![]() |
cisio misio marcysio ;d
|
cichy masz moe jkies obejscie nalimit bo bardzo bym chcial zlokac twój najnowszy film ale umnie całe osiedle ma jakiś lomit niewim jak
|
Cichy taka mala prosba moglbys zamiescic jeszcze jak dosjsc do tych ukrytych scarabow ?:>
|
Nie może sprawdź sobie na tibianews.net :) Btw poczytałbyś sobie poprzednie posty to byś wiedział o tym...
Down@ Już była ściągnij sobie klienta 7.5 i obejrzyj :) |
chcial bym zobaczyci dark catedre8o :D
|
Cytuj:
10. Katedra (filmik pokazuje ją całą, niestety samo wykonanie tego filmu mogło by być lepsze, może kiedyś poprawie) http://rapidshare.de/files/4128190/catedral.rec.html A co do reszty piszacych posty w stylu, pokaz wejscie na scaraby. Filmik jest tak nagrany po to zeby wlasnie tego wejscia nie bylo wiedac a film nosi nazwe Ukryta Jaskina Scrabów poniewaz sa one UKRYTE. Chcesz tam wjesc to szukaj wejscie proste >.< I jeszcze do osob piszacych ze chca widziec taki i taki film (ktory oczywiscie jest nagrany) to czemu do chu... pana nie przeczytacie tej listy filmow i po prostu ich nie znajdziecei? nawet jesli film jest nagrany pod tibie 7.5 to chyba mozna ja sciagnac i obejrzec co tam sie chce, zajmie wam to raptem 4mb na dysku i 5min roboty a nam? Sadze ze duzo dluzej zajmie nagranie pod nowa wersje tibi i nie wiedze powodu zeby takie nagrywac wam sie nei che to czemu nam ma sie chceic, my znamy te tereny doskonatle. Bye Bye Pozdrawiam. |
Bake czemu zmieniles plec ? :D
|
Zeby sie z Cichym ozenic :p
|
dawaj wiecej filmow ;D
|
Ludzie gwarantuje ze odkrycie samemu pewnych miejsc jest o wiele ciekawsze od wyręczania sie filmami.
|
Ja bym chcial zobaczyc gdzie jest wejscie do jaskini ukrytych scarabow :P
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja mam wielka ochote zobaczyc cala wsype edron ... taki jeden wielki film ;p
jesli da rade to zrobic bylbym bardzo wdzieczny ... !! :) Pozdrawiam ... :baby: |
Ej
czy mozecie nakrencic jakis filmik jak naszybciej nazbierac duzo kaszy na niskim levlu?? Bardzo prosze... z Góry dziękuje ------------------------------------- A tak na ogul jestem nowy i jestem w tibi jaki : Sahan of Azura | Serwer:Azura .... Pozdrawiem wszystkich i tibia.pl ;) |
Up@ Chyba ci się tematy pomyliły :p
Ciekawe kiedy Cichy rozpatrzy moją propozycję zwiedzania miast i terenów wokoło... |
Cytuj:
Oooo tak, zawaliscie by było gdyby był filmik 7.6 o Darashii... A tak ogólnie, to żeś ci sie chcialo to robic... Zawaliste. |
Thais Dragon lari
Ja bym chciał zobaczyć Thais Dragon lari. Jak zwiedzalesi Ancien Tempel to powiedzialesi że sam tam nie pujdziesz ;) to znaczy że z ekipą pujdziesz? :P
|
Jakbyś znalazł chwilkę czasu to może mogłbyś umiescić filmiki także na innym serwerze, bo ten rapid, niestety czasami jest zawodny :( I nie możemy ogladać Twoich filmów tak często jakbyśmy chciali (czyli 5 razy w ciągu minuty) xD
p.s jajaja ale wazelina...:) |
Wedlog mnie dragi na polnoc od thais sa dobrym pomyslem na zwiedzanie :P
Z braku innych miejsc... Cichy nie moze sie przeciez nudzic :P |
moe cichy deep fibula :P z beakem byscie pokazali jka tam latwo i przyjemnie zabic dragi
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |