Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Skąd nienawiść do policji? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=219301)

Albertus 18-10-2009 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seeleesee1992 (Post 2668952)
Czekaj, czekaj… Piszesz że policjanci to takie grube, leniwe mendy (którym się nic nie chce), a teraz wyskakujesz z tekstem, że specjalnie się na was uwzięli? Nooo, na pewno policjantom się chciało ganiać jakąś gównarzerie, bo coś nie tak powiedziała... [Śmiech na sali] Haha i jeszcze zakłady, kogo pierwszego złapią xD. Pewnie rozwiesili na komisariacie wasze portrety pamięciowe i po kolei teraz wykreślają, jak złapią któregoś ;D

Masz coś nie tak w główce, Albertus ;/

a co ty możesz wiedzieć , ja miałem na start przewalone za nazwisko , podobnie jak 1 kolega. Tym co robiliśmy tylko się przyczyniliśmy do tego. A oni u nas tak robią , jak kogoś se wypatrzą to go udupia było już parę takich przypadków.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2669078)
@Albertuś
Wiadomo że jak policjant spisze/zaaresztuje cię raz, drugi, dziesiąty to potem ma cię za recydywistę. Potem takich ludzi zapewne umieszczają na magicznej liście i kiedy coś się dzieje to te osoby mogą być pierwszymi podejrzanymi, jeśli pasują do opisu, mieszkają gdzieś w okolicy zajścia. No i podejście do takiego człowieka jest, hmmm bardziej szorstkie niż do innych.

tak , to tez jest prawda a jak się do tego rodzina przyczyni to już wogle.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2669083)
Sam sobie zapracowałeś na taką opinię wśród policjantów ^^.

Osobiście mam nadzieję, że cię wsadzą do pierdla (masz 16 lat, więc możesz, chociaż za takie błahostki to pewnie nie...).

Mialem na początku dużego minusa za nazwisko a se jeszcze to dopracowałem czego żałuje... Do więźnia wsadzają za byle co (takie czasy) , od 17 lat (kończę w listopadzie).

Wcześniej myślałem ze jak się uspokoję to będzie dobrze , ale po wczorajszej akcji jestem prawie pewien ze będę siedział , albo z własnej winy (bo święty nie jestem) albo wrobiony....

Beh0lder 18-10-2009 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashlon (Post 2669008)
JS 100%!!!! J*bac sądy, tylko Bóg może nas sądzic!!!!!

Weź se kur. nie rob jaj , sprawa jest poważna może Albertusa do pierdla wsadzą i nie będe miał konkurencji w robieniu z siebie idioty :/

@alb nie martw się , jak cie wsadzą nie stanie sie nic zlego , baaa zrobia przysluge temu forum :baby:

@down
nooo nikt poza tobą , tym bardziej , że ja pisze głupoty specjalnie

Albertus 18-10-2009 19:21

oj raczej nie wsadza , ja zawsze jestem dobrej myśli.

A ja nie jestem dla ciebie konkurencja , twojej głupoty nikt nie przebije ;D

Seeleesee1992 18-10-2009 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2669209)
Mialem na początku dużego minusa za nazwisko a se jeszcze to dopracowałem (...)

To po cholerę strzępisz ryj, skoro sam na to zapracowałeś?
Cytuj:

Wcześniej myślałem ze jak się uspokoję to będzie dobrze , ale po wczorajszej akcji jestem prawie pewien ze będę siedział

Nie zapomnij do pierdla zabrać wazelinki : )

@edit
Cytuj:

Wcześniej myślałem ze jak się uspokoję to będzie dobrze , ale po wczorajszej akcji jestem prawie pewien ze będę siedział

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2669239)
oj raczej nie wsadza , ja zawsze jestem dobrej myśli.

Jakbyś sam sobie zaprzeczał ;p

Luka$ek 18-10-2009 20:25

Albertus,nie będzie tak źle może jak cie wybzykają w tym pierdlu to nie będziesz już kłamać bo nie usiądziesz przez kompem na dupsko coo?

A tak na prawdę to tylko się chwalisz że niby coś zrobiłeś,kłamiesz jak najęty.

Rzyttofrajer 18-10-2009 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beh0lder (Post 2669233)
@down
nooo nikt poza tobą , tym bardziej , że ja pisze głupoty specjalnie

Tylko Ci sie tak wydaje tak naprawde jestes troche przyglupawy

Asia14 18-10-2009 22:21

Albertus idzie do paki, już nie usłyszymy jego historii ;(

Beh0lder 18-10-2009 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer (Post 2669375)
Tylko Ci sie tak wydaje tak naprawde jestes troche przyglupawy

Gdzie pojawiam sie ja tam pojawia sie offtop , kłotnie przewaznie - i to jest moj cel wiec sie nie dziw

Rzyttofrajer 18-10-2009 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beh0lder (Post 2669441)
Gdzie pojawiam sie ja tam pojawia sie offtop , kłotnie przewaznie - i to jest moj cel wiec sie nie dziw

a gdzie ja napisalem ze sie dziwie???

Albertus 18-10-2009 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seeleesee1992 (Post 2669274)
Jakbyś sam sobie zaprzeczał ;p

nie to wygląda tak
wiem ze tak będzie , ale jestem dobrej myśli ze jednak się mylę.

poza tym nigdzie nie idę... przynajmniej nie teraz , jak mam iść to za coś co zrobiłem.

domin3x 18-10-2009 22:52

sam nie przepadam za Albertusem, ale teraz to wy robicie z siebie idiotów

Mauren 19-10-2009 00:16

Ja nic przeciwko policji nie mam. Jak dla mnie robią to co robią a złodzieje czy frajerzy są tak samo w policji jak w wojsku polityce itd. itd. A w ogóle to jak niektórzy mogą mieć coś przeciw policji jak później ich okradną napadną czy coś w tym stylu to odrazu zgłaszają to na policje ? Nie widzę w tym sensu.

Beh0lder 19-10-2009 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mauren (Post 2669546)
Ja nic przeciwko policji nie mam. Jak dla mnie robią to co robią a złodzieje czy frajerzy są tak samo w policji jak w wojsku polityce itd. itd. A w ogóle to jak niektórzy mogą mieć coś przeciw policji jak później ich okradną napadną czy coś w tym stylu to odrazu zgłaszają to na policje ? Nie widzę w tym sensu.

Tyle , żę steżenie debili , nierobów w policji wynosi tak gdzieś ... 90% ;p
A poza tym po co zgłaszać coś na policje jak i tak umorzą ;o.Niby można ...

Maldoryz 19-10-2009 14:35

Beholder, nie rozumiem, czemu podchodzisz do tego z takim podejsciem. Jezeli przedstawisz policji dokladna sprawe, na pewno sie tym zajma predzej czy pozniej. Choc szczerze powiedziawszy, troche zdziwilo mnie, gdy ukradziony rower zglosilem z rodzicami na policje, znalazlem go sam, a policji u sprawcy do tej pory nie bylo, choc sytuacje opisywalem juz z 50 razy. Dodam, ze dzialo sie to na poczatku (!) wakacji.

CytrynowySorbet 19-10-2009 14:38

Debile są wszędzie, a to że tak silnie dostrzega się ich w policji jest spowodowane tym, że społeczeństwo oczekuje od policjantów bycia jak anioły.

Przecież, dajmy na to, taką samą sytuację mamy w szkole, kiedy nauczyciel zamiast poprowadzić lekcję każe wam przeczytać i zrobić zadania, a sam czyta sobie gazetę. Albo się na was uwziął.

H_A_W_K 19-10-2009 14:43

po huj sie chwalisz ze przesrane masz u policji i ze mozesz isc do wiezienia? Obsrany jestes Jpkowcu?co?;p Wywyższasz sie ze jestes kozak bo masz zatargi z policjia i problemy? To cienki z ciebie gangster skoro cie tyle razy spisuja czy łapia na "akcji" ;D

Pozdro

wiocha//

Beh0lder 19-10-2009 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2669684)
Debile są wszędzie, a to że tak silnie dostrzega się ich w policji jest spowodowane tym, że społeczeństwo oczekuje od policjantów bycia jak anioły.

Boże ... chodzi mi o to , że oni baaardzo często umarzają dochodzenia. Albo czegoś nie robią. Nie wymagam aby byli jak aniolki tylko , że oni baaaardzo często nic nie robią i czepiają sie o byle co , a jak sie jest czego czepić to to olewają .

Albertus 19-10-2009 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beh0lder (Post 2669691)
Boże ... chodzi mi o to , że oni baaardzo często umarzają dochodzenia. Albo czegoś nie robią. Nie wymagam aby byli jak aniolki tylko , że oni baaaardzo często nic nie robią i czepiają sie o byle co , a jak sie jest czego czepić to to olewają .

dokładnie ;D z własnego doświadczenia powiem ze zawsze jak robiłem konkretne akcje za które dostałbym ładnie po dupie to nigdy ich nie było itp. a mnie zawsze łapali za gówna , dosłownie za rzeczy za które ja bym się na ich miejscu wstydził kogoś zatrzymywać...

domin3x 19-10-2009 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mauren (Post 2669546)

Policja istnieć musi, ale nie w ten sposób, jaki jest teraz.

Albertus 19-10-2009 16:21

no tak , policja musi byc bez niej byla by totalna anarchia , wiec musi zostac , ale napewno powinny byc w niej wielkie zmiany...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35.