Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Nerana SS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172372)

boski1982 21-05-2008 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szef_Speedy (Post 2067993)
/\ Theodkaa>?

wwwiolek=Theodkaa, ale ona nie lubi jak się ktoś tak do niej zwraca, a tak wogóle Wioluś nie rób sobie takich jaj bo dzieciaki faktycznie uwierzą, ze lecisz tylko na seciki :)

:)

Mat_Dlugi 21-05-2008 15:48

Dragon Slayer :)

http://img141.imageshack.us/img141/4...nslayerem4.png

spadlemzkrzeslabaruteq 21-05-2008 15:50

baruteq wiesz czemu nie chcesz już się kłócić w tym temacie? bo się boisz prawdy prawdy że masz krzywy ryj grubasie a co do tego zdjęcia ciuchów dawaj je!! pewnie każdy twój ciuch to taki lump jak ta bluza a takie jeansy widziałem w lumpeksie wisiały na wystawie haha^^ wogóle ta twoja bluza wygląda na taką przepraną aż straciła barwę najlepsza jest twoja twarz policzki jak u jakiegoś grubasa pulchne a o brzuchu nie wspomnę idź poćwiczyć może schudniesz a nie grasz w tibie (pewnie dlatego grasz bo nie masz kumpli)
Poćwicz&Schudnij>>>>>>>specjalnie dla ciebie wymyśliłem zamiast Pozdro&Poćwicz

Diuk 21-05-2008 16:09

Baruteq

Do kolegów z podstawówki se tak mów mała cioto ;] bo taka prawda która cię boli i dlatego tu skaczesz ... wiem wiem w szkole gnębią biją to musisz na necie po kozaczyć ;] ale pamiętaj kiedyś trafi kosa na kamień i ci ktoś prawiczy pyszczek dojebie ;]

Pozdro xD Speedy ;)

spadlemzkrzeslabaruteq 21-05-2008 16:20

nie jestem jakimś tam distsu po prostu nie mogłem patrzeć jak debil się wypowiada więc wkroczyłem do akcji i nie pierdol do wszystkich że to boterzy itd. tak zawsze mówią debile którzy boją się prawdy niestety dla nas prawdą jest to że masz krzywy ryj i bęben jak yeti jak mówisz sam ''idę z tego forum i serwera" idź nikt cię tu nie trzyma wręcz przeciwnie każdy ci wjeżdża bo nie masz kumpli nie dlatego że masz krzywy ryj i taki bęben tylko dlatego bo jesteś pojebany psychicznie wyobrażam sobie twój charakter ''biedne dziecko które wszystkim zazdrości i musi się wyrzyć" więc Bye Bye i wy*******aj!!!

Distsu 21-05-2008 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baruteq (Post 2068197)
Hahaha! Teraz po Twoim poście to ja spadam z krzesła ;] Żałosny jesteś ;) Ej nie wżócaj mi tak bo siem zamkne w sobje ;< Jaki Ty jesteś mądry! Naprawde sam to wymyśliłeś? :<

Pozdro Distsu ;> Wiem, że to Ty. Przydałaby Ci się operacja plastyczna, wiesz? Pozatym masz wodogłowie ^^

Pozdro cioty ;D Ja się wyłączam z tego forum ;] I tak nie gram na tym serverze pełnym botterów, noobów, bezmózgów jak speedy, butcher, distsu i wieeelu innych.

omg ja hHAAHAHAHAHAHAAH idz zwiedzac przedszkole

nom to wy*******aj bo nikt tu cie niechce HAH pozdro ;d

a ty masz krzwywy ryj pelen dolin

spadlemzkrzeslabaruteq 21-05-2008 16:33

http://img210.imageshack.us/img210/4...ahaait4ry0.jpg
wrzucę jeszcze raz żeby nikt nie szukał naszego mistrza i chcę abyście pośmiali się ze mną

Mat_Dlugi 21-05-2008 16:37

Na 17 ostatnich postów na stronie tylko ja wrzuciłem screena oO
Prosze powrzucajcie jakieś ss'y z HOTA albo POI'a. =)

Hansu 21-05-2008 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baruteq (Post 2068024)
Ojaa gz! Jesteś pro ;< Przepraszam, że Ci wrzucałęm na początku! Teraz wiem, że jesteś fajniejszy ode mnie...
A tak na serio to Wy*******aj ;]

Co Ty pierdolisz? :o Zbieg okoliczności, że na dwóch zdjęciach (tego z przed 3 miesięcy i tego z przed paru dni) mam tą samę bluzke ;] Chcesz zdjęcie z mojej szafy? Mam tam ubrań od cholery, ale chodzę tylko w tym co mi się podoba ;)

Idealnie go opisałeś ;]

@Distsu
Stary widze, że masz zajebiste kompleksy na rl :D

Btw. Jeżeli myślicie, że odejde z tego forum to się gruby mylicie ! ;)

Pozdro cioty ;D

Dziecko zaczyna tracic nerwy :d Po twoim wygladzie jezdzic nie bede bo to nie twoja wina jak wygladasz, ale skoro uwazasz Speediego za debila i masz w dupie jego zdanie to po choj riposty? Bys nie pisal to on by sie znudzil i znalazl by se inną ofiare [losu zresztą].

Speedy wyglada ze niechcacy tez zostalem przyjacielem, bo mnie ten dzieciak w*****a xDD

i fotka zeby nie bylo =)

http://img529.imageshack.us/img529/6...0371ac3.th.jpg

Pozdro 600 xd

Distsu 21-05-2008 17:06

Marco Powrocil ;d

Hansu 21-05-2008 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Distsu (Post 2068350)
Marco Powrocil ;d

Ta i szuka jakiejs gildii w ktorej sie rozmawia na gc bo zaczynam zbierac kase na pacc na ofie a tam nudno i bym se pogadal xDDD

Zrywna_Szkapa 21-05-2008 17:16

Baruteq muj miSZCZ !1!!1!1!!1one!!jedyneczka!!!!212122@@@

Rozkwit 21-05-2008 18:30

PostaĆ

Siema..
może ktos chce kupic 38 paladyna z skilami 73/55
na koncie jest tez 22 knight z skilami 60/60
i sorc 17 z 18 mlev..
interesuje mnie kasa w tibi na neranie.. pisać na gg 3180728

Zrywna_Szkapa 21-05-2008 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rozkwit (Post 2068511)
Siema..
może ktos chce kupic 38 paladyna z skilami 73/55
na koncie jest tez 22 knight z skilami 60/60
i sorc 17 z 18 mlev..
interesuje mnie kasa w tibi na neranie.. pisać na gg 3180728

Wow, ale rox chary, daje 5kk

Butcher__Palek 21-05-2008 19:04

@Baruteq

NOW GO TO SLEEP BITCH !!!!

wwwiolek2 21-05-2008 19:54

to już lekka przesada

xXMakaXx 22-05-2008 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MikeRoyal (Post 2070830)
Do Morskiego:
No nic się już z tym nie zrobi dziecko ma bardzo wybujałą wyobraźnie, Morski twierdzi, że posiada ponad przeciętną inteligencję, jest bóstwem na tym forum, jego ego nie mieści się na otwartej przestrzeni, no nic, widocznie tak musi być, ale powiem tylko tyle s*******aj do psychologa cioto bo by Ci się przydało, wysłucha twoich problemów rodzinnych, przytaknie i Ty nareszcie znajdziesz kogoś kto Cię zrozumie, wysłucha i zgodzi się z Tobą (niestety za pieniądze). Ja Ci radze odpocząć od Tibi wyjść z kolegami pograć w piłkę , aha przepraszam Twoi koledzy również stwierdzili że jesteś kompletnym kretynem i nie chcą się z Tobą bawić no cóż nie dziwię się, więc zacznij zażywać ziółka niektórym to pomaga może pomoże i Tobie. Życie jest bardzo Ciekawe nie ograniczaj się tylko do kontaktów Tibijskich bo one nie dadzą Ci przyszłości. No to tyle chciałem Ci powiedzieć nietypowy osobniku z siłą sedesu na czole. Graj sobie dalej ale nie utrudniaj życia innym. Znajdź sobie dziewczynę zobacz co to jest seks jak Ci się spodoba to rozdaj nam itemki z radości, jeśli jej nie znajdziesz zwal sobie konia i posmakuj tego lukru który Ci wypłynie będzie Ci smakował spermochlipie.

Zapomniales dodac z "Sila Wodospadu"

MikeRoyal 22-05-2008 20:32

Przepraszam muszę to poprawić nasz wybranek losu obrazi się przez taką bzdurę, nie będziemy mogli wysłuchiwać jego mądrych kazań.

zmycha 22-05-2008 20:46

:(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szef_Speedy (Post 2070766)
osoby ktorych nie lubie : baruteq, maka, amror

osoby ktorych nie nawidze : nano nira, morski lump

Ps. mi tez jego ssy laduja sie w huj dlugo.. ja pierrdole.. xd

A ja gdzie? :(
BTW... Coraz bardziej Cię lubię Speedy ^.-
/Ferax/

Scartex 22-05-2008 21:33

Wy wszyscy jestescie pierdolnieci !;D

http://i234.photobucket.com/albums/e...x/UO0026-2.jpg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11.