![]() |
|
Nie pozwolilem ci wklejac mojej rl fotki!
Shanoz. |
Cytuj:
@Ciri the Witcher Mimo iż Cię lubię, to powiem to: Żałosne jest to co teraz zrobiłeś. Mogłeś się przynajmniej bardziej postarać, tak jak ja w swoim filmiku i dać ich RL zdjęcia, a nie jakiejś Rumuńskiej klasy specjalnej. |
@zeus1985
Nawet wanted, dof i punishersi wiedza, ze pierdolic bzdury na forum tylko mozesz :) |
@Ciri
Twoj "zart" nie jest ani zabawny, ani zartobliwy >.> Jest poprostu zenujacy, po raz kolejny pokazales swoja doroslosc. Nie wiem czy w ten sposob chcesz obrazic nas, czy te osoby ktore sie tam znajduja. |
Cytuj:
@Ciri zjechalem z krzesla jak zobaczylme to zdjecie hahahhahahahahh ;D + dla Ciebie :D |
Cytuj:
|
Drazharm - Oct 06 2007, 13:46:52 CEST Killed at Level 176 by Mataca and by Falzer
Dzięki dla Avashina za poświęcenie i wystawienie nam jednego z liderów Wanted na śmierć B) |
Cytuj:
@Pav A kto jest Ciebie wart (?) Eunuch eunucha tez wart... no ale jedynym eunuchem jakiego znam jestes ty... Pozostaniesz SAM! @Yavi watpie czy to jest rumunska klasa specjalnca... To jest jakas zrzutka czeczenow, rumunow, muzulmanow, terrorystow itd. Normalnie amerykanski COSMOPOLITAN! @Tegax Weraxin i Wican zajebiscie wyszli xD. |
Zdjecie klasowe Wanted[/quote]
Pokaż nam lepiej swój RYJ |
Cytuj:
wystarczy ze widzimy Twój w profilu :D |
Cytuj:
To nie moje zdjecie tylko za przeproszeniem TWOJEGO STAREGO:D |
Cytuj:
to miałobyc smieszne ? czy tata cie niewystarczajaco w nocy przepchal w dupsko i teraz ci go brak ze wspominasz o moim ?:D nie niestety moj ojciec jest nieco bardziej ogarniety :D hahah |
Obie strony pokazaly jakimi sa debilami , chodziaz tegaxowi mozna wybaczyc bo zaczol abarth czy jak mu tam....
Niech teraz nikt nie ma pretensji bo tegax poprostu sie odegral ;] Btw. Tego to jeszcze nie slyszalem , ale na ogol jest cos z kochaniem , szczegolnie w nocy ... ;p |
Cytuj:
Obrażam Się:baby: BTW ty pidzihuanas niewiem po chuj sie w*******asz w moją kulturalną rozmowę z Tegaxem B) |
;D Yavimava: Elite Knight 131 lv :)
|
Oct 06 2007, 23:23:45 CEST Killed at Level 141 by Falzer and by Mataca
Znowu Marjola zostawiony na pastwę losu :] |
Gratz fragów, gz yavi. ;]
|
Cytuj:
Powrót najwiekszej marudy na swiecie ;P ale i tak Cie lubie :* bo jestes klawy koles ;) upierdliwy ale wporzadku chociarz :P |
Cytuj:
Btw, jaki masz nr GG/MSN? Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:35. |