Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Po jakich akcjach odechciewa się grać?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1863)

Petike 09-07-2007 21:02

Najbardziej odechciewa mi się grać jak padne kilka razy na dzień (wystarczy 2) najbardziej boli strata skilli przy których spędziło się dużo czasu.

Maniew 10-07-2007 15:00

@ X-Zero

Żyłem około 15 sek...
-10 sek expiłem ..... 1 bandita zabiłem....
-5 sekund zabijali mnie....

Szybko to było B)

Don'Richie 11-07-2007 14:49

Mi sie ostatnio odechcialo grac bo gosc mnie oszukal i zabral mi 13kX( ale wchodze na tibie i chodze sobie po dp

Nygga789 11-07-2007 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don'Richie (Post 1543395)
Mi sie ostatnio odechcialo grac bo gosc mnie oszukal i zabral mi 13kX( ale wchodze na tibie i chodze sobie po dp

to calkiem fajna ta historia , ale najciekawsze jest to z depo
yhmm super

GoblinKiller 11-07-2007 23:47

ded

Najgorzej ja cię dednie ten sam kilka razy dziennie ja wychodzisz ze światyniX(

Kropka997 11-07-2007 23:53

odechciewa mi sie grac gdy mnie kicknie i padne!!:D:cup::cup::cup::cup::cup::cup:
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

rafifusek 01-10-2007 20:51

a ja se expie na cycach (24lvl) i jakieś 15% to go
juz się cieszę ale strzaly mi sie konczą, więc wracam do dp a obok wyjścia z góry cyców mena na 36 sork mnie bi zaczyna;/
po paru sekundach było ded;/

straciłem wtedy knight armor i beho shield kupione jakieś 1 tydzień wczesniej:(
PS:nie grałem wtedy przez 2 tyg:p

Jazonik 03-10-2007 08:53

:p

Mi się odechciewa grać na około 15-20 min. gdy widzę taki tekst:
Noob: pl?
XXX: tak
Noob: dasz cos ?
XXX: nie
Noob: wal sie ch**u po***any

Albo jak expie sobie dość długo i nagle podbiega koleś z takim tekstem:I first here.Potem zaczyna mnie blokować.Po akcji okazuje się ze to Polak.:(

Liper 03-10-2007 09:38

Odechciewa mi sie kiedy jestem ofiarą pa od mniejszych lvl z dobrymi plecami =]
zazwyczaj przychodze z kumplemi 2 noobami i tłuczemy :)

chvvast 03-10-2007 10:17

Mnie odstraszają od gry nooby :s

KrEmAs KAc 07-10-2007 22:20

Jak mama odłączy internet ;(
To jest gra i gra się dla przyjemności raz się wygrywa raz przegrywa.
Jak ktoś nie gra bo padł to współczuje.

Bluray 07-10-2007 22:26

Kiedyś grałem w tibię. Przestałem przez ludzi.

Xirgan 07-10-2007 22:47

Od nobow i po kazdym dedzie ale po 30 min znowy wraca chec zeby grac:P

TaJemniczy 12-10-2007 20:07

Gdyby nie to że lubię grać w tą grę i czerpie z niej przyjemność, już dawno bym zrezygnował.Czemu?Odpowiedź jest prosta 90% polaków to nooby, szuje........ i nie tylko mówię tutaj o niskich lvl krzyczących ''free items'',ale o wysoki również:(
Zapomniał bym dodać że trzyma mnie tu również te 10% ludzi których poznałem, ''pokochałem'', dla których warto dać loga...

Druteczek 15-10-2007 16:59

Ja to mialem deada... :p

Kiedys kupowalem blessy na mojego 77 ek i odkupilem juz 2 blessy i aol i szykowalem sie na kupno 3 kolejnych blessow, gdy nagle zaczal do mnie pisac 160+ ek z gildi Ragnarok ^^ mowil mi ze ponoc pomagam Lifestream (teraz Lethal Legion) swoim druidem ( btw mam 55 ed :D) i mowi mi ze mam zrobic ss i pokazac mu all moje chary?
Ja mu mowie ze nie pokaze itd. i sie przyznalem (jak sie okazalo potem kumpel z gildi mnie wydal :| ) mowil mi ze mam 2 wyjscia... 1. payment i zanim powiedzial jaka mam druga opcje to nim doszedlem do pz to juz ich grupka na mnie leciala chyba z 7 osób, szybko wpadlem w trap i znow zgon zaliczylem...

Elder-Tomasz 15-10-2007 18:24

Zdecydowanie polacy,(niewszyscy) te ich żałosne błędy typu ''muj'' , ''jósz'' naprawdę mnie odstraszają...
Nie wspominając o częstym spamowaniu ''fri itam plx'' , z którym chyba każdy z was miał do czynienia...
Oczywiście dedy strasznie mnie irytują, ale po godzince , może dwóch znowu mam ochote pograć chodź przez chwilę i odrobić straty. :P

Maot 15-10-2007 19:09

Najgorsze jest to, że jak sie wbije jakiś poziom to po jednym dniu Ciebie zabijają X( i trzeba od nowa męczyć się z expieniem :(

Liper 16-10-2007 21:00

19:46 Urust [10]: sell monk çż?
19:46 You see Urust (Level 10). He is a paladin.
19:46 Miqihisa [34]: NO
19:47 Urust [10]: plx
19:47 Urust [10]: :]
19:47 Miqihisa [34]: fuck off
19:47 Urust [10]: u
19:47 Urust [10]: noob

Darkfault 17-10-2007 14:06

Ja miałem gorszą sytuację.

Expiłem moim knightem z GS na scarabach. Nagle ni z tego ni z owego zrestartował mi się internet! GS + 12 bp UH poszły się j****. No to ja, oczywiście bystry jak woda w klozecie pobiegłem ratować moje rzeczy (a tego, że nie miałem broni, run ani liny to już nie zauważyłem) wynik - kolejny dead (bo nie mogłem znaleźć ciała). Tu ta historia powinna się skończyć, ale nie, nie darowałem. Pożyczyłem broń od kolegi, wzięłem linę i parę UH co mi zostało w depo i pobiegłem na scaraby. Kiedy byłem już parę kratek od ciała nagle ekran zrobił się czarny... myślałem, że rozpier**lę kompa ze złości. Tak się wkurzyłem, że zrookowałem tego knighta i zrobiłem z niego sorca lol. (po dwutygodniowej przerwie od Tibii) Jest gdzieś tam do dziś, trochę padnięty, bez eq, z niskim levelem po wielu dedach wywołanych neostradą (nick: Darkfault)

_Storm_ 17-11-2007 14:23

do 3 razy sztuka

Po pierwsze fajny Temacior :) ale do rzeczy… wiec ja konczylem z Tibia 3 razy :). Jak na razie zawsze wracam to jest jak nalog…

1 raz) bije… bije… bije… bije… LVL na moim pierwszym koncie wracam do dp mlvl leci sobie a tu nagle wylosowuje mnie. Wpisuje haslo, acc „ account number or password is not correct” Nie mialem wyrobionego Rec-Kaya próbowałem odzyskac konto lecz nic z tego..
To był pierwszy koniec.. Zalam i koniec z tym :D:P ale na jakis miech tylko :D

2 raz) Na drugim było tak samo konto shackowane lecz miałem Rec ale i tak się nie dalo odzyskac. Tym razem po prostu zrobiłem nowe konto i zaczolem bic lvl..

3raz) skończyłem grac po shakowaniu 2 konta. Peszka miałem (albo raczej byłem rozstrzepany kaylogger sam się nie wysyla na kompa) No i tak nie gralem gdzies tak do zeszłego miesiąca kiedy zrobiłem knighta i „zakochałem” się w tej profesji

To była Cala moja bujna historia :D:D PZDR

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:28.