![]() |
A co ma Office do Painta? Zapisz jako jpg lub bmp i zobacz cz dziala.
|
a może otwórz ten plik a nie patrzysz na ikone?;> nie no żart :p prawdopodobnie tak jak jaz mówi, zapisujesz źle. ewentualnie jak nie, a masz office'a 2007 to tam masz taki program microsoft office picture manager czy cos takiego i tam mozesz powiekszyc do normalnych rozmiarow
|
Krótka wzmianka o naszym stanie.
W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie.
Jak wam dobrze wiadomo, od dłuższego czasu, słuch o mnie i mym oddanym druhu Urizie zaginął. Niektóre nikczemne i przebrzydłe kreatury z pewnością uważały, iż nadszedł czas, w którym będą mogły rozsiewać swe diabelskie nasienie niezgody i chamstwa. Jakże płonne są ich nadzieje. Tuszę poinformować, iż ja wraz z mym kompanem Urizą wcale nie zaprzestaliśmy działań mających na celu przywrócenie radości i spokoju w świecie tibii. Obecnie jesteśmy w stanie przejmowania pewnego świata, którego nazwy nie podam, aby nie powtórzyła się historia z Iridii, gdzie pojawiło się mnóstwo nikczemników gotowych nam rzucać kłody pod nogi. Mogę tylko wyjawić, że doszliśmy do wniosku, iż jedyną drogą, aby wprowadzić swój porządek jest przejęcie władzy na serwerze, a także, że jesteśmy na najlepszej drodze, aby tego dokonać. Tu przedstawiam dowód dla niedowiarków, z rozmowy za pomocą programu Ventrilo, w którym jest toczona ożywcza dyskusja pomiędzy Urizą, a pozostałymi członkami gildii (między innymi mną). Ku lepszej xxx !!! http://odsiebie.com/pokaz/547458---2462.html Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy. |
Cytuj:
|
Ale o co Ci teraz chodzi ;d?
|
Tacy jak Dari sprawiają że chce się to czytać, ta rozmowa miażdży xDDDD
Pozdro :D |
Urizo! Wracaj na morgane!! Potrzebujemy Ciebie!!!!111oneone
Byłem ostatnio na dwarfach i zabił mnie jakis szwed xD |
przesłuchalem... Dramat...
i pomyslec ze tez moge miec takich znajomych w tej grze... Mam nadzieje ze ludzie piszacy tu posty najczęściej żartuja i sie zgrywaja :p choć czytajac wypowiedzi z tematu o wojnie szczeze w to watpie ;) |
to jest averios chłopak adhd ma jak nic :p była mowa o nim kilka postów wyzej
|
Zauważyliście jak mało osób online? Lavio i reszta poszukują bota .
|
jednak dalej nic :( pozniej dam scriny jak bede mial czas i moze sprawa troche bedzie jasniejsza
|
a co to zamarło forum ?
|
Wszyscy botuja :D
|
War Declaration
Fragi z dzisiejszego mass loga: Blessed Fraternity: Karilion Oct 04 2008, 01:11:59 CEST Killed at Level 100 by Zaft Durydd and by Asong Daydreamer Kopengas: Punshido Oct 04 2008, 01:19:43 CEST Killed at Level 111 by Sliccery and by Rogstah Fearless Mickake: Oct 04 2008, 01:15:54 CEST Killed at Level 68 by Sliccery Asong Daydreamer Oct 04 2008, 01:21:45 CEST Killed at Level 55 by Lord Sigr Krause Shadowbolt Oct 04 2008, 01:17:54 CEST Killed at Level 87 by Sliccery |
O Boshe znowu jakieś downy wywołały wojnę hahaha musieli być na dobrej KORBIE :cup: Teraz kolejne osoby oczarowane odwaga bohaterów z Morgany podążą za nimi i po miesiącu wojny a raczej kilku snaykow, zapłacą payment i będą dalej grac jak by nic sie nie stało.
PzDrO... |
Witam. Co do wojny nie ma ona najmniejszej szansy powodzenia no chyba ze cos sie zmieni bo jak narazie z taka iloscia ludzi i lev za wiele nie powalcza chlopaki.
|
widze że nasi (chodzi o nasze legendy) ;p nie tracą czasu i juz maja inva do ich gildii ;p ciekawe tylko czy oni o tym wiedzą.. jak oceniacie szanse ?
|
Widze mamy nowych fighterow xDDDDDDD
|
@ OWRZ
Na osi liczbowej ich szanse są gdzieś między 0 a 0,0000001 :P Bardzo mądrym pomysłem jest wypowiadanie wojny przez gildie która niby ma być PK... Szczerze mówiąc to czy wielu z was się to nie nudzi że się nic nie dzieje takiego? Kiedyś bylo Kopengas i bylo dosyc ciekawie, była też Kara i coś się działo, czy naprawdę ludzie wola oglądac coraz wieksze cyferki na skill barze po dniu pilnowania bota ? Czy to jest na serio takie fajne ?? :P |
omfg XDDD Żalosne : >
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:19. |