Master Jeremiasz |
26-06-2009 17:30 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krebowaty
(Post 2578912)
@UP
Przychlascie niektorzy stawiaja obowiazki na 1 miejscu a dopiero potem przyjemnosc wiec stul pysk i poszukaj sobie kolegow na nk.:baby:
|
Czepiając się, wtedy miał obowiązki, a teraz co nagle już ich nie ma? Wydawało mi się, iż człowiek im starszy tym powinien być bardziej odpowiedzialny za siebie i z wiekiem przychodzi mu więcej obowiązków itp,itd. Sam rozumiesz, ops chyba jednak nie, ale to już nie mój problem :)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gigoro
(Post 2578921)
O ta, odezwali sie ci co najwiecej wiedza, co sie dzieje/dzialo ;(
No name'y! :D
|
No name - w końcu też człowiek, prawda ? Różnimy się tylko tym, że ty masz napisane nick z gry , a ja nie mam, po za tym to chyba niczym szczególnym się nie różnimy. No name'y mają to do siebie, że nigdy nie wiesz kto kryje się pod tym kontem/nickiem, mogę być kimś kto miał/ma wiele do powiedzenia w tamtym/tym okresie, osobą która nic nie wie lub częściowo wie, reasumując osobą która coś nie coś wie na twój temat. Jeśli bym za nick obrałbym sobie Leszczu Dragonbreath i napisał to co napisałem , to również odpowiedziałbyś mi, że się nie znam ? Wtedy moja wypowiedź byłaby wiarygodna? W końcu kto jak nie Leszczu powinien wiedzieć coś o tobie i o twojej aktywności? Lubię Cię w grze, ale to co wypisujesz na forum jest nieadekwatne do zaistniałej sytuacji. :) A na odpowiedź na tamto sformułowanie znasz najlepiej sam i osoby, które brały udział w wojnie.
Pozdrawiam :)
|