![]() |
Cytuj:
Czytaj ze zrozumieniem pytałem o nieoficjalne wieści |
Działa juz tibia?
|
A dla tych co narzekają ze nic nie mowili
Widomośc ze str glownej tibia.com Tomorrow, June 26, between 13:00-15:00 CEST, we will perform some maintenance work at our website servers. For this reason, the website, the login page and the forum will be temporarily unavailable during this time. Please excuse any inconvenience. |
?
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Może i są bajkowe. Zobaczymy jak to w tibi wygląda. System NPC mi się podoba chociaż kolejek nie będzie przy sellaniu i kupywaniu. Wkurzają mnie takie gadki jak "Te itemy...." " Kiedy będzie update...? " itd.
Pozdrawiam |
Może to ktoś przetlumaczyc bo ja z angielskim to mam problem :p
Due to further maintenance work, it is possible that the Tibia website is temporarily not available, tomorrow, June 27, between 10:00-10:30 CEST. Please excuse any inconvenience. |
Cytuj:
10-13 lat. Jeżeli masz więcej to Ci serdecznie współczuje :confused: |
Cytuj:
prac jest możliwe, że strona Tibii (czyt. tibia.com) nie będzie dostępna jutro t.j. 27 czerwca między 10:00 a 10:30 ;) |
Mnie najbardziej ciekawi teraz knight . Ale po update nie wiem . Zobaczy się ^^ Może sorcer albo druid ^^ :P
|
TIBIA.COM po POLSKU ?
http://www.translate.google.pl/ Na dole wpisz http://www.tibia.com/ Tłumaczy trochę koślawo ale idzie zrozumieć o co kamman ;) |
właśnie gadam z tym NPC-em : "hi" , "items".
i mi ta sie zakladka nie wlacza co czeba napisac do NPC? przyklad: "hi" , "wachaj watrobe" . :] |
Wie ktoś czy dla "najta" będzie więcej broni ?? Bo na screen'ach jest ich mało:p
Jak wiecie to napiszcie. I czy to prawda, że już w ten piątek będzie UPDATE? Z góry dzięki za odpowiedzi :] _________________________________________________ Imię: [CHAR]Aragorn Aldora[/CHAR] Poziom: 27 Profesja: :miecz: Mlvl: 4 Skille: 60/60 idą w górę :) Gildia: ---------------- |
Lepiej by zrobili runy nie od leveli jak kiedyś.Ostatnio mnie koleś w tibi oszukał sprzedawał pacca za 120k tam mówił że sprzedał juz 2 pacce i mu zostały 3 dwa za 120k jeden za 140k w prawdzie kolega z tibi i mu uwierzyłem..Jeszcze wcześniej próbowałem wygrać tutaj za sms'a pacc'a tez sie nie udało ale już mnie na prawdę wkurzył kolegi brat mówił że mi sprzeda pacc'a za 90 zł bo od kolesia kupuje z kolega 3 za 240zł coś takiego, a potem mi kity wciskał że go oszukali itp... no i mnie hakneli teraz w dodatku więc jak by zrobili runy nie od lvl od nowa i na pewno większość by tak wolała :)(no każdy sorc i druid) ciężko grać bez sd explo itp... na 20+lvl :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zgadzam się z Tobą KrystianQ. Akurat runy na level to dobry pomysł. Wczesniej się napotykało PK'rów lvl 25 i z SD Cie walili. Teraz jest dobrze .
|
Tak tylko dla tych którzy mają pacc'a... na facc'u dobrze tylko grać knightem i palem, sorcem i druidem to jest 2-3 razy więcej czasu na exp itp... pograj se sorcem postawisz 2 berki lub coś innego i expisz tylko zaraz ci przyleci noobek i zajebie je, a tak z sd go klepiesz i s*******a jakoś jak była tibia 8.0 nie widziałem 8 leveli z explo...może te wandy i rody będą lepsze oby :p
|
Przywrócic to ze runy nie sa od lvla tylko od magic ;p kiedys to sie PKowalo sorkiem/drutem:) i jeszcze to zeby mozna bylo jednoczesnie uzywac run i sie exuraowac ;p
|
Będą nowe serwerki?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:47. |