![]() |
Nie chodzilo mi o te quary.
A co do mnie to tak, botowalem bo nie jestem takim idiota zeby klikac w klawe po 60000 tysiecy razy na godzine co wy nazywacie "funem" |
Cytuj:
Przepraszam ;'( Zapomniałem xDD Wizz, weĽ kurwa już nic nie pisz, bo robisz z siebie coraz większego idiotę xD A jak biegasz "mordować" to też ustawiasz bota? Żeby nie było, że jeste¶ upo¶ledzony i padasz cały czas? :p Z Ciebie kurwa taki hacker jak z Kombajna power gamer (<3), albo inaczej, masz taki talent do robienia z siebie debila jak Scroopy do ¶piewania xDDDDDD NIE MA TAKICH JAK MY DWOJE. NASZA MILOSC SIE NIE CHWALI. NAWET NIEBO SIE NIE BOI, NIC NAS PRZECIEZ NIE ODDALI! 8o xDDD Chuj tam nie mam po co pisać, i tak nigdy nie przegonie Boltera :( |
@ Bolek nie dasz rady ja tu jestem panem i władc± XD
@Wizz To że¶ dojebał z tym Kub± Kirshna na accu chara z Guardi AHUSHAUSHAUSHAUS dobre dobre info dziennik ostatnio czytałe¶? Może Bolter jest na Accu Okmona ? XD |
Oooo i jeszcze jeden pokemon
Master Highwon Banished: until Jun 19 2008, 01:52:47 CEST because of excessive unjustified player killing |
Zauważyłem Kiko :D Tu każdego chuj interesuje wojna, każdy czeka aby przeczytać Twoje posty xDDDDD bez kitu ;p
|
Podtrzymuje to forum wkońcu za co¶ takiego maj± chajs więc mi też by mogli zapłacić xD
|
Cytuj:
|
DO ROBOTY NIEROBY !!!
hueheuheuhe zawsze chcialem to powiedziec xDDDDDDD! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wiz to debil ;o
a tak btw to veshgar czy jakos tam ty tez troche miales kupionych charow :) |
Cytuj:
|
Mefisto to juz 4 owner?
o boże malo wiesz chłopie jak bede w domu to ci to napisze bo teraz jestem w pracy i malo co z krzesła nie spadłem jak to przeczytalem....:D |
Cytuj:
Krzyczysz O BOZE JAK ON TAK MOZE ?!!!!!!! btw. Chelsea _/ |
Cytuj:
Nawet ja tob± grałem ^.- |
Cytuj:
Specjalne pozdor dla Edgara mordo Co dzis robimy? |
Glory Glory Man Und
|
Szczerze wolal bym jak by Chelsea wygrała ale zobaczymy :D
Wizz i reszta looknijcie w gazete to spokojnie możecie isc rekordy bic na erig necie bo wszyscy na mecz ida XD |
Chelsea ofc :cup:
|
Man United
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:14. |