![]() |
ja chodze w glanach caly rok prawie, ale jak jest az tak cieplo to nie przesadzam, bo poprostu mi sie nie chce ich ciagac za mna. Racja sa ciezkie, ale wygodne. I w gory ich JUZ nie ubieram, bo to poprstu meczace. Jescze raz powiem, ciezkie ale wygodne :]
|
Up Up: bo lubią ?
Up : caly rok oO nie wytrzymał bym chyba ;P az tak glanów nie lubie pozatym to wcale nie są takie ciężkie ani nie wygodne -.- |
Cytuj:
|
@up:
Ja jestem brudem a nie noszę ani glanow, ani kostki. I wcale ich nie lubię. |
Up: co rozumiesz przez pojęcie "brudem" :P jesli mozna spytać
a tak przy okazji to tu chyba się zdjęcia komentuje :P Khan : jeśli o mnie chodzi to szczeże mówiąc nie wiem why metal=brud |
Cytuj:
|
@up:
Tu już dawno przestało się zdjęcia komentować. A jak Ci sie nie podoba określenie 'brud' to moze bardziej trafne bedzie 'metal'? |
oczywiscie, ze bardziej trafne 'metal' niz 'brud'...
|
a ja zielonego pojecia nie mam dlaczego brud zawsze kojarzylo mi sie nie z metalem, tylko z punkiem :P i do teraz tak zostalo :P:P:P
|
badz co badz, dla mnie 'brud' to obrazliwe okreslenie...
|
Cytuj:
|
Estrie jesteś cudowna !! B)
|
@Dark Sven
Czy to tygodniowa wycieczka do Londynu z Almaturu czy jakoś tak? A tak pozatym to trzeba być niezłym wieśniakiem zeby Crazy Froga słuchać. |
@Dark Sven:
To ty chyba jakimś kuzynem Wikt'a jesteś...rotfl |
@Estrie:
Fajne masz oczy :) |
Estrie prosze o więcej zdjęć 8o
|
Cytuj:
|
Jedna, biedna kobieta da zdjecie na forum i od razu tlum facetow "more fotkas plx plx plax!".
|
Zdecydowanie nie czuję się biedna ;) chociaż przeziębienie daje się we znaki
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |