Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Co was w Tibii najbardziej wkurza? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6521)

Bujo77 22-01-2007 10:49

Mnie najbardziej Wkurzaja Takie Nicki jakX( : np. Buniek Ziom ! <-- Te Ziom Mnei Wkurza ,,, niewiemX( dalczego ale mnie to wkurza ... i Nooby ZasraneX( ... Skil7uje sobie Kulturalnie atu podbiega typek i zabija mi resp ... W*****a mnie to X( X( X( X( X( X(

pieciex 22-01-2007 15:06

co mnie wkurza?

ekhm......
1.ciągłe lagi na serverach pvp.....
2.... i kolejki na non-pvp (nie wszystkie ale np. na takiej securze po 200 osób wieczorkiem)
3.pk(nie wszyscy)
4.thiefy
5.br?swe?
6.Moja babcia to gm (no comment)
-.-

OgniemiMieczem 22-01-2007 19:32

mnie wkurza:
-jak ide sobie na ulubione expowisko a tam ktos sterczy i wrzeszczy ,,LEAVE NOW ABOUT DIE!!'' przeciez to nie jest jego expowisko!!X(
-jak ide sobie spokojnie przez miasto,a ktos zauwazy ze mam niski level i od razu mnie bije nie wiediec dlaczego;(
-LAGI LAGI I JESZCZE RAZ LAGIII!!!X(
-kiedy ktos kladzie na ziemi jakis drogi item zeby sie pochwalic a ktos podejdzie i mu go zabierze to ten od razu ,,give me about die!!" albo ,,give plx noob"X(
no chyba to wzystko nie wiem co jeszcze...:D

Alimar 18-03-2007 15:38

Wkurza mnie to co tyrgrysków przyprawia o ból głowy:
-"pomoc" przy zabijaniu.
-infantylne imiona graczy. Tibia nie zając nie ucieknie, można się nad tym zastanowić.
-neandertalski(przekleństwa). Wypadało by trochę ochłonąć, nikt nie wymaga głupkowatych opowiedzi.

Tawer Redeye 18-03-2007 17:01

Aktualnie mnie wkurzają:
N00by
Ludzie z głupimi nickami
PA
Ludzie z botami
Exp thief(ci którzy zabijają twoje potwory_

Erhion 18-03-2007 17:25

Mnie wkurza w cholere rzeczy.

1. KOLEJKI NA NON PVP. Nie ma to jak czekać pół godziny na zalogowanie się.
2. Debile, które zabiją mojego potworka.
3. Nooby proszące o cokolwiek.
4. NOOBY przez duże B rzucające ci coś na depo gdy coś pokażesz i chcesz na przykład sprzedać. X(
5. Debilne nicki of Harmonia, Super Ziom, nicki z imionami, nicki z dopiskiem DRAGON WIELKI, MAŁY, ŚREDNI itp.
6. Debili na 30-40 lvlach expiący na dwarfach. Zwykłych małych dwarfach. I głupie tłumaczenie w stylu "I need cash". :confused:
7. Cholerni hakerzy.
8. Ciągłe pisanie BR? PL?
9. Ludzie blokujący depo i stojący tam po 3 godziny bez celu. :baby:
10. Ludzie z botami.
11. High - lvle uważający się za wspaniałych władców świata.

To tak na początek.

Ulżyło mi. :p

r4mz3s 18-03-2007 17:44

grrrrr

1 nie lubię tych co lurują : dzisiaj czekam na mane w tym czasie przegladam forum ... co jakis czas patrze ile many mam patrze potem a tu ziomek zlurowal 2 soldy ^^ i ded .

2 nie lubię gdy ktos pisze ze seluje itemy ktoś idzie do niego a sie okazuje ze wcale ich niema pisze joke i hahah X(

Neqromantha 20-03-2007 18:09

Obecnie gram na nonpvp, więc ma spokój z (moim zdaniem) przeklęnstwem Tibii PeKerami. Od kiedy założyłem tą postać gram wyłącznie dla zabawy (kiedyś myślałem o sprzedawaniu postaci, ale to sie nie opłaca). Obecnie najbardziej denerwują mnie osoby, absolutnie pozbawione humoru. Tibia to tylko gra, ale gra z LUDZMI. Dlatego czasem sie przytrafiają sytuacje śmieszne, jak i smutne. Ale najważniejsze, żeby sie z nich cieszyć.

szymcio 25-03-2007 23:14

;o

Mnie przede wszystkim wkurzają kicki/lagi/freezy itp. Póżniej może kolejki na non pvp, choć tylko podczas weekendu i wieczoru piątkowego. Z Pk sobie radze, póki grałem na pvp świecie, choć jak przyszli na mojego knighta(47lvl) 61 ms i 68 rp, gdy sobie spokojnie bloczyłem gsy na bloodherbie i mnie ztrapowali (nie rozumiem radości 2 wyższe lvl zabijają mniejszego o jakieś 15-20lvli. Na szczęście nic z eq im nie poleciało:evul: i to co mnie jeszcze boli to, że za dużo leci podczas deda, padając na 47lvl straciłem 150% lvla i skille po około 100%(76/76), no i jeszcze noobki co trapują i ogólnie w*******ą. Ulżyło mi:cup:
Ps Neqromantha jak ty sobie poradziłeś z tym że nie przeliczasz kasy tibiańskiej na rl, ja lubie grać dla radości ale jak wydaje na addony to przeliczam ile kasy bym miał, jak bym nie kupował:D
Cya i powodzenie w dalszej grze8o

RaHak 26-03-2007 22:44

Nędzne updat'y.

Dolor 26-03-2007 22:50

Mnie denerwuje styl walki w Tibi który jest monotonny i nudny.

Plaski93 26-03-2007 23:17

mnie denerwuje to ze dawna tibia wydawala mi sie ciekawsza :(

byly najlepsze itemy i wogole bardzo ciekawa w tych czasach troszke sposcila z tonu:(

draenei 26-03-2007 23:19

Noby, thiefy, niektórzy newbie, lagi, pk, kolejki do zalogowania.

Xeremon 27-03-2007 00:28

Co mnie wkurza? POLACY!!! Nieznoszę ich!!!:evul: (nie wszyscy) Gram na NoN-PvP i wiem co to znaczy, jak jakiś debil bije twoje guardy wyzywając cię przy tym dla zabawyX( . Bloczą, trapują, wyzywają dla zabawy itp. Nawet 40lvle niekiedy kradną loota przez rzucanie fieldów na swiezo ubitego draga. GMów nie ma praktycznie nigdy. N00by na 8lvlach proszą o magyc plet amor, a jak im nie dasz to sie wyzywaja. Sama posrana dzieciarniaX( Polacy wyniszczają tą grę. Już BR i SWE sa bardziej wporządku.
To mnie wkurza.

Jeżeli wśród tych co to czytają, są jacyś palanci, którzy PKją 8lvli tak o, kradną loota i robią rzeczy, które wymieniłem po wyżej to gnojami dla mnie jesteście co grać z innymi nie potrafią... Tyle na ten temat.

DaowoPlyn 27-03-2007 17:11

Mnie wkurzają N00B-y, straszne nicki i polacy którzy n00bia ten kraj X( X( X(

Arjen 30-03-2007 15:26

Mnie wkurza to ze mam bana za cos czego nie zrobilem X( X(

Elwer Balus 30-03-2007 15:53

Mnie wkurzają pk, którzy dla zabawy zabijają niewinnych graczy oraz nooby kradnące loot i wbijające na respy X(

mariusz_z_malvery 16-08-2007 06:00

gupie zachowqania

1.mnie wkurzajom noby kturzy klamiom np. stoje sobie kiedys przed depo i goscu mnie pyta "czy chcerz spike sworda za darmo" (bylem nowym graczem nowym graczem)
ja otpowiadam "tak" i mowi "chodz za mnom" i tu nagle bum jedn cios i pomnie.;(

2. do "br" niemam nic ale tylko dwie rzeczy mnie mnie wkurzajom ze jak odpowiem "no" to oni jakies gupoty mi piszom typu: para, oi, itp. lub ze jak odpowiem "no" to mnie deduja.X(

3.gupie dedowanie za byle co np. ide sobie kolo thais a tam dwoch polkow stoi i sie pyta "ej ty chcerz w ryja: a ja odpowiedam "ale co ja zrobilem" a on na "to i masz w ryja" i mnie scigajom ale naszczesce ucieklem, lub ide sobie do banku wplacic pienodze a tam pl stoji i mnie rani do czerwonego zycia i muwi " ty h*** napisz balance bo jak nie to cie dedne" napisalem i dawaj kase a mialem 3 k i musialem mu dacX(

to powinno byc karalne wyrzuceniem z tibji

Cashtan 16-08-2007 09:38

A mnie wkurzaja tacy jak pan up.
Czlowieku --> www.sjp.pwn.pl

NightDevil 16-08-2007 10:50

Mnie najbardziej wkurzaja Hakerzy i N00By Pisza tylko "Daj Cos" :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03.