![]() |
czyli mniej wiecej do 12 naszego. Ja tez planowalem sobie wbic cooka do 400 a tutaj zonk =P no i daily by sie juz przydalo porobic.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://www.wowhead.com/?talent=jf0GqIMIsfRzzAoG0xxh |
Cytuj:
|
jak tam sprawa ma sie z retardinem/szokadinem w woltku? cisnie jak w 3.0~?
|
Cytuj:
@down: Lol? Chyba nie walczyłeś z retardynem ~~ Albo na jakichś noobów trafiasz. Albo ja na super hero |
Cytuj:
Zdecydowanie mniej |
Oj ciśnie całkiem mocno ;P szczególnie clothów bez resi.
|
tozto teraz gra na ~1500 to walenie 2 guzikow i liczenie na wieksze krytyki niz przeciwnik
|
Moze mi ktos wyjasnic cos. Mianowicie, sciaglem recount i zlukalem na dps jaki robie DK (63lvl blood) i Lockiem (64lvl Affli) i kurfa wychodzi na to ze DK robie 380dps a lockiem ledwo 330dps. O co tu kaman? Po dodatku w ogole lockiem jakos dziwnie sie gra. Zawsze CoA, Corr, Immo, Siphon i SB SB/Drain soul i mobek lezal, a teraz kurfa ledwo co go zabijam takim kombem. Albo nieumiem grac, albo niewiem... To normalne ze tak niski dps mam na tym lvl? O co tu chodzi? :P ew. jakies porady co do locka/dk? Oo
|
Napewno cos zaniza dps, moze lagi? Dk na 63 lvl napewno robi wecej niz 300 dps, juz moj kumpel retri na 40 robi tyle...
|
teraz na nizszych lvl to DEMo niszczy wszystko. Zrobisz kazdy q nawet 3osobowy q. Obecnie pod demo na 72 mam 25%crita a jak wejdzie trinket to leci do 32% prawie. Total ownage. Ide biore stadko 7-8 mobow na guarda i leci tylko seed of coruption w 5 mobkow. Znika wszystko a problemow z maną nie mam. Naprawde na nizszych lvl(tz na >80) tylko demo.
|
Cytuj:
|
dokładnie tyle ze ja nie mam za dużo tych itemkow z tundry etc, większość to jeszcze moje dobrze wysoketowane S2 =P
|
|
szkoda ze nie kovalski:P
|
Tak myślę nad stworzeniem nowej postaci i mam wątpliwości między druidem a magiem. Mogliby się w tej sprawie wypowiedzieć jacyś doświadczeni gracze w tej sprawie? ^^ Jak się gra danymi klasami, czy nie jest nudno, jakie drzewko do lev, jakie profy najlepsze itd :P
|
mage, frost aoe farm, herb/mining + alchemy/skining. przejebana sprawa jak od ~30lvlu walisz frost trapa (zapomnialem nazwy), masz z talentow blizzard
http://www.worldofwarcraft.com/info/...00000000000000 imo must have w frost aoe farmingu. |
A fire? Podobno łatwo się leveluje w fire, duży dmg? Frost chyba bardziej do zatrzymania przeciwnika?
|
fire ma ogromny burst, ale przezywalnosc kiepska, i to bardzo. imo frost jak juz masz mage armor(ten co pozwala na regeneracje many) to bajka. praktycznie caly czas procuja talenty, czasem siadziesz mane wypic/evocation i kosisz dalej.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:07. |