas boj±B)
|
Cytuj:
Filmik ? nawet sie nie zjawili ? |
Cytuj:
Urza Wander +425,920 exp Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
musze dzis 91 dobic grrrr |
Mispex Go Go 100 :)
|
Cytuj:
yours Bolt~ |
Cytuj:
hahahahah, pierwszy raz w życiu wypiłe¶ piwo to trzeba na forum poszpanować. Btw. Karmi??? |
Cytuj:
|
haha Dlugozimek to jest Zima Druid po ostatniej porcji komplementów założył new acc na forum:D
|
Viltherius a ty jak padles od mitzuma ??
|
Oj nasi ładnie dzi¶ expi± patrze ^^
|
Cytuj:
Nie to nie ja ;) |
Cytuj:
|
Bar'tex to ten sam owner.. to byla sciema ze to portugalczyk.. to rl Neme
Filmik to ja mam chyba tylko ale nikomu z zewnatrz raczej go nie dam :P Zastanawiam sie :p Tak jak waldek powiedzial... Adik starasz sie byc fajny na sile :< |
Witam
No to powah nam dzis zrobiliscie panowie ;-) 4 : 0 dla was :o Sid Frokus Jul 14 2007, 02:32:46 CEST Killed at Level 61 by Tyferius and by Mastda Athwood Jul 14 2007, 02:36:48 CEST Killed at Level 108 by Duktigast and by Zokos Klok Zee'bomba Jul 14 2007, 02:32:12 CEST Killed at Level 111 by Eldrax Herr Fred Jul 14 2007, 02:08:30 CEST Killed at Level 80 by Zeptoo and by Zokos Klok Brawa, wkoncu pz zrobilscie :D, i wkoncu ta wojna jest w miare taka jaka powinna ( porownujac do innych serwerow ). Oczywiscie akcja ponownie zorganizowana przez Eldrax'a i Helluxzii'ego :D , bo sami to nawet pz nie jebniecie. Szkoda tylko ze nasz team byl w malej ilosc online, ale i tak brawa za akcje P.S Szkoda tylko ze ktos uhnol Gamia :d bo chlopak z 50hp mial ;-) CU |
Wstaje sobie rano.. patrze.. a tu 4:0 dla Was! 8o
Gratz panowie, wreszcie sie co¶ zaczyna dziać :) |
Cytuj:
|
Tak szczerze mowiac to Octal w tej wojnie nie pokazało nic. Tengu pokazało tylko siłe swoich leveli bo jako takiej fajnie zorganizowanej akcji nie przypominam sobie ;p
Czego tu sie w sumie spodziewac najstarsi górale pamietaja jak dawali dupy na morganie ]:-> Edit: Jak ktos jest w kontakcie z Songo Xamez'em to niech mu powie zeby wywalił doln± czesc swojego komenta ;p Przegl±dam sobie forum a tu niejaki Lord Caleth Xerena znany na tym forum bodajze jako Vacek sfrajerzył go za komentarz Gm'owi ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:21. |