![]() |
...
Ta wojna zaczela sie przez Mase...
Wbił wiekszy levelek:D i zaczał szpanować bijac all kto mu sie postawil.. przykład Kaziu:D oprócz tego jego gildia huncila lov levleli ;( np. Gildia Street Hooligans narazie ta wojne wygrywaja ordo ale tlyko dlatego ze maja wiecje ludiz w gildi i wieksze lvle... wszystko sie jescze moze zmienic:D |
Cytuj:
|
Zaczynam gre na tym servie mam nadzieje ze zaczynanie od zera nie bedzie bledem... pozdrawiam... do zobaczenia w grze:)
|
Cytuj:
mowilem zebys mnie nie wkorwial ;] a nie wiem czy to zaczynanie od zera. no 23 lvl wkoncu miales <lol2> hah |
Cytuj:
|
Cytuj:
Twoja INTELIGENTEJSZOSC jest wprost-proporcjonalna do słomy która wyłazi tobie z sandałów. Człowieku inteligentejszy. |
Kazdy popelnia blędy. Ops zapomnialem, ze ty ich nie robisz. Jestes przeciez DOSKONALYM 34 latkiem. A jakbys nie zrozumial, to chodzilo mi o "inteligentniejszy".;)
|
Cytuj:
|
@DOSKONALY Xaemus
Napisz o tym książke. Z kazdym postem, ktory przeczytalem i zostal on napisany przez Ciebie, moje IQ spada do niebezpiecznie niskiego poziomu, ktory TY sobą i Twoimi postami reprezentujesz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Fakt, glupoty nigdy nie bede w stanie zrozumiec. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Zembol
Sluchaj idioto nie wiem czy miales jakis problem w dziecinstwie czy moze wplyw nielegalnego alkoholu wywoluje u ciebie takie zacmienie okolomozgowe. Otoz poznales mojego NOOBA. Powiem ci cos... zanim nastepnym razem napiszesz cos glupiego to popytaj sie kim jestem a nie wypisujesz tu glupoty... ale kto by chcial gadac z czlowiekiem ktory najpierw byl NR pozniej gdy zrobilo sie goraco zaplacil DOF'owi kase, a gdy Defendorsi prowadzili wcieliles sie w ich szeregi... az teraz no prosze wielki "fighter" zembol zaplacil Wanted i zostal "neutralny"... gratuluje noobku:baby:
@down sry za offtopic ale nie wytrzymalem... zmienilem serva i chce zaczac nowa gre a ten imbecyl tak mnie irytuje iz nie moglem niezainterweniowac... otoz na kretynskie teksty nalezy natychmiastowo i zdecydowanie reagowac bo nawet najwieksze klamstwa wielokrotnie powtarzane "staja sie prawda"... przypomina mi to wydarzenia z ulicy wiejskiej w warszawie... pozdrawiam i jeszcze raz sry za offa |
Cytuj:
|
Xaemus moze postnął byś swoje zdjecie razem z kolegami z gildii, bo skoro wysmiewacie sie z kogos koloru wlosów to pewnie wy musicie wygladac lepiej czyz nie?
|
Nie nic tak sobie xD
|
@up
zeczywiscie ziomal Vura podobny....:D:D skad masz jego fote:d!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35. |