![]() |
Cytuj:
|
Oprocz Akona Russela i Spide następnie jestem ja, później Meraviglioso... a tak na serio myślę, że Miodki mogą byc w tej dziesiatce. W sumie Nashgan & Xaaro tez :)
|
Twoj nick ;d?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hahahahaah |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zapominacie o Urizie...
|
do tych najbogatszych mozna dodac typa ktory dostal cala kase gdy nizahe konczyl z gra...chyba Rogue Inferno ale nie jestem pewien
|
Cytuj:
|
Miales hacka :(?
|
@J.rabbit
Mimo wszystko, biedny nie jestes a do bogatych z pewnością należysz ;p Moj nick to Antek xDDD W ogole swoimi czasy na vt slyszalem, ze Keriux dysponuje niezla sumka :) @up Ano miał :D i to dosyc sporego |
Cytuj:
|
To chuj***a :ASD
Life is brutal ;S |
ale po hacku robus sie nie zalamal i wyszedl na opena w rl xd
edit mera wygrywa w kostke ale tylko u siebie w domu ;> nie jeden wyszedl od niego bez gp przy duszy:P |
Cytuj:
a tam opena to bylo male stack battle! xD. Jeden wyszedl z softami z tego co pamietam nawet Twoimi xD |
Te, napinacz. Wszedłbyś na venta l2 i poexpil troche :P
|
zlapalem kryzys po dedzie na ivory tower i na dzis mam dosc l2. Jutro po szkole moze wbije choc pewnie wroce po 18 znajac zycie :)
|
Noo, ja Hawkeye'a expie na "mc" wiec bedzie lucznik do party xd
|
taa z Toba party jak zawsze ja bede tylko przyciskal te czary a Ty sobie neta bedziesz ogladal. A jak sie przerzuci to laskawie rzucisz routa. Wisisz mi i tak 3 enchanted mana poty! Antonio i bardol jakie juz lvle?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:59. |