![]() |
nie ma szans, podniecacie sie, nic z tego nie wyjdzie, nie jestesmy w stanie pokonac szwedów,co z tego jak ubijemy nobza? on to odrobi w 3 dni, a potem wszystkich pokoleji bedzie niszczyc, przeciez szwedów 80lvli jest tyle ze zanim 1 zabijemy to nastepni sie zjawia i nas zakatrupia, ja mam gdzies to czy ktos jest szwedem czy polakiem, jak ktos mnie zabije to ja jego zabije i tyle.... pozatym nikt z was "h lvle" nie ruszy dupy bo kazdy sie boi ze sam padnie, wogóle przeciez nigdy nie bedzie tak ze wszyscy polacy beda online, szwedzi to w wiekszosci dorosli ludzie wiec sie moga umówic, zarezerwowac czas,a polacy: a ten zaraz mi powie ze musi isc na obiad, ten ze zaraz wraca (oczywiscie nei wruci juz) pozatym na haslo: wlaczamy skulle wszyscy krzycza ty 1 itd, to tyle nie chce mi sie wiecej pisac
|
up
oj zastanuw sie co ty pierdolish czlowiecze ze snu zimowego sie wyrwales? juz nikt nie chce ratowac spahiry, ot na*******aja sie z swe 4fun w ab i ku chwale ojczyzny. dorosli ludzie? ;oo hahah moze paru - owszem. na 4um co jakiz czas pisza ze to ten to tamten skonczyl 19, tamten 18 lat.. wiec pelnoletni tak, piwo zamiast tibii moga wypic, ale czy dorosli? |
Qwa panowie, nie moge patzrec jak sie zabawiacie zD! Wracam do gry narazie amatorsko bez pacc i od 0 ale zobaczymy co sie tu znowu osiagnie xD
|
NO i bravo :D
Trzeba walczyc o swoje :D:cup: |
nooby
co do zabijania pl, tak to ja to robie:cup: znajdz mi inne zajecie to niebd bil pl ok ?:( albo sie na br przezuce?! oj tam br za dobrze graja... to moze bd bil sfe???!?! |
Może mi ktoś w skrócie napisać jaka jest sytuacja na saphirze, bo nie chce mi sie czytać całego tematu;]z góry dziękuje
|
Cytuj:
|
@up: Niestety juz nie.
A tu mamy co prawda rook ale i tak powiedzcie mi dlaczego nie ciulac takich pl ? http://img169.imageshack.us/img169/2613/plho7.jpg |
no i? ale mu dojebales lol . . .pewnie dednie jak zobaczy tu screena o ile wgle wchodzi na to 4um.
|
siergeeeeeeeeey
graj znow : ( |
Swoje orędzie głosze do znajomych z Ab i nie tylko. Jest to temat " Ratujmy Saphire". Jak wiemy do "walki" potzreba ludzi, wykorbionych, uzbrojonych i z odrobina rozumu. Otoz jam jest łasica i Suprate, sprzedalem chara poniewaz potrzebowalem kase na chleb. Musialem utzrymac cala rodzine ;( <beczy>. ( Rozczuliliscie sie juz ? ;p). Wiec apeluje, prosze, nalegam ludzi dobrej woli aby wspomoc mnie w jaki kolwiek sposob. (food, cash, eq) np.
Wyslij Parcela o trresc: Spear na miasto Ab do kolesia zwanego Head'Bong. W ten sposob pomozesz potzrebujacemu Supciowi. |
/\ noob
niedawac mu nic, chlopaki juz mu dali 400spearow ;s |
Te sharowany pro gammer prosił Cie ktos o zdanie ? Chcesz rew w cs'ku now ?
|
jaka polska l;;;;;;
sory, ale ten swiat nalezy do nas, nie wyjebiecie nas ;]];;];];] |
nie wruce na saphe bo to waste mojego real tajma ^_^ ot co : P
|
Cytuj:
|
Klantu hacked ... Jebać Nobza i reszte przerzutów !
|
Olorion liżesz jaja ? hahahaha
|
niezly lewik
|
Olorion nie liże jaj, on jest cacy cacy:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:17. |