![]() |
Dj Rocco - Generation love
|
Slipknot - Pulse of the maggots
|
In Flames - Clayman
Tytułowy utwór z moim skromnym zdaniem najlepszej płyty Flamesów, utwór przepełniony energią, rytmicznym wokalem, pięknymi riffami i rytmicznie pracującą perkusją..... :eat: Nic tylko czekać na nową płytę ;] |
slyszalem 2 piosenki z nadchodzacej plyty i musze powiedziec ze bez szalu. Z 'mirrors thruth' podoba mi sie pierwsze 40 sekund, tam jeszcze slychac nalecialosci 'starego' ich grania. calosc psuje pipczacy w refrenie chorek. Chociaz musze powiedziec ze i tak jest nieco lepiej niz na come clarity.
No ale czas na oceny przyjdzie wraz z nadejsciem pelnego albumu. 6308. Amon Tobin - [Foley Room #02] Esther's |
No ja oprócz mirrors truth słyszałem jeszcze radiowego ripa disconnected i mam podobne wrażenie co Ty ale jednak miło posłuchać w końcu czegoś bardziej świerzego niż Come Clarity xD
Chiamira - Resurrection |
Posłuchałem tego nowego songa In Flames i powiem, że bez mocno średni. Gadziu ma rację mówiąc, że pierwsze 40sek jest ok, ale od refrenu - tragedia. Zresztą, taka muzyka mnie już chyba nie bawi. Po co dodawać melodic do death metal, jak można posłuchać czystej wersji? Starzeję się, jeszcze z 1,5roku temu bym się posikał na nowych Flamesów.
Nic, cisza. A jeżeli chodzi o Chimairę, to mnie takie brzęczenie nie bawi ;-) |
Kraftwerk – Die Mensch-Maschine ;]
|
Pig Destroyer - Rotten Yellow
Uwielbiam ten album. |
|
O.S.T.R - [Ja ty tylko sprzątam #15] Pij mleko
betonowy kawałek ;; |
Janis Joplin- "Dawn on me"
|
Suicide Commando - "Bind, Torture, Kill"
|
Metallica - The call of Ktulu
|
Prot 5 tak pisze xD
|
Ja akurat slucham radyjka od qmpla :P tzn przez winamp xD ale tak ogolem to Justin Timberlake - Senorita&Rock Your Body&LoveStoned(i inne od justina) i ATB - Justify
|
Ostry-1980 i
Eldo -27 2 raperow przedstawiajacych swoje swiatopoglady, mega ! |
Nickelback - How You Remind Me
|
Berserk_OST_-_Gattsu.mp3
|
Linkinpark motyw z transformers
|
Hunter album T.E.L.I... jest niezły
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:13. |