![]() |
@ jez - twój styl wypowiedzi jest żałosny, pokazuje tylko jak bardzo zależy ci na serwie i jak bardzo boli ta porażka (mówiłeś że masz wyje*bane na to, jednak nie?), a przedewszystkim jakim jesteś idiotą wykrzykując że polacy nie mają honoru bo jinot kiedyś był przeciwko nim a teraz z nimi... to co powiesz o rakusie, zaxo~, sandlerze z którego tak się śmialiście, są teraz z wami a jeszcze niedawno kopali was w dupe... przestań pisać te śmieszne głupoty bo naprawde niewiem kto wierzy w to jeszcze
a co do tego co revico napisał - fakt, iog w porównaniu z kh jest naprawde zajebiste... nie ciesz się że alicus~ będzie bił po 400+ bo po pierwsze to nie jest jeszcze pewne po drugie wojny nie wygracie stojąc na 1sqm i strzelająć "Z", po trzecie w iog też jest sporo sorców, i każdy robi expa ile się da, do updatu napewno was wylvlują dobrze, po czwarte siedząc w pz nie nauczycie się lepszego pvp które narazie jest żałosne idź na tą galanę i nie wracaj... aha i jeszcze zapomniał bym dodać że mówiłeś że jinot lizał dupe ksowi i był w nim zakochany, więc jak nazwiesz to co robi cały wasz team ? ssaniem pały? EDIT jeszcze piszesz że na battle wszyscy słuchają jinota - NA DOBRE TO WSZYSTKIM WYCHODZI POZA WAMI @legiazłodzieje - 80 noliferów... a kto stawiał na bocie swoje chary NA SYLWESTRA gdy była wojna LFS vs kh czy coś tam, graliście tyle samo gdy mieliście władze nad serwerem więc też jesteście noliferzy? \/ |
Cytuj:
Ostatnio wiele osob dostalo kicka z servera od Swe Wave i Pl Wave, za free... Boli mnie to ze obiecaliscie tak wiele, a daliscie 50% tego, a mogliscie dac o wiele wiecej... Mogloby byc o wiele lepiej ale.... No coz, to jeszcze nie koniec B) |
@up
to tak jak na wyborach ahhahaha |
Cytuj:
Co rozumiesz przez to ze sorcowie z wave robia ile expa sie da? Wiekszosc sorcow wogole nie expi, moze Exetro i paru innych ktorych jest garstka. Jak bylem w KH, to moze nie znosilem sluchac tego co Kauczuk pisal na GC, ale nie nazwalbym tego asslickowaniem, poprostu staral sie byc nadwyraz mily, przeciez JEZ i KAUCZUK nie pchali sie i nie pisali "plxplx invite to kh plxplx" poprostu po wielu huntach i meetingach zaprzyjaznili sie wystarczajaco, sa loyal dla siebie. A co do tego ze Jinot asslickowal, hm... Nie kojarze takiego momentu zeby Jinot szczerze Asslickowal Ks'a raczej zawsze bylo tak ze razem podejmowali decyzje, ale powiem jedno, PRZED TYM JAK JINOT BYL W KH NIGDY SIE NIE WYCHYLAL I NIE UWAZAL SIE ZA JAKIEGOS UBER, chyba ze jedynie w stosunku do Polakow z poza Kh, a teraz traktuje tak kazdego. Ja nie rozumiem tego czlowieka,jak mozna pisac teksty w stylu "STAND THERE WHERE IS MY ARMY"- przydaloby mu sie troche skromnosci w tym co robi no ale coz...Jinot wyrosl na zbyt pewnego siebie =) I tak bywa... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czyli jak ktos jest nawet ch**em,thiefem itp ale z kolei jest wrogiem gildii Exhausted, to moze stac u twego boku? Nie wyobrazam sobie...... Zostancie przy swoim dowodcy Jinocie, ktory traktuuje ludzi ch**jowo. =) Nawet jesli jest dobrym dowodcom, to odnosi sie do was jak do slugusow ktorzy wogole nie sa mu potrzebni, a przeciez bez was nie da rady nic zrobic =)! Jinot wyleci z servera, predzej czy pozniej za swoje zachowanie :> |
Jinot jest maskotka Wave i to wlasnie dlatego on tak sie wychwala. Wszystkie jego teksty to sa tylko po to zeby bylo troche smiechu podczas walki.
|
Cytuj:
chodziło mi o wszystkie chary wave, chyba nie musze name wymieniać... "nadwyraz miły" = (?) asslicker niewiem jak to inaczej nazwać, bo był taki filmik ulbaard: stand here u pl retard (~~) do demona... a on na to nic i dalej był nadwyraz miły... |
Cytuj:
BR ??? Jezyku uwazaj jak przechodzisz przez ulice bo mozesz odczuc bieznik opony na pleckach :) |
Kuba edytuj posty trollu
ja wam powiem żee wejw i tajk pżegra wojne higigi reviko dołoczyl do iog i przezywa bo sie o swoja dupe boi |
Cytuj:
|
Oglądając te wszystki filmy w których brał udział jinot nie chodzi mi tylko o to gdzie sd strzelił itp. ale o jego szacunek do innych graczy to szczerze sie dziwie np. leerokowi i innym ze nadal z nim sa!Najchętniej wywalił bym go z serva może nie mam racjii bo na Beryli już nie gram od dawna..
|
Cytuj:
Slyszales kiedys co sie dzieje na vencie jesli jakas osoba nie wykonuje rozkazu?Jakies 15 osob drze morde na vencie tylko dlatego ze w zlym SQM stoisz, posluchaj chocby venta Wave wiec nie dziw sie ze Ulbaard sie wk****ł na Kauczuka ze chcial uciekac, kauczuk nie widzial poprostu zadnego wyjscia procz padania i mial racje bo tak to by zaoszczedzili dedow a tak to all polegli. @Liper: Nazywasz mnie trollem? Jestem tylko starym berylianem, ktory wyraza swoja opinie, chyba o to tu chodzi? Nie badz taki ofensywny. Pozdrawiam =P |
Cytuj:
LOl jinot NIGDY niebył naszym leaderem , owszem próbuje sie wybijać , ale to nie on dowodzi... |
Cytuj:
|
A to te wiesniackie filmiki z techniawka ahaha xD
|
Cytuj:
Reviko zal jinot kazal by Ci chcialby kupic twój dom to zapytał byś "offer?" |
Cytuj:
|
Cytuj:
NIEROZUMIEM O CO CI CHODZI? " jinot kazałby CI kupic TWOJ dom" yyy wtf? |
jezeli nie potrafisz czytac ze zrozumieniem to nie moja wina :o
|