![]() |
Cytuj:
|
Gdzie mógłbym zarabiać kasę na 55 lvlu (elite knight) skille 74/72? Tylko proszę nie proponować tworzenia lootbaga na minotaurach :). Mam postmana.
|
up
up...
Myśle że barby żółwie bedą kapitalnym rozwiązaniem twojego problemu ewentualnie malpy... |
32 knight , 60/58 skile
eq ; dh,dsm,g legi,boh,demon shield,skull staff. gdzie szybko zarobic duzo kasy? postmana mam na paladynie 60 lvlu wiec go moge przelogowac i wyslac :) |
Cytuj:
|
45knight bez pacc
|
Witam, gdzie mogę zarobić dużo kasy w szybkim czasie? exp się nie liczy, tylko kasa? Mam knighta, 50lvl, 67/66, 5mlvl, DSM, BoH, Demon shield, RH, P amulet, relic sword, PACC.
|
Gdzie zarabiac tak zeby bylo od 3-5 k na h ?
Knightem 28lvl skile 60/58 eq;Devil helmet,k set,v shield,wyvern fang/crystal sword ? I drutem 31 lvl 29 mlvl eq mommonth fur cape,plate legs,grifin shield,terra/necro rod,crown helmet ? bez wiekszego waste plz jak cos to 10k w banku ? |
36 ED, 34+1 mlvl, eq w porzadku, PACC, bez postmana...
|
Gdzie dobrze zarabiać 20lvl skille 58/57 Knight brak pacc
|
@meril11
DC, Minosy wszędzie z lootbagami. @Jhomaramyn Ja na 50 lvl knightem z pacc tyle, że troszkę lepsze skille w ciągu tygodnia na małpach uzbierałem na full seta, tak więc małpy. Lootbagi z p armów resztę zbierasz ;) Ewentualnie żółwie. @gajos95 Knightem minosy wszędzie z lootbagami i też dc :) Drutem się pytasz o zarobek czy o exp? Jeżeli zarobek to możesz lootbagi na cycach/dwarfach porobić @Nefarian aka Rage Jakieś tomby (podałbym nazwy, ale pozapominałem) Ten na lewo od ankh się nada :) Bodajże penisula. @Draxios Lootbagi na minosach i dc Jak te miejscówki nie pasują to piszcie może coś innego wymyslę :) |
25 pall
Witam mam 25 pall eq balted cape,plate legi dark helmet,rsy,dwarven shield
Gdzie zarabiac tak z 5k/h~ Myslalem o guardach jak myslicie ? skile 58/41 |
@up
Guardy pewnie, ale bierz pojedynczo i uważaj jak będziesz uciekać żebyś nie wpadł na inne potworki. Poza tym możesz na ghoule iść ;) |
@gajos95
Ghoule pod Cyklopami (na północny - wschód od Thais). + Crypty, Beho i Mummy (wez Hmm/Lmm/ Fire Sworda - czasem ropnąć ktoś może Ghosta). Exp - 17-24k/h (zależy od serva, u nas gra 180-300 osób w porywach 350). Kasa - 12:44 Using one of 11236 gold coins... / na 2h25min. Czyli może być. Testwowalem 90+ kinem, więc palkiem uzbierasz 5k/h i 15k expa/h |
Rp, 46 lev, 12 mlev, 71/55, eq: noble arm, p legi, crusader helmet, scarf, dwarven shield (;p) + royalki, ewentualnie enchanted speary.
No i pytanie jak w nazwie tematu: gdzie zarabiać? |
@up
Cycki, stone tomb za tp, dragi yala, dragi darashia, djiny w yala, mutated ~ w yala. Starczy? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Knight 48 79/79
dsm bright sword demon shild k legs cruz helm boh |
60 knight na faccu, 79/74 z mistic bladem - gdzie zarobic?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18. |