![]() |
Drogi Barnabhinio czytaj ze zrozumieniem forum bo slabo Ci to idzie.
Mowilem to o Bubobo wiec nie w*******aj sie i zajmij sie swoim 20 palkiem plzzz. Jak juz poczytasz dokladnie all mozemy podyskutowac :) |
Cytuj:
|
Bo on nie napina sie jak dzieciak z podst. o jakis openach itp. Napisal jednego sensowego posta i zyskal w moich oczach wystarczy?
|
Cytuj:
Peace :) |
Chlopaky, jak chcecie sobie pogadać, to zapraszam do gry, albo przynajmniej edytujcie posty...
|
@ up /\
Nasze posty dotycza wojny, wiec nie w*******aj(nie lubie wulgaryzmow :P) sie bo nie potrzebne sa takie glupie komentarze. :evul: |
[CHAR]Victeron[/CHAR]
Jan 30 2008, 07:20:58 CET Killed at Level 202 by Berig Mage Sneak za sneak'a. A jak na Cinka przystało...znowu dał loga. ;) Upiekło się. :) |
Tez umiemy sneaki robic
07:21 Berig Mage [136]: 07:21 Warning! The murder of Victeron was not justified. Jan 30 2008, 07:20:58 CET Killed at Level 202 by Berig Mage Mowiliscie ze berig nic nie pokaze :) @lavio Byles troche szybszy odemnie -.- |
Ops, nvm ;D
|
Uuaaa xD
Filmik ktos ma? |
Cytuj:
|
|
|
Haha, tutaj jest wyraźna różnica pomiędzy sneakami Rise i Eternitas. Rise zabija nic nie znaczących członków Eternitas, a Eternitas się odpłaca zabijając lidera :D
|
buahsuahu gz fraga :D:D, ale nauczcie się strzelać mwallami :P
|
Cytuj:
[/war kid mode off] Ehehe, śmiać mi się trochę chce z Victerona ; )))) @Cabal, Daj swoje gg, bo coś przepadłeś na tym swoim starym numerze [Erdi/Tolek :*] #edit Soul's, do szkoły wą : d |
Właśnie, właśnie, do szkoły!!! ja mam ferie:P
A w tajemnicy powiem Ci, że Cabal ma nowe gg i, że rzadko na nim jest, częściej zauważyć go można na msn :P |
A tak się starał o ten 200...:confused:
|
@up
No i znowu mu sie udało wbić 200lvl :P Ogółnie ładna akcja Eternitas. Pozdro |
GZ akcji
vic~ juz chyba 2 albo nawet 3 raz padl na tej wojnie Eter~ chyba poluje tylko na niego :P chca go wykruszyc a jak Vic juz sie wykruszy to all... ale Victeron sie nie podda ! mam nadzieje xD <-- tez sobie cos skrobne biala czcionka |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:33. |