![]() |
Cytuj:
Jeżeli widziałeś kiedykolwiek jak 80 sorc ściąga 80 ryca na jedno UE (O.oo) a nie był to OTS to nałoże sobie pelerynke ,namaluje S na klacie i będe latał po dzielnicy . A tak po za tym to vis-owanie na 15 lvl-u to jest waste do kwadratu ,visowanie sie opłaca hum od 40 ? i to jak masz jakies tam nie najgorszy ml ... bo wtedy drogie dziecko są większe hity z visa proporcjonalnie do tego jak bijesz np. z inferno . |
Powiem tak : po 1 na teście widziałem knighta który podszedł do dragon lorda i ciach-800 bez żadnych czarów itp-wyoki bardzo levelowo knight.
po 2. Gwiazdki czerwone-assasins stars da się kupić w sklepie za 500 gp/sztuka i waklą po 700+ jak paladyn ma dobry skil i wysoki level po 3.Ten spear co się czaruje wraca sam do rąk gracza po wyrzuceniu i znika dopiero po jakimś czasie-czar kosztuje 40 many i mamy super speara z extra atakiem przez 3 minuty? jakoś tak-więc teraz palkowie mogą huncić z tarczą po 4. power bolty będą bodajrzę kosztowały 65 gp/za sztukę po 5. knight ma teraz specjalny czar "exori gran" który bije jak ue-zasięg czaru jest prawie taki sam i czar jest bardzo mocny po 6. są limity broni np. avenger sword-od 75 levela,Sov od 80 a fire sword od 25? Jakoś tak-co do ostatniego nie pamiętam po 7. Arena jest bardzo banalna teraz dla palków-kolega przeszedł na najtrudniejszym poziomie-potwór podobny do demona-coś ala bije po 700 mniejwięcej ale palek stoi z tarczxą i nawala czerwonymi gwiazkami po 700+ i tylko co chwila się ucha-banał po 8. z dragona wylatuje czasami miecz jednoręczny dla knighta co ma 40 ataku i wygląda jak urządzenie elektryczne-ma jakby kable?;p po 9. dobry sorc z 200 levelem bije z ue po 700-800? Tragedia po 10. palki są najmocniejsze bo walną gwiazką + czymś jeszcze i kolegi sorca nie ma;p po 11. knighci i palki mogą całkowicie się pożegnać z runami atakującymi-z hmm kolega 151 royal pall bije max 85 a z sd po 150-200 max wic teraz runy są tylko i wyłącznie dla sorców i drutów.radzę więc przed updatem sprzedać wszelkie hmmy,gfb,explo i sd po 12. ice rapier ma teraz nie 100 ataku a 60 ale i tak robi spustoszenie+exori gran=1k hp? może nawet ciut więcej po 13. jest nowa broń dla palków strzelająca strzałami itp ale nie widziałem jej osobiście-wiem tylko że jest po 14. podchodzi 5 palków do knighta z 200 levelem+ i bije go z czerwonych gwiazdek po 400+ hmm 2000 hp na 1 turę? knight nie ma więc szans po 15 jest jeszcze taka pół przeźroczysta speara ale też nie mogłem jej zdobyć-tzn kupic nigdzie czaru Podumowując? sorc potrzebuje ileś tam many na ue a wali z ue o połowę mniej niż dotychczas? dotyczy to takę innych czarów np. energy wave;p Kina teraz ze skilami 60 może bić smoka z fsa za 100+ |
Jeszcze raz ponawiam moje noobowskie pytanie. Czy link który podał albert02 http://img180.imageshack.us/img180/889/testaservasum to jakis keylogger??
|
@up
NIE!!! on podal link do gry, podmienil jego nazwe na to "img180.....testaservasum~" a ty kliknales to nie jest keylogger, dzieki temu ze kliknales w ten link on dostal cos w tej grze, pieniadze lub inne bonusy Cytuj:
a czy ty nie slyszales ze juz zmieniono dmg pallow / knightow? jeszcze pewnie zmienia lacznie ok 2-3 razy cos i mysle ze na poczatku max w polowie lipca mozna sie spodziewac tibii 8.0 ;> |
@Soulmann
to ty jesteś idiota, sorc dostaje 15cap... sprawdź sobie kozaczku a później obrażaj... dziecko neo :D |
Tak czy inaczej CS proboje wyrownac postacie. Jesli wyniki update beda niezadawalajace w nastepnym beda probowac to naprawiac...
Tibia to gra. Gra=zabawa btw. suchy- wczesniej ktos napisal ze na TS beda zmniejszone dgm sorca aby skupic sie na palkach i kina ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
wychodzisz na 8 lvl z rooka masz : 185 życia, 35 many oraz 470 capacity wbijasz sorcem 9 lvl masz : 190 życia, 65 many oraz 480 capacity Ile wynosi różnica w obu przypadkach ? A no tyle ile wynosi twoje IQ :baby: |
Cytuj:
Jego IQ........ |
Może mi ktoś podać linka do nowego clienta ?
Może gdzieś było ale ominełem. PLXX |
czy ktoś wie keidy będzie to update???
|
wczoraj . . . . 15 znakow
|
Cytuj:
tylko z kalkulatora na tibia.pl potrafisz korzystać... dziwnie że przed chwila wbiłem 17 lvl... jak miałem 16 to maiłem 5 cap wolnego po lvl 20... potrafisz policzyć czy kupić liczydło ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Update Update.... Tyle się mówiło o tym ale....
Czy będą jakieś zmiany na rooku?? |
Cytuj:
Saints jesteś nie na tym forum co trzeba po prostu :) Forum o OTS-ach jest na innej stronie . PS. Jakim cudem udało Ci sie wklepać 17 lvl ?! SZOK :D Byłem pewny ,że jak dotąd nie udało Ci wyjść na mainland ;p ,no chyba ze wklepałeś ten lvl na rooku ,ale tam tez 15 capa sie nie dostaje ... PS2. Jakie miasto jest stolicą Hiszpanii ? evul :evul: |
Gratulujemy Saintowi złowienia starego buta z kanału, tylko na tyle go stać. :)
@TibiaToDno Lepiej, żebyś zmienił Twój wiek, bo serio robisz z siebie idiotę. |
Cytuj:
dolicz do tego jeszcze SD plus ew visa :) czytanie do konca nie boli a nie przecztal poczatek i spamuje forum:baby: |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:59. |