![]() |
Cytuj:
a co ty możesz wiedzieć , ja miałem na start przewalone za nazwisko , podobnie jak 1 kolega. Tym co robiliśmy tylko się przyczyniliśmy do tego. A oni u nas tak robią , jak kogoś se wypatrzą to go udupia było już parę takich przypadków. Cytuj:
Cytuj:
Wcześniej myślałem ze jak się uspokoję to będzie dobrze , ale po wczorajszej akcji jestem prawie pewien ze będę siedział , albo z własnej winy (bo święty nie jestem) albo wrobiony.... |
Cytuj:
@alb nie martw się , jak cie wsadzą nie stanie sie nic zlego , baaa zrobia przysluge temu forum :baby: @down nooo nikt poza tobą , tym bardziej , że ja pisze głupoty specjalnie |
oj raczej nie wsadza , ja zawsze jestem dobrej myśli.
A ja nie jestem dla ciebie konkurencja , twojej głupoty nikt nie przebije ;D |
Cytuj:
Cytuj:
@edit Cytuj:
Cytuj:
|
Albertus,nie będzie tak źle może jak cie wybzykają w tym pierdlu to nie będziesz już kłamać bo nie usiądziesz przez kompem na dupsko coo?
A tak na prawdę to tylko się chwalisz że niby coś zrobiłeś,kłamiesz jak najęty. |
Cytuj:
|
Albertus idzie do paki, już nie usłyszymy jego historii ;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wiem ze tak będzie , ale jestem dobrej myśli ze jednak się mylę. poza tym nigdzie nie idę... przynajmniej nie teraz , jak mam iść to za coś co zrobiłem. |
sam nie przepadam za Albertusem, ale teraz to wy robicie z siebie idiotów
|
Ja nic przeciwko policji nie mam. Jak dla mnie robią to co robią a złodzieje czy frajerzy są tak samo w policji jak w wojsku polityce itd. itd. A w ogóle to jak niektórzy mogą mieć coś przeciw policji jak później ich okradną napadną czy coś w tym stylu to odrazu zgłaszają to na policje ? Nie widzę w tym sensu.
|
Cytuj:
A poza tym po co zgłaszać coś na policje jak i tak umorzą ;o.Niby można ... |
Beholder, nie rozumiem, czemu podchodzisz do tego z takim podejsciem. Jezeli przedstawisz policji dokladna sprawe, na pewno sie tym zajma predzej czy pozniej. Choc szczerze powiedziawszy, troche zdziwilo mnie, gdy ukradziony rower zglosilem z rodzicami na policje, znalazlem go sam, a policji u sprawcy do tej pory nie bylo, choc sytuacje opisywalem juz z 50 razy. Dodam, ze dzialo sie to na poczatku (!) wakacji.
|
Debile są wszędzie, a to że tak silnie dostrzega się ich w policji jest spowodowane tym, że społeczeństwo oczekuje od policjantów bycia jak anioły.
Przecież, dajmy na to, taką samą sytuację mamy w szkole, kiedy nauczyciel zamiast poprowadzić lekcję każe wam przeczytać i zrobić zadania, a sam czyta sobie gazetę. Albo się na was uwziął. |
po huj sie chwalisz ze przesrane masz u policji i ze mozesz isc do wiezienia? Obsrany jestes Jpkowcu?co?;p Wywyższasz sie ze jestes kozak bo masz zatargi z policjia i problemy? To cienki z ciebie gangster skoro cie tyle razy spisuja czy łapia na "akcji" ;D
Pozdro wiocha// |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no tak , policja musi byc bez niej byla by totalna anarchia , wiec musi zostac , ale napewno powinny byc w niej wielkie zmiany...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |