![]() |
Cytuj:
|
Wczoraj miała miejsce polska premiera gry: S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci.
Czy na tym forum są jacyś stalkerzy? Jeśli tak to dajcie swoje opinie bo ja jestem zachwycony najnowszym stalkeren. Trójka jest moim zdaniem idealnym połączeniem poprzedniczek ze świetnym klimatem. Można w nią grać nie znając poprzednich części bo na początku jest świetne wprowadzenie. Ogólnie gra warta zakupu ; ) |
Ja akurat nie jestem specjalnym fanem stalkera. Oglądałem gejmpleje itp z najnowszej części i jakoś specjalnie mi się nie spodobał :x
|
Cytuj:
Pacz ma xboxa o_O szybko mi tu daj swój Tag. |
Naszła mnie chcica na j-RPG. Emulator PS2 działa mi koślawo, więc odpada. Przejrzałem tytuły, które wyszły na PC i ściągam Breath of Fire IV. Ciekawe co to za cudo <3
|
|
Cytuj:
@topic Cholera, czemu wszystkie premiery gier na ktore czekam (procz AC II), przesunely sie!? FF XIII bedzie na przelomie 1-2 kwartalu 2010, a Guild Wars 2 najprawdopodobniej w 2011. ;< Tak po za nawiasem, gral juz ktos w tego najnowszego Tekkena? Slyszalem ze z klasyki, zrobila sie tandeta... |
@Top
Ja tak giercze w Dragon Ejdża! 11:30h gry i 14% ukończone : P |
Cytuj:
Powiem tyle, podstawke przeszedlem cala i podobala mi sie bardzo za klimat, az do... wejscia do Pripyat, gdzie gierka stracila klimat - przelecialo sie przez miasto w 2 minuty, a to przeciez akcja glownie tam powinna sie dziac. Clear sky odpalilem, ale poczatkowe lokacje byly dosc nudne i naszpikowane anomaliami (ktorych mialo byc mniej, a czego sie nie zauwaza) i nie dalem rady. Czekam na opinie nt. call of pripyat. |
Witam
Witam. Zdaje mi sie ze moglbys sprobowac zagrac w Tibie :p, widze ze nie napisales nigdzie ze w Tibie grales :]
Sory za nie uzywanie znakow miekkich ale mam angielski Windows.:( |
Cytuj:
|
No i po ~40h grania w DA:O zdałem. Gra dobra jako RPG, choć nie wynosi się nad ramowe pojęcia. Ocena: 5-/6.
|
A ja po 20h gry mam dopiero 20% lol : P.
Grałeś na PC? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Łe, to ja sobie wszystko robię : P
Ktoś ma jakąś ciekawą taktykę na zabicie tego wielkiego smoka co to się go wzywa zawyciem w róg? |
Najlepiej spisywało się jeden wojownik wyuczony w dwuręczne bronie<skill który nie pozwala zostać obalonym/ogłoszonym> mag do ataku, łucznik i healer warka.
Nawet jak wojownik umrze smok będzie atakował z odległości, a dmg niespecjalny ma wtedy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:50. |