![]() |
@UP
Napisz do ReegeStyle jak bedziesz online :) |
skad sciagnac klienta?
|
|
Są jakieś czary do leczenia na 12 lvl wojownika?
@down Na razie to regeneruje życie stojąc w miejscu i co 10 sekund odnawia mi się 10 hp. ;) |
W maplu leczyć się można:
a) beginnerowym czarem "Recovery"... gdyby nie fakt, że można tego używać tylko raz na 10minut to fajna byłaby sprawa) b)potkami c)będąc klerykiem(siebie) bądź mając kleryka w party... EDIT zapomniałbym d)odpoczywając(stojąc w miejscu) @down Ja Cie pobiję... raz w pysk, dwa w pysk, podcięcie, kop z wyskoku, dobić ze spluwy. Czyj się pobity-nie ten dział. I czemu ten film ma rozszerzenie ******?:P Ale przynajmniej ma dwa mega, więc sprawia poniekąd pozory normalnego pliku. ;] Ale jeśli miałby to być 3godzinny film... ehh... nawet spakowany do exe znajmowałby dużo więcej. :D |
@up
co ma piernik do wiatraka?
|
Cytuj:
|
Heh chciałem w to znowu zagrać i mi pisze że mam za starą wersję żeby ją spatchować... i musze ściągać nowego clienta -.- Chyba od roku w to nie gram :P
Na jakim servie polecacie mi grać? |
@up
BROA!! BROA XD |
Cytuj:
Cytuj:
|
Najlepiej grajcie na eMS :) Jeden server, więc nie ma problemu :)
|
Wiecie na którym serwerze gra Majin? Udało mi się zwiększyć dysk (Partition Magic ^_^) i teraz nareszcie sobie pogram.
|
@up: nieważne, gdzie Majin gra, chodź na Windię! ;) Ja cię nie wspomogę, bo nie mam dużo kasy, ale Nadrill z pewnością się tym zajmie.
W poniedziałek będę dalej grał. |
BTW. Ja też na Windii xd, ale narazie nie gram :P
Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Ja z chęcią wspomogę każdego nowego gracza na Broa - jedynym słusznym świecie. ;] Tu prócz mnie grają Majin, Sławek, Virus, cała administracja MaplePoland oraz CloudParku, czasem nawet Limenu się lognie... ;] naprawdę warto.
Nardill, Misza, chodźcie do nas! :D |
Wała, my chcemy zostać elytarni. ;< Trza zaludniać Windię!
@edit: oops, chciałem powiedzieć 'zapolszczać'... ;) A tak na serio, nie chce mi się znowu ślimaków klepać. ;< |
Cytuj:
Cytuj:
Mi się nie widzi robienie kolejnych 48 lvli. Szczególnie, że poznałem tu naprawdę miłych ludzi, mam tu także przyjaciół. Oraz pełno NX itemów, których nie przeniosę. Nadrill, nie Nardill. Tak nawiasem: Możliwe, iż niedługo wszyscy będziemy grać na 1 serwerze. Wszyscy europejczycy zostaną 'przesiedleni' na MapleEurope. Pewnie postacie będą przeniesione, a NX i NX itemy będą zamienione na kody. Tak zrobiono w grze, w którą chciałem dziś pograć, lecz została zakończona(z możliwością przeniesienia). Mam nadzieję, że tak będzie... |
Zrobiłem postać na Broa, narazie 10lvl bowman :D Nick ShakallPL jak coś.
|
Chyba wybiore Windie. Broa wydaje mi się taka... Przereklamowana, na topie. Za dużo pewnie tam Polaków, wszyscy lecą bo myślą, że Kuraj czy inne zią staną się ich kumplami i dadzą fri itanzy. Ale naprawdę trudno mi się zdecydować. Argumenty za tak na Broa? Uprzedzam, że sporo Polaków to dla mnie minus ;x
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:46. |