![]() |
Cytuj:
|
Jezeli nierozumiesz zartu o ktory sie plumkasz do mnie to widocznie twoj ilorz inteligencji nie pozwala ci na to wiec skoncz prosze "koncz wasc wstydu osczedz" tymbardziej iz niemasz nic z tym servem wspolnego poprostu zamknij jadaczke
|
Cytuj:
|
Nie ma slow zeby okreslic ludzi takich jak ty.
Cytuj:
Pozdrawiam i mam nadzieje, ze to sie szybko zmieni. |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
lol, po pewnym czasie doszedlem do wniosku ze nie ma sensu grac i nie gralem jedyne co to logowalem na godzinke i se stalem i gadalem ale wiem co sie dzieje na swiecie :] |
Szymon Majewski Show :D
Ok, to pochwal sie nam jak duzo wiesz ;)
Co do rozmowy z Taifunem to troche jak "Rozmowy w tloku" u Majewskiego, hehe niezle jaja :D. No ale niestety w przeciwienstwie do Show u Szymona bylo to mocno infantylne :P. Wg mnie bardzo malo prawdopodobne, ze to autentyczna rozmowa. No ale moze byc wiecej takich, bo poprawia humor w czasie czytania tych innych smutow. Temat ma juz 69 stron, a 66 bylo na temat tego jakie Dusk~ jest zle a Taifun jeszcze gorszy. No chociaz czasem musze przyznac ze czasem jest to uzasadnione ale tylko w tych przypadkach gdzie piszacy opiera sie na faktach a nie wysysa z palca sobie rozne przypadki :). |
Cytuj:
|
Mogliscie zrobic SS a nawet movie nakrecic :)
A teraz wszyscy mozemy mowic, ze to sobie wymyslil Twoj kumpel bo nie widac zadnego dowodu oprocz tego wrzuconego dialogu. A Twoj kumpel gra na furorze jakos porzadnie, w sensie mi chodzi czy doznal jakies krzywdy skierowanej przeciwko niemu ze strony Taifuna?? Czy po prostu stara sie udowodnic ze Taifun to przedszkolak ktory trzyma caly serwer w ryzach?? |
Cytuj:
|
to nie ma sensu taka gadka
czekac tylko kiedy zostanie Gmem :D:D:D:D: bo chyba nie kwapi im sie do sprawdzania jego IP skoro awansowal na Senior Tutora.. |
czy to taki wielki problem spradzizc czy Tajc*** Katrla Magrami ( sam sie przyznal siotra selluje lootbagi a oni graja z bratem ) spradzic jakie ip sie loguja? A nie stawiac bany za to ze sie guuikld chat z trade pomylill!!!!!
|
Cytuj:
|
hahahahahah widac ze nie nieznasz na zartach, zaratowalem osbie ze powinni postawic straznika itd itp a ty ****a sie do mnie plumkasz -_-
|
Cytuj:
|
omg czy ja mowie ze jego post byl zartem? ja zartowalem sobie z niego... czytaj ze zrozumieniem... i nie bluzgaj mnie jak niewiesz o co mi chodzi -_-
|
Cytuj:
btw. ta rozmowa nie miala zbyt wiele wspolnego z prawda,tylko niektore jej czesci.Reszta czyli te glupie wypowiedzi i bledy taifuna to wymysl. |
@Ratilt
sam wiesz jaki taifun jest jakbym zapisywal sobie rozmowy albo robil zdjecia tez moglbym dac cos ciekawego |
Guildia rookslayterow na Furorze zalożyła Strona i internetowa
www.rooksoldiers.prv.pl <--- Całkowcie przezemnie! Pozdraiwam Rolas el'Baq Ocencie plx :D |
..ja pie... ten serwer
Co za poje.... serwer ta furora
jedna banda DEB..I i szarerow zadzi tym serwem a druga(mam na mysli te polglowki co nie maja o niczym pojecia :baby: ) lezie im w DUP.. przez takich z***ow jak tajfun, spoxster i cala ich gildja oraz przez te dupowlazy ten serwer jest taki po***any... wrocilem na julera tam sie lepiej zyje z brazolami niz na furorze z polakami |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:51. |