![]() |
Up:
1. To nie jets sokker tutaj sie meczy nie oglada tylko czyta relacje w ht live 2. Edytuj posty 3. Nie na*******aj tak tymi minkami bo oslepne |
A powiesz mi czy inwestowac na starcie w juniorow? I czy pozniej ma sie problemy z kaska?
|
Nie ,nie inwestuj to pewne smierc (bynajmniej na poczatku)
Najlepiej sobie przeczytaj caly ten temat jest wiele odpowiedzi na rozne pytania potem wejdz na forum dla poczatkujacych tam jest jeszcze wiecej Edit:Wejdz w dzial mecze i tam kolo meczu masz taka pileczke na nia klikasz i sluchasz relacji (oczywisice jutro w czasie meczu).Nie czytales zasad? |
aha czytalem jakis regulamin ale trzeba bylo juz byc troche "ogranym" zeby skumac go. Ale wiem juz to co potrzebuje :) jutro dam znac jak mi poszlo. Wielkie dzieki dla Straznika Monopolowego
A jak sie twoj zespol idzie i o co walczysz w najblizszym sezonie? |
Fc Chelmianka.
Wlacze o 2 miejsce. Ale juz to pisalem a wiec mowie przeczytaj caly temat. |
CZYTALEM!
Ale 685 postow -,- wiesz nie chce mi sie teraz szukac ^^ |
Teraz gram z druzyna ktora w tamtym roku 2 miejsce zajela ;/ a wiec debiut moze nie byc wymarzony :D
A pozniej 2 wyjazdy do beniaminkow zobaczymy jak to bedzie... Martwi mnie ze tygodniowe dochody sa -70000 zl to zle? Jutro zwolnie niepotrzebnych. Powodzenia dla wszystkich zeby dobrze zinaugurowali lige :) |
Cytuj:
P.S. wyślij mi propozycję sparingu to zaakceptuję i w środę zagramy, zresztą wysłałem ci już wiadomość pocztą:p |
Cytuj:
Bo gram juz jeden w tym tygodniu |
do przerwy 0-2 :( i to zdecydowana przewage maja przeciwnicy...
Jak wam idzie? PS. U mnie w meczu dwoch beniaminkow do przerwy 5-0 :D |
Ku*wa motyl edytuj posty to juz twoj 3
45. minuta: Do przerwy 5-1. Czterdzieści pięć minut spotkania było zdominowane przez Chelmianka, z imponującymi 66 procentami posiadania piłki. :) |
Do przerwy 0-1.Drużyna squad, osiągając 73 procent posiadania piłki, zdominowała mecz.
a stawialem na obrone :D |
0-4...Gratz dla monopolowego 7-1 :D
|
1-0 Ariel Wąchała (2)
2-0 Angel Vasilev (6) 3-0 Angel Vasilev (10) 3-1 Florencjusz Chrząszczewski (19) 4-1 Clive Sheffield (20) 5-1 Clive Sheffield (35) 6-1 Clive Sheffield (67) 7-1 Clive Sheffield (77) LoL! Ale pogrom :) 4 bramy mojego napadziora .W tamtym sezonie strzelil 1 bramke na caly sezon :) .Az 4 mojich zawodnikow zagralo na 3 gwiazdki ale az 2 na 2 :/ Jak narazie prowadzenie w lidze i w tablei krola strzelcow ;P |
Cytuj:
4 bramki i jeszcze malo :D Edit: Mikhalov jak ci poszlo? |
2-5 w plery... zaczyna sie jak w poprzednim sezonie, czyli bedzie dobrze. Awans pewny;)
|
Wygrana 5-0 :) 1 miejsce w lidze i chyba w krolach strzelcow :P
|
wygrana 1-2 na wyjezdzie z w zasadzie jedynym powaznym konkurentem do awansu. Moglo byc wyzej, ale w deszczu gralem, a mam kilku technicznych ofensywnych. Bedzie dobrze. W nastepnej kolejce gram PiC z botem, ktory teraz co prawda wygral 3-1, ale gral z drugim botem. I tak obie druzyny zagraly na ok. 15 gwiazdek. Trzeba budowac morale poki jest na kim ;)
|
A ja nawet nie wiedziałem, że dziś meczy... nic się nie przygotowywałem...
I co? Zwycięstwo 3-1! 1 miejsce w grupie... ;) |
mistrzowie xp - Brunatni Bełchatów 1 - 5
Wygrałem 5-1 nareszcie coś pokazałem. xD. 0-1 Sylwester Rycombel (34) 1-1 Wojciech Habura (37) :( 1-2 Damian Żarnowski (39) :] 1-3 Damian Żarnowski (74) :] 1-4 Benjamin Huges (77) :] 1-5 Benjamin Huges (85) :] Benjamin Huges znowu strzela przepiękne bramki. Może w tym sezonie znowu będzie królem strzelców, ale mój nowy nabytek Richard Hanssen nie strzelił ani jednej bramki :(. "Richard Hanssen był niewątpliwie najbardziej wyróżniającym się zawodnikiem zespołu Brunatni" Statystki ma inponujące : Goli w karierze: 72 Hattricków w karierze: 9 Ligowych goli w tym sezonie: 0 Pucharowych goli w tym sezonie: 0 Może na następny mecz się roztrzela. Gram mecz ze spadkowiczem, troche się obawiam, bo ten zespół wygrał dzisiaj 5-0 :(. Jak narazie w tabeli jestem 2. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:00. |