![]() |
kupa i tyle!!
ja na 8 lvlu znalazlem sobie hand axe i biegam z nim caly czas na full def! kupilem sobie barbarina od obrony własnej i go nawet nie używam obecnie siedze na rotach na edron i klepie roty na full def z hand axe i teraz na 11 lvlu mam skille 50/50 i 3 magic i sądze że nadal mam kiepskie |
Cytuj:
|
THX za montywacje nie ma co :)
Trzeba brac się za trening ( do gildii trzeba skile 55 / 55 ) |
Polecam knightom w KAZ skillowanie na tzw WIEŻYCZCE... Ja moim knightem na 8 lvl tam trenuje od dzisiaj (mam na sobie p seta, dwarven shield i longsworda -
ale niedlugo wezme cos gorszego od longsworda bo jak wzrosly skille to za mocno bije), z 16/16 zrobiłem przez krótki czas 24/24 :) Jak nikogo nie ma to jest resp 7 dwarfów "na dole" i "na górze" :) :) :) |
powiem wam wszystkim tyle na temat skillów dla knighta widzialem 28 lev 85/85....a także 45 lev 65/65 i jest tu o czym gadać. Moja rada treń zawsze gdzy możesz exp jak nie masz z kim trenićnie pytajcie czy macie dobre skille bo po co to ? :D
|
Skills
Ja na 34 Levelu mam 73/72 w Axe. Szczerze mowiac to trenowanie jest jak maszyna-zawsze chce wiecej :p Zastanawiam sie czy robic teraz 40 lvl i dopiero 76/75 czy najpierw skille a pozniej level ;) Moze ktos mi poradzi :]
|
Ja mam 12 lvl i skile 44/43 w swordzie na 8 lvlu mialem 30/30 (na foldzie) potem poexpilem :)
|
dalej trenuję w kazo, mam już 38/38,za chwile bedzie 39/38, a 9 lvl zrobil sie sam, bez mojej zgody :) Z daggera na balanced w dwarfy idzie czasem po 12, 13
:) |
BUahaahhha .... nie wiem ale... sklile 50/50 to sie robi w 3 dni :baby: ... o.O
ja 1 tydzen gram knightem ... jak trenilem to na darashi roty rulez... i od 8 lvl na 13 wpadl ... a skile mam teraz 62/62 ... no comment jakie skile maja moi przedmowcy.. poprostu no coment -.- :baby: |
Ja na 9 mam 40\36. narazie :P
|
Cytuj:
|
ja mam 19 level ok.10 000 exp do 20 i ma skille 60/53 ale trenuje bardzo ! :cup:
|
Ja mam 81/77 lv 57 i z bsa wale 165 w potwora a z gs w potwora wale 220 B)
|
ja na 15 lvl mam 65 no coment plx wiem ze male :) gs naparzam :)
|
Ja zauwazylem ze shielding rosnie tylko wtedy gdy kogos atakujemy. Przynajmniej tak mi sie wydaje bo gdy przez okres ok. 10 minut bily mnie 2 bugi a ja nic nie atakowalem to % w skil barze staly w miejscu. Dopiero gdy zaczolem atakowac to zaczely rosnac. To bylo na malych skilach wiec % powinny leciec a nie lecialy. Moze to tylko moj jakis zwid :P
To taka moja uwaga a rowniez nie chce tego w nowym temacie pisac bo po co zakladac 2 podobny temat ;] |
Yo. Ja mam knighta na pytherze skille cienkie
11lvl 2 mlvl 41/38 wiem cienkie.:( Osobiscie wale clubami. |
Cytuj:
a tu wyciąłęm kawałek z poradnika: ...A co z awansem shieldingu? Żeby uzyskać awans, potrzebujemy zebrać odpowiednią ilość chmurek w sytuacji, gdy ciosy przeciwnika idą na naszą tarczę; czyli obrazowo - nasza tarcza zbiera chmurki. Jeśli zbierze ich odpowiednia ilość, dostaniemy awans. Ale, ale... Jeśli nasza tarcza będzie zbierała te chmurki, a w tym czasie my nikogo nie zranimy do krwi, to po 30 chmurkach włącza się blokada licznika (tego liczącego nasze hity potrzebne do awansu w shieldingu) i tylko blood hit (nasz na kimś) może zwolnić tą blokadę... |
Moi mili, wiekszosc z was ktorzy "szpanuja" skillami tak naprawde nie wychodzi poza 30lvl, jak widze w opisach lvl 11 albo cos w ten design to mi sie smiac chce. Spotkajmy sie jakims test servie i pokazcie swoje "wielkie" skille.
|
Ja mam knighta na 19 lvlu skille 61/60 wiem ze slabe ale trenie postawilem se cel na razie 65/64 zaraz chyba wskoczy 20 lvl wiec pujde na deserta i ostro zaczne skillowac :)
|
a ja mam 42lv i skille 70/68 czy to malo? -nie wiem ale wydaje mi sie ze nie. trenowalem tylko miedzy 24/25 30/31 39/40 robiac po 3/4 advy... zastanawiajace jest ze ludzie ktorzy skiluja ile wlezie zadko robia 50lv, bo zanim skoncza skilowanie do poziomu jaki im odpowiada to im sie tibia nudzi... rada taka: doskiluj do takiego poziomu jaki jest ci potrzebny do robienia jakiegokolwiek expa i do boju, dopiero jak ci zacznie brakowac <np na OF nie idzie 80k/h albo na draga schodzi 4/5uh> mozna zaczac podciagac skille do tak 85/90 a i tak robiac exp skille same rosna
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:04. |