![]() |
To może ja zaprosze ciebie do mojej rodzinki na Xerenie !! Miła atmosfera zawsze pomoc tanio jest, i wogóle ;-) Odwiedz link w podpisie albo napisz na GG 3777206
Ps. nie warto na danubi dużo pk i PA |
Witam!!!
A więc po długiej przerwie chciałbym znowu zacząć grać lecz dawno mnie nie było na RL Tibi i nie wiem jaki świat wybrać Najlepiej mało PK dużo polaków etc... Oraz czy mógłby mi ktoś postawić Monka, Gohula na długo i jeszcze więcej oraz lekko sie mną zaopiekować na początek Najlepiej proszę o kontakt GG :7257752 |
CELEST
-pl, bardzo malo br i swe -najwiecej - dragon shield - 4k bright sword -3k medusa shield -10k (wiem to dziwne) -Zalezy, to no pvp wiec niektorzy wyzywaja, ale opcja ignore dziala -brak, tylko kilku ludzi trapuje -Średnio przeludniony -Srednio ludzi -Super swiat |
Cytuj:
Grałem na Celeście i powiem, że ssie. Przeludniony jak miejski autobus, do tego sporo chamstwa polskiego. |
@Iridia
Nie wiem czy ktoś opisywał...
Więc tak... Narodowości tak poł na poł swe,pl troche brazoli ;p i pare spanish ;d PA? Huh... Jak cholercia ;) Expisz za szybko hunted, cos powiesz nie tak hunted, itd itp. nie polecam xD :P Czy dużo pk? moze nie ale gildia Virtue przesadza... (patrz wyzej) Ceny?;> Powoli druga Antica xD: Boh 30k G arm ~20k Dsm 40k xD Golden legs 150k mms 120k;p c legi ~15k xD itd itp;p Więc ja mysle ze tanio ;d Co do ludzi, duzo nie ma, zawsze mozna bez problemu wbic itd rook srednio :) Podsumowując... NIE POLECAM, CHYBA żE CHCESZ STRACIC TROCHE CZASU (WBIJESZ LVL I HUNTED:p) Sam tam grałem, i szczerze powiediawszy I'M SICK OF IRIDIA XD |
Cytuj:
|
:cup: Elysia :cup: Byla juz opisywana ale zeczy sie zmieniaja i trzeba to troche odswiezyc ;) Polacy przewazaja, malo br i troche szwedow. Ostatnio polacy wypowiedzieli wojne szwedom w thais takze jeszcze latwiej jest polakow rozpoznac bo chodza ubrani na bialo-czerwono. PK w thais jest duzo (z powodu wojny) ale naszczesie sa to lowlvl, 6-20 takze mozna sobie latwo z nimi radzic. Nie radzil bym chodzic do kopalni w Kazzo poniewaz sa okupywane przez PK (juz kiedys tam padlem, tak samo jak moi koledzy). W Ancient Temple jest raczej spoko aczkolwiek czasami jakis PK wyskoczy. W Venore jest raczej spokojnie, tylko czasami na Amazon Camp jakies noobki przychodza (przewaznie od 15-30). Carlin zbytnio nie odwiedzam. Bylem tam dwa razy i raz mine zabili a raz mnie PK gonilo wiec mysle ze raczej duzo PK. W Ab bylem tylko raz ale zadnego PK nie widzialem. Niektore expowiska sa przepelnione (przewaznie cyce) ale tylko okolo 14:00 do jakiejs 20:00, pozniej jest juz wiekszy luz (najlepiej jest grac nad ranem i poznym wieczorem). Nigdy nie bylem Rookstayerem wiec zbytnio mnie nie interesowal rook. Z tego co widzialem gdy wbijalem 8 lvl to to ze jest sporo polakow i noobow ale tylko w miescie (expic sie da normalnie). Na niektorych expowiskach jest pare noobow. Co do swiata to byl to moj pierwszy. Zaczolem na nim grac kilka lat temu wiec go dobrze poznalem. Probowalem grac na innych swiatach ale zawsze wracalem do Elysi (nie wiem dlaczego, moze poprostu sie do niego przyzwyczailem :p). Jezeli chcecie sobie pograc i wbic duzy lvl to Elysia jest dobrym swiatem. Co do cen to sa dosc niskie:Dwarven, Dark Shield - 100gp Scale Armor - 100gp Plate Legs - 400gp Plate Armor - 450gp-550gp Dark Helmet - 100gp Noble Armor - 1.5k-2k Serpent Sword - 900gp-1k Fire Sword - 4k-5k Bright Sword - 5.5k-6k Knight Armor - 4k-5k Knight Legs - 8k-9k Crusader Helmet - 8k-9k Warrior Helmet - 6k-7k Medusa Shield - 10k BOH - 38k-40k Platinum Amulet - 3k-4k Blacksteel Sword - 5k GS - 14k-15k Wand of Decay - 1k Terra Rod - 1.5k-2.5k Jak juz mowilem, ceny sa dosc niskie i niektore caly czas spadaja :) Zapraszam B) |
;/
Szukam servera na ktorym pvp bez powodu nie jest podstawa.Kiedys gralem na non pvp ale teraz kolejki.Zostal mi serv pvp wiec napiszcie mi na prv albo w topicu nazwe serva i jezeli sie da to pomoc w formie postawienia ghoula albo monka.
Pozdro Jazon. |
Cytuj:
|
-Polacy, Szwedzi, Anglicy (sporo Brazylijczyków)
-Bardzo dużo -BoH: 35k MPA: 400k Warrior Helmet: 5k Knight Armor/Knight Legs: 5k/6k Plate Armor/Guardian Shield: 400gp/2k-3k -Atmosfera jest do wytrzymania :P. PA nie ma bo to non-pvp :) -Non-PvP -Często są kolejki, ale: Pon. - Pt. - kolejki dopiero po 19-20 godzinie... Sob. - Nd. - już o 12 jest po 30-50 osób w kolejce... -Bardzo mało ludzi na rooku, dlatego wiele wolnych expowisk :) -Ja na nim gram i jest miodzio :D |
Witam.Ej jaki server wybrać kyre czy hiberne chodzi mi o:
-Czy jest dużo pa i pk -Czy są akcje typu pay or die :):) -Czy zabijają za narodowość -Jaka narodowość rządzi (chodzi mi o czego jest najwięcej na serverze i kto nim rządzi) |
Cytuj:
Polecam |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Dla mnie male kolejki to brak kolejki... Jesli byly po 20 osob - rezygnowalam. |
@UP - To SĄ małe, zapraszam na menerę, nawet 300 w niedziele wieczorem...
|
Idż na no pvp zero pk i wogule jest zajebiscie:baby: Polecam Refugia, sam tam gram
|
nooby!!!
co wy tu kur.. pier.. to zal. fsy po 12k? bohy po 80? (bohy 30-35k fs 5k d hammer 2k woi max 3k ceny jak u dijinow i rashida i tak na kazdym swiecie chyba ze n tych swiezych to troche wiecej!!!) na zadnym swiecie tyle nie chodza. a co do pk malo to plus czy minus? dla mnie minus lubie chodzic i zabijac pkerow. co do swiatow to najgorsze to:
harmonia, celesta, (trimera-pvp) i reszta no pvp najleprze: obsidia, xerena, nebula |
Cytuj:
takie sa na prawie kazdym swiecie!! |
Askara
A co z Askarą? Przecież ona też jest niezła ceny małe... Niech ktoś ją opisze xD
|
Secura
Jest to najstarszy niemiecki świat non-pvp, jest przepełniony, masa noobów, jak na non-pvp jest tam MASA botterów! Ostatni świat jaki bym wybrał była by secura, dziś jest zniszczona gospodarka, 20osób z 200lvl+(albo i więcej). Expowiska: począwszy od rotów i cyklopów, d lair, poha ofa, kończąc na frostach, dl na poi, behe, demcach i demonie są przepełnione. Puste respy są jedynie przez 2 minuty po savie, który trwa do 30min ^^ Jak większość osób wie, można zauważyć co jakiś czas GMów(ostatnio deleta dostali: Dogixeh, Stronek i Alex De'Caro). Nie ma co liczyć o fri itanx na start, bo w każdym depo stoi conajmiej pięciu newbie/noobów/osób startujących na securze którzy proszą o itemy! Ceny: anhi items - 700k-1kk poi items - 60-100k softy - 350-500k 1 arena items - nic 2 arena items - 10k~15k 3 arena items - 150k~(czasem można kupić nawet poniżej 100) Jak widać, nie ma po co grać na securze :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:25. |