![]() |
Cytuj:
|
asdasdsfgkajfsgkdsfkjgsdk edited
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak właśnie każdy gada i zawsze wychodzi na to że Turtle boją się wyjść ,jak czasami jest wogle inaczej -.-!!
|
Medivh kotq;)...zalgoowaliscie sie i poszlsicie wszysyc na ankh,nas bylo chyba 20 online,z czego polowa nie mgola dojsc bo zablokowaliscie nam wszystkei drogi.I was było 2 x tyle,my nie boimy sie walczyc outnumbered:P...but whatever ide sprawdzac do kuchni bo mi ziemnaiki wikipią.xDDD
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wuberto
od tego nie sa vipy tylko stronka jest ;] kto ilu online i jakie nicki ;]
|
Hail Era Zero!
Zolwie fosfika do akwarium kur.. precz :D |
Cytuj:
pamietam jeszcze jak grales na haotaru tamoe na azurze haha |
;) siema turon moze napiszesz cos ciekawego :)))
|
Cytuj:
Oprócz tego , że według mnie Ci co odeszli z wojny to ich sprawa i nie ma co im tego wypomniać bo to tylko gra. Sua odszedł jako lider jego sprawa może nie umiał sprostać na tym stanowisku ;p , może zaistniały inne przyczyny ale to jego sprawa ,że odszedł . Vorith chciałby zostać pierwszym palkiem 200 lvl lecz wojna mu tu utrudniała więc odszedł ... Nie można zmuszać do wojny . Najprawdopodobniej jak by nikt nie odszedł z Era Zero to już by było po wojnie no ale stało sie inaczej ;) To chyba wszystko ... :P |
Cytuj:
uuu to ty umiesz takie tricki ? ; ] chyba jestes jadnym na 30 ez , ktory cos takiego potrafi :D |
Cytuj:
ps. wracaj na azurke |
nice day
hehheheh mam kupe smiechu z dzisiejszego dnia ;p era se caly dzien expila :P
turtle zrobili mass loga na ank ;p nie zabili nikogo ;p i mowili chodzcie na open battle kazdy z turtlow mowil ze chca sie bic open na ank :D wpadlismy na ank zbieralismy sie do kupy turtle wpadaja po nas wyszlismy odrazu zaczelismy ich bic i sie schowali do pz :D i mowili ze nie beda walczyc bo nie maja knoghtow hahah :D omg chcieli battle i odechcialo im sie :D i jeszcze padl od nich jeden typek :D Hunter Steel :D heheh bekaaaa.... HAIL ERA ZERO !! :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
00:09 Lindlay: lol 00:09 Lindlay: bez knighta? 00:09 Lindlay: stul pysk 00:09 Lindlay: je.bana 00:09 Lindlay: dzi.wko 00:09 Lindlay: hu.ju su.ko 00:09 Lindlay: szmato 00:09 Lindlay: na open battle ? 00:09 Lindlay: z po hu.ju 00:09 Lindlay: nam 90 ? 00:09 Lindlay: jak wy macie online 00:09 Lindlay: buza, corala, falaina 00:09 Lindlay: to hu.ja by nam 00:09 Lindlay: dal alunir 00:10 Lindlay: aldius facc 00:10 Lindlay: :/ 00:11 Lindlay: ignore perm 00:11 Lindlay: sorry 00:11 Lindlay: kazdy z ez dostaje Hrhr... fragment mojej i Linda rozmowy.XD.Ja już pewny byłem że walka będzie;p.Sciągnełem luda z innych serwerów a dpft itak do pz,lolazo |
heheh
mnie wczoraj lind jak massloga zrobili spamowal zebysmy wyskoczyli z nimi na open ;d i wyskoczylismy a oni do pz wskoczyli :D hahah
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:26. |