![]() |
Cytuj:
PO 1. Dlaczego mowisz mieliscie, zabiliscie pod moim adresem a co ja wygladam na takiego co jest w Arcanium? Ja tez myslalem ze od karania ludzi sa GMy. Ach to złe Arcanium oni tylko PA potrafia co nie? Signed Rondel |
Cytuj:
No niestety na to wyglada chcialbym by bylo inaczej ale sytuacja jest coraz gorsza i arcanium jak narazie potrafi tylko i wylacznie PA ! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ok przepraszam rondel . Ale jakby nie patrzec to przez pewien czas wspierałes ich .Faktem jest ze juz nie jestes w gildi ,ale nie raz wypowiadales sie w ich obronie. I dlatego ludzie majacy zazalenia do arc kieruja je glownie do ciebie albo do yamahati jako bylych przdstawicieli tej gildii. A tak nawiasem to wstyd mi za polakow ktorzy niedawno dolonczyli do arc ;/ i zawiodl mnie chealino myslalem ze ten koles ma jaja ;/
|
Cytuj:
Wymagania do gilidi GM Helpers: 1. 7 lat + (w specjalnych okolicznosciach przyjmujemy nizej) 2. Podstawowa znajomosc angielskiego tzn. "Hi" "Hunted" "Pay xxx k" "Bye" ( w takiej kolejnosci) 3. Musisz byc chamski i opryskliwy. 4. Musisz epatowac swoja wladza. Wszyscy na serverze maja wiedziec ze to TY tu rzadzisz. 5. Jesli bedziesz rozmawial z GM nie daj sobie wmowic, ze to on jest od przestrzegania regulaminu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To nie jest smieszne, to jest smutna prawda .
|
Do pana Rondla: Drago na 100% nie scharuje :)
|
Cytuj:
Jestes pewny?? Wczoraj jakos Arc poszlo go u***ac:(:( |
Dla mnie Arcanium wyłanczajac paru ewanementow jest moze poprostu nieslowna wobec innych
|
Mam podobne wątpliwości jak Jini~. Nie wiem ale cos tu smierdzi...
Sorry za double posta |
Cytuj:
Yamahati : Feb 16 2006, 20:28:13 CET Killed at Level 103 by Helun Lirath and by Neo Montana Taaaa... |
Cóż i Arcanium ubiło Yama~ to się porobiło ;p
|
Lol takiego czegos sie nei spodziewalem;/;/;/
|
LooooL Kurde jak tylko odeszlem z Serva to zaczelo sie robic ciekaiwe ehh.. !! Ale powiem wam tyle ze teraz Arc przegra wojne :p!! Rl Team odejdzie z Arc i przystapia do gildi przeciwnej ( przynajmniej jak bym tak zrobil na ich miejscu ;) ). Cuz nie gram tam juz ale bedne na biezonco odwiedzal forum tibia.com i tibia.pl wienc jak bendzie cos nowego to piszcie :P hyhy
P.S. Yama jaki jest powod deda : -Sharing?? -Za szybko Expiles?? -Wygoniles kogos z expa ?? -Czy moze tak jak zawsze ZA FREE Yamahati teraz juz wiesz jak sie czuli gracze zdradzeni i zabici przez Arcanium. Moze ta lekcja nauczy cie czegos . :( ~~Madusik |
HEHE zabili mnie za hmm wsumie to sam nie wiem chyba za to ze nie kicknolem drago, a moze za to ze biegnac do dp zaatakowalem mojego "kolege" chealino ktory mial white skula sam juz nie wiem :)
|
hehe czyli za Free X(
~~Madusik |
Fajnie byc ubitym za free, prawda???
Btw. Chyba zaczynam lubic Arcanium. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:57. |