![]() |
hiho! Mam pytanko :) Gdzie na facc area jest jakiś pojedynczy, szybki spawn draga, gdzie można biegać wokół jakiejś przeszkody? W kanionie za wolny spawn jest :(
|
Moze AC w Thais.
|
Dragi w Ancient Temple w Thais
Cytuj:
|
Moze to bylo ale nie chcialo mi sie patrzyc wczesniej (len :p)
A wiec do rzeczy : Gdzie znajde Ice Witche? (~~ dokladnie gdzie ;) ) |
odp
No grałem w tibie tamte 2 lata ale o Ice witche pierwsze słysze !
|
Szukam pojedynczego, bezpiecznego, bez luringu, odludnego respa ghoula, najlepiej z jakimś innym badziewiem typu bear, spider do trenowania na non-pvp z pomocą zsummowanego monka. Jeśli nie chcesz pisać tutaj, napisz na PW.
|
Cytuj:
|
Świetne Świetne!
Świetne!! Można sie troche dowiedzieć .Dobrze ci poszło.Moja ocena to świetne!:cup::cup::cup::cup::cup:
____________________________ http://s1.gladiatus.pl/game/c.php?uid=48194 prosze wejść B) |
A może ktoś zna dokładne położenie Waspów? Bo dużo z tego się nie dowiedziałem...
|
anadius!
Anadius nie czepiaj sie chłopak zrobił to dobrze nie poprawiaj.Jeszce raz wielkie brawa dla autora!!!!!!!!!! :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup:
____________________________________ http://s1.gladiatus.pl/game/c.php?uid=48194 prosze wejść B) (niewiem po co ten znaczek to bezpieczny link) powalony znaczku spadaj |
Gdzie jest pojedynczy resp vampira??
Najklepiej zeby po drodze nie bylo za wiele potworow!! Za odp. ty.:):):) |
Cytuj:
|
Gdzie jest pojedynczy resp vampira??
Najklepiej zeby po drodze nie bylo za wiele potworow!! Za odp. ty. Ponawiam pytanie ale zalezy mi na odpowiedziB)B) |
Cytuj:
Pozdro ^^ |
Ja mam pytanie:
Czy dworki respia sie na poludniu Tiquandy?Na mapie respawnu nie pisze o ich respie.Pisze,ze respia sie tam Behemothy i Giant spidery. |
Pytanko
Nie wiem czy ktoś o to pytał ale czy dwarf soldy są gdzieś indziej niż w kopalniach i cyclopolis? O odpowiedź proszę tu lub na PW.
Z góry dziękuję.:):) |
Jedna sztuka na Dwarf Bridge
|
co do ty dwarf wątpie by ktoś chciał expic na 1 dwarf soldier i 3 dwarf :P
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
a w Ank? Nie dosc ze w srodku miasta mozna go spotkac to jeszcze w tombie jest :P Ogolnie chyba luzno :) pzdr |
Ja szukam miejsca gdzie mogę pobić się z wyvernami. Potrzebuje jakiegoś większego spawnu odpowiedniego dla Pala.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |