![]() |
Widze ze twój kumpel sie nie pofatygował ; ))) GZ gogo 150 i pozdro dla tibia.pl na 150 ; )
@down 90 % ?? Bez przesady ; )) Oceniam na 40 % |
Cytuj:
90% twoich postow to wjazdy na youena lol |
Cytuj:
|
@up
Zbijesz mnie ?? Żałosny to jesteś ty i nie mów do mnie chłopczyku ;) Nie jestem twoim kolegom więc cicho ;) |
znowu sie zaczyna?? Slovik nie prowokuj ;] bo te wjazdy w każdym poście są... a co do reszty zamiast odpowiadać Slovikowi napiszcie lepiej jak było na dworze...
|
No więc ja dziś grałem sobie w piłkę na boisku z moimi przyjaciółmi było Ekstra.... :D:D :cup:
|
Cytuj:
Który umie ojebać kumpla z którym sie zna 2 lata. |
Oct 07 2007, 23:03:57 CEST Killed at Level 100 by Imargam
belix sacrum ubil nooba przez przypadek mortem a ze siedzial obok jakis rl vision to podkapowal kazoo |
@proszewas
Ja dzisiaj na dworze byłem jak poszedłem na mecz Hanysów z moja ukochaną drużyną ; ))) Okazało sie bez niespodzianki ; ) Lechia Gdańsk 2:0 GKS Hanysy Katowice ; )))))) btw. zaczyna się Orange Ekstraklasa więc oglądamy!! |
Cytuj:
|
przeciez napisał ;d
"Oct 07 2007, 23:03:57 CEST Killed at Level 100 by Imargam belix sacrum" |
Jakies 2-3 tygodnie temu rozmawiałem z Belixem, mowil, ze wiedzial ze tak bedzie zanim dopuscili sie tej zdrady, ze wolalby zostac z Duskami ale poszedl za Pasterzem i w sumie jebie mu ten char...
|
Może zainteresuje kogoś, że Kerston gra na otsach. Podaje link do screena z posta na forum otex'a, kiedy Kerston chwali się swoją wojną na furorze oO
http://img265.imageshack.us/img265/8383/kerstonsv6.jpg |
Cytuj:
|
Sorry chodząca Encklopedio PWN-u, czy też Oxfordzka, myślałem że Imargam ubił kogoś z Belixem. GAH!
|
W sumie też zadałem to pytanie, ale obejrzałem tamten post jeszcze raz i dałem edit
|
a idziesz w środę na mecz ;>> (4 listopada też sie wybierasz :>>)
@Davido16 niech sobie gra gdzie chce... @wrogonastwiony mądry polak po biedzie ;] @2x down hmm dostaniecie 5 % z 8 tys przy dobrych wiatrach 500 ;s szkoda powinni na takie święto co najmniej po 2tys wpuszczać... PZPN PZPN JE... JE... PZPN |
Cytuj:
|
Cytuj:
W środe ofc idę, a ty ? Dostaliście podobno tylko 400 biletów licze, że my dostaniemy więcej ; ))) "Literka B Buum Buum Literka K Buum Buum Literka S Jak BKS Lalala..." |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:07. |