![]() |
Jestem druid i sorc. Na kogo glosowac? :baby:
|
xd
Cytuj:
|
Wypieprzaj mi tu z knightem, ja gram dobrymi profesjami.
|
wszystkie są dobra jak się umie grać -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:d
MASTER SORC !!!!!!! :mag: :mag::mag::mag:
|
WSZYSCY ZAWSZE MUWIĄ o TYM ZE SORC WALI Z SD I UE ALE PRZECIEZ OD SD LEPSZE JEST EW(ENERGY WAVE)JEDYM CIOSEM NA 60LV ZABIERZE OK.100HP WIECEJ NIZ SD.aLE GRAM sORCKIEM.jEST NAJLPESZY
kNIGHT-DO DUPY NIE CHCE MIEC LIPA CZARUW I SKILLOWAC I ZANIM PODEJDE DO SORCA,PALA CZY DRUTA ON RZUCIO STRONG HASTE I DEAD. DRUT-NIE LUPIE CALY CZAS WALCZYC MAGIO DEFENSYFNO. PALA-MOIM ZDANIEM NIEZLA ALE TRZEBA POSKILLOWAC I TEN ROOK.LIPA NIE MOGEW PRZEJSC PALEM PODNOSZE TE SPEARY I CALY CZAS ON NIETRAFIA WIEC MUSZE SIE ODDALIC I ZNOWU PO SPAER I TAK CHYBA PALEM NAJDLUZEJ PRZECHODZI SIE ROOK.NIGDY NIE PRZESZLEM PALEM DRUTEM SORCKIEM I KNIGHTEM TAK.ALE soRC GURO.GLOSY NA NIOEGO |
Cytuj:
Cytuj:
Radzę Ci, weź słownik. :E Topic@ knight. |
A czemu nie ma opcji człowiek? ;<
|
Obecnie niemam profesji (new Char ^^) Ale bede palkie, po dłuuugim czasie grania magiem stwierdziłem że Pallek Rlz :baby:
|
im Sorcerer:) Oczywiscie na niego zaglosowalem~~
|
Knioght :)
Pozdro for all B) |
Moja postac to sorcer choc narazie poczatkujacy sorc i nadal go ulepszam
|
Mój cenny głos oddaje na...Knighta,ale niespodzianka :p
Bo to jest to postac w której jest ten power jak sie ma te 90/90.Zresztą w każdej postaci jest power jak ma wysokie skille/m-level.xP |
Obecnie gram Tylko sorciem 8o
tak tez zaznaczylem w sondzie |
Master
Sorcer jest najlepszy ..
Obecnie gran Masterem i jest CooL POLECAM |
Proste że Knight wymiata :cup:
|
Kim Jestes
Moim zdaniem knight jest najlepsza profesja w tydzien zrobilem knighta 25 lvl skille <tajemnica>:) I gram nadal ;)
|
Ja jestem paladinem ale niedlugo już royal B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10. |