![]() |
Zrozumcie. Bez dobrego przywódcy (mnie :>) Nie macie szans na wygraną. Jedna prośba i poprowadzę do zwycięstwa =) O tym jak rozwalić Arc może wiedzieć tylko ktoś kto był a Arc i potrafi wyciągać wnioski.
Nie, nie jestem przeciwko Arc, ale nudzi mi się. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ojejq 8o |
jaka zajawa w venore w dp
pozdrawiam niestrudzonych Koda i Feava xD |
Panowie nie dajcie za wygraną!
|
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA MADE MY NIGHT HAHAHAHAHAHAHAHHA Rozj**ales mnie hahahahhahaha ja to wyje..... MUAHAHAHAHAHAHAHAHAH o kur** hahahahahhahahahahahahaa Nastepny co mysli ze jest zaje*isty ahahahahahahhaha MUHAHAHAHAHAHAHAH8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o |
Cytuj:
|
Witam, ja dalej bez pc, Feav podobno sie pogodziles z lisami??? czy to prawda czy plotki??:)
|
Cytuj:
|
itak dedniesz Feav
predzej czy pozniej ;] i to nie raz nie dwa :D af sorry po razie nie bedziesz opuszczal pz :d jak reszta zenady :] |
Brak mi slow, pokoj jest, ludzie co byli hunted przed war sa hunted, ludzie ktorzy byli free sa free, ciekawe co teraz bedzie sie dzialo. Nikomu nie mozna ufac
|
niechce sie wypowiadac ale mi nie dalo nic nie powiedziec -.- brak slow
|
Nigdy czegos takiego na iridi nie bylo, teraz ten serv bedzie jeszcze gorszy niz byl, ludzie co wyszli z inicjatywa pomocy, zostana znow wywaleni...na co padlo tylu ludzi, po co to wszystko bylo? i tak jak u kolegi wyzej brak mi słow i wielu wielu innym napewno tez...
|
To jak wkońcu z tym E-Plate? Feav straciłeś je, czy to było dla picu?
Bo po odkopaniu obydwóch depot boxów jak i środka nie było tam ani śladu. |
Affffffffffffff.... Po co Lisu kupil pacca i zbanowal chra zeby pomoc "naszym" afffffffffffffffff ..... Jestem zly...... Mogli by juz odpuscic te exp limity "polaczką"
Zal.... |
POdobno gdzies kolo 1 w nocy sie udalo. NIe widzialem ale slyszalem wykopali mpa.
czyzby koniec wojny? :< http://forum.tibia.com/forum/?action...2&pagenumber=2 moze zrobice nowa? wiem ze to sei latwo mowi etc |
(1-01-1900 0:00)
- Peoples that were hunted before this started will still be hunted and can ask for their payments to be free and exp without restrictions. Enrin ryorna (1-01-1900 0:00) ahahahaha (1-01-1900 0:00) czyli polacy owned :D POzdrowienia dla Rzolnieza profesora od spraw Iridii walczmy u boku szwedów nie wyhujaja nas!!! ale juz without restricions ale zawsze sa inne reasony niz exp limit xDDD ah oni umieja o wszystkim zaponiec co sobie robili i walczyc razem z nami ale jak to powiedziales malo wiem:< |
troche szkoda ze to sie tak skonczylo ale coz...
macie przejebane polaczki zajme sie Feavem ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
GL & HF MENS |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:51. |