![]() |
Congratulacions
~Ballk sworda (ogolnie skilli :P) i questa ~Bebi lvlu- fajnie wyszla Ci ta liczba :D ~Vetius Lvlu... |
Gratz ALL
Ja niejestem zadowolony ponieważ przez mój pie.....ony komp padłem :[ Poszedłem sobie na slimy chcialełem też włączyć winampa i mi sie komp zawiesił :/ no co sie nie wnerwiłem ale dajcie mi pare dni musze sobie troche odpocząć zawsze mi to pomaga a tak wogóle to demon shield ze mnie wypadł więc jeśli ktoś ma jakąś tarcze obojętnie jaką to niech mi przyśle do kazz z góry dzięki a ja jak wróce to postaram sie szybko wszystko odrobic i oczyście iść w przód :D :) narq 3majcie się (narazie niegram bo komp wyłącza mi się non stop to główna przyczyna mojej nieobecności )
|
Cytuj:
Exori - ~433 Bebi~ |
UP:
Sov ~270 Exori ~494 Dagger ~25 :P |
Gs- 276
Exori- 473 |
Pieknie :P more more plx :]
|
Widze ze sie rozwijacie ;), oby tak dalej szkoda ze mnie juz tak do tibii nie ciagnie jak kiedys :/
|
Niezłe
Nice Nice Nice ;)
|
no, juz robi sie ten temat jak Danubia thread tzn. prawie chat... kazdy z kazdym se gada ;/
|
bysiu mam pytanie ile runek explozji schodzi ci na demona i jakie hity srednio walisz ?
|
Bysiu jaktam szkola :D? widze ze 2 klasa to się wozisz po naszje szkole xD??
|
Gratz
Nie no poprostu wymiatacie na Securze.Gratz dla wszystkich członków gildi ;)
|
Bysiek..dużo trenowałeś? czy generalnie na exp... stawiałeś, a skille przy okazji..?
|
oStro
Wymiatacie ssami na tym forum moge mowic wiecej blz:)
|
|
Gratuluje takich hitów :)
|
To dla Ciebie szmatex!
|
Averes@: Fajnie , spoko ... Tylko troszeczke przekroczyles limit zdjec na posta ...
Edit@: Powiedzial bym nawet ze tak przegioles ze polowa fotek sie nie otwiera ... Nie mowiac juz o tym ile otwiera sie ta czesc ktora widac. ~By Woa. |
Hmm nie no fajne foty tylko ich tak jakby ich jest duzo ..... radze przeczytac ogloszenie o ilości zdjęc w poście
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |