![]() |
Cytuj:
wwwiolek=Theodkaa, ale ona nie lubi jak się ktoś tak do niej zwraca, a tak wogóle Wioluś nie rób sobie takich jaj bo dzieciaki faktycznie uwierzą, ze lecisz tylko na seciki :) :) |
|
baruteq wiesz czemu nie chcesz już się kłócić w tym temacie? bo się boisz prawdy prawdy że masz krzywy ryj grubasie a co do tego zdjęcia ciuchów dawaj je!! pewnie każdy twój ciuch to taki lump jak ta bluza a takie jeansy widziałem w lumpeksie wisiały na wystawie haha^^ wogóle ta twoja bluza wygląda na taką przepraną aż straciła barwę najlepsza jest twoja twarz policzki jak u jakiegoś grubasa pulchne a o brzuchu nie wspomnę idź poćwiczyć może schudniesz a nie grasz w tibie (pewnie dlatego grasz bo nie masz kumpli)
Poćwicz&Schudnij>>>>>>>specjalnie dla ciebie wymyśliłem zamiast Pozdro&Poćwicz |
Baruteq
Do kolegów z podstawówki se tak mów mała cioto ;] bo taka prawda która cię boli i dlatego tu skaczesz ... wiem wiem w szkole gnębią biją to musisz na necie po kozaczyć ;] ale pamiętaj kiedyś trafi kosa na kamień i ci ktoś prawiczy pyszczek dojebie ;] Pozdro xD Speedy ;) |
nie jestem jakimś tam distsu po prostu nie mogłem patrzeć jak debil się wypowiada więc wkroczyłem do akcji i nie pierdol do wszystkich że to boterzy itd. tak zawsze mówią debile którzy boją się prawdy niestety dla nas prawdą jest to że masz krzywy ryj i bęben jak yeti jak mówisz sam ''idę z tego forum i serwera" idź nikt cię tu nie trzyma wręcz przeciwnie każdy ci wjeżdża bo nie masz kumpli nie dlatego że masz krzywy ryj i taki bęben tylko dlatego bo jesteś pojebany psychicznie wyobrażam sobie twój charakter ''biedne dziecko które wszystkim zazdrości i musi się wyrzyć" więc Bye Bye i wy*******aj!!!
|
Cytuj:
nom to wy*******aj bo nikt tu cie niechce HAH pozdro ;d a ty masz krzwywy ryj pelen dolin |
http://img210.imageshack.us/img210/4...ahaait4ry0.jpg
wrzucę jeszcze raz żeby nikt nie szukał naszego mistrza i chcę abyście pośmiali się ze mną |
Na 17 ostatnich postów na stronie tylko ja wrzuciłem screena oO
Prosze powrzucajcie jakieś ss'y z HOTA albo POI'a. =) |
Cytuj:
Speedy wyglada ze niechcacy tez zostalem przyjacielem, bo mnie ten dzieciak w*****a xDD i fotka zeby nie bylo =) http://img529.imageshack.us/img529/6...0371ac3.th.jpg Pozdro 600 xd |
Marco Powrocil ;d
|
Cytuj:
|
Baruteq muj miSZCZ !1!!1!1!!1one!!jedyneczka!!!!212122@@@
|
PostaĆ
Siema..
może ktos chce kupic 38 paladyna z skilami 73/55 na koncie jest tez 22 knight z skilami 60/60 i sorc 17 z 18 mlev.. interesuje mnie kasa w tibi na neranie.. pisać na gg 3180728 |
Cytuj:
|
@Baruteq
NOW GO TO SLEEP BITCH !!!! |
to już lekka przesada
|
Cytuj:
Zapomniales dodac z "Sila Wodospadu" |
Przepraszam muszę to poprawić nasz wybranek losu obrazi się przez taką bzdurę, nie będziemy mogli wysłuchiwać jego mądrych kazań.
|
:(
Cytuj:
BTW... Coraz bardziej Cię lubię Speedy ^.- /Ferax/ |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |