Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=658)

PinGOnE 09-10-2005 18:30

C armor ... ktos sie bawil w Ab'dendriel w depo (bo byl sam ... przynajmniej tak mu sie zdawalo) a ze ja schodzilem z 1 pietra depo pojawilem sie nagle przy c - armie i ... hyc do plecaka ... nawet nic nie powiedzial zebym oddal :D

Dj Vroog 10-10-2005 09:07

Nie wiem jak wy ale takich gówien jak copper shieldów, studded armorów to nie podnosze bo tego sie nawet nie opchnie za 2 gp... A moje najlepsze rzecz znaleziona (no nie na ziemi bo pod ziemią :D ) to fire sword... B)

Nefrettete Of Sound 10-10-2005 09:43

Boh

ostatnio przemiezając na jana POH napotkałem na ciała. W jednym z nich znalazłem BoH-y : ). Moja radość trwała niedługo gdyż na 14 lvl postaci natrafiłem na Dragona : )

Rogger 10-10-2005 09:55

Najwiekszym przedmiotem ktury znalazlem na ziemi to było Crown armor knight legsy Devil helmet 2 fire sword i medusa shield!!
Bałem się wziąść bo na karteczkach pisało hunted !!! Ale wziołem

Lord pepuska 10-10-2005 10:03

:d

A muj najcenniejszy loot to bright sword w !!
Szlem sobie druzkom a tu bright sword i p legi ale nie mialem cap zeby zdolac wziasc ! X(

Rzorek 10-10-2005 12:50

crown helmet:))) wczoraj w dpeo lezalo :))) ale sie ucieszyłem

Sirius 10-10-2005 16:46

Dluga gra

Ja mialem farta najcenniejsza pojedyncza rzecz na mainie to chyba demon shield. Stalem obok kolesia i koles chcial pokazac ze ma 2x demon shielda pokazal a ja pobralem. A jesli przypadkowo na ziemi to nic wartosciowego oprucz lootbaga 14k oz. Za to ja jesli koncze z swiatem to odchodze z hukiem raz jakiemus szczesciazowi trafil sie c-arm i g-hally. Co do mojego brata to C-arm, K-legs, C-shield, C-helm, 2 bp uh, f-sword. Spokojnie na 10 lvlu sorcem szedl na folde pojawil sie na foldzie a tam taki hipek zrobiony z eq ale sie cieszyl mowie wam.

Merkyon 10-10-2005 17:07

Ziom chwalil sie pod depo swoim c armem lecz zabralo mu refleksu poszedl ff i c arm moj :P ! na rooku nic nie znalazlem co by mnie interesowalo :).

YeaP 10-10-2005 18:44

Ja znalazłem loota na 20k oz. i 8k w kasie (na guardach) - niepodpisany loot to znaleziony loot ;]

dede_14 10-10-2005 19:10

Tak sobie czytam wsze posty wy to naprawde macie farta.
Ja nigdy nic wartościowego nie znalazłem ;( chyba że jakieś badziewie typu chain armor.
AAAAAA i raz na roku znalazłem deda a w nim ~300 gp i studded legi :p

Lagghunted 10-10-2005 19:17

ja znalazłem baga z lootem 2.5k 8o no i 2k na gorze depotu (porozrzucane platinumki) a tak to bag of steel helmet na guardach

coconut 10-10-2005 19:20

ja nic cennego(tylko fire sword ale ktos go zabrał). ale mój brat fire axe(póżniej oddal dla qmpla za 4 k a warte to 12 :p )

KoZioL 11-10-2005 07:18

Ja moze nie znalazlem ale koles chcial sie pochwalic skull staffem no i sie pochwalil tak ze potem go w bp mialem :]

Nordin Frostbane 11-10-2005 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartkowski
Ja raz ide sobie na 14lvl knightem na roty niedaleko Thais .Schodze w podziemia i tak odruchowo dusze na baga a w Nim Tower Shield Myslałem ze sobie konia zwale z radosci ale obeszlo sie bo mialem przedwczesny wytrysk i nie musialem sie meczyc

Hej nie przesadzasz z językiem? Ty sie od takich powstrzymuj, co? A w ogóle jeśli cię tibia tak podnieca to to jest raczej powód do zgłoszenia się do lekarza...

Co do znajdywania przedmiotów, niektórzy mają dziwne szczęście, bo mi sie nic nigdy nie trafiło. A może nie jestem w stanie zauwazyć że właśnie znalazłem coś cennego?

milan233 11-10-2005 18:26

--.--

Ja tam codziennie jak jestem na minosach kolo kazzo to lootbag 10k o.z.+ i heja do dp w kazoo..Pozniej ja robie swojego 15k+ i heja do dp!! i tak przez 2 tygodnie i lootbaga sprzedaje i mam jakies 100k??:D

Baradax 11-10-2005 18:57

Ja raz w jaskini Orkow na Edron znalazlem Warrior Helmet =)

Armen Kozak 11-10-2005 21:33

Ja chyba miałem farta... Najpierw gdy szedłem do Carlin, pod samą bramą miasta leżał sobie Crown Armor...którego podniosłem bez skrupółów :evul: ! Po następnym zalogowaniu się go gry pod moimi nogami leżał sobie Broad Sword o którego musiałem jednak troche powalczyć ale wkońcu był mój!!! :wiking: RZĄDZE!

Polski :flaga_pl: mag :mag: na koniu :kon: pokonuje dzikiego wikinga :wiking: ...Ciekawe.

przemek555 11-10-2005 22:52

Na rooku znalazłem bp loot w którym znajdowało się 1k w tym 2 platynki :)

Master Misiak 12-10-2005 13:26

heh

ja znalazlem naceniejsza rzecz to bylo 4 worki steel helmetow i 3 battle hammerow :DD

Endin 12-10-2005 14:09

Prawda

Ja na rooku znalazlem cooper shield w trupie gościa w mino hell. Na mainie znalazlem w gościu P legs i w skrzyni w sklepie magicznym w carlin!NAPRAWDE!10manafluidów!od razu wziąłem wypiłem i zaczałem robić plecak runek!
P.S Nie chwalcie sie blessesd shieldem i mpa z 189lvlpall ktory rozrzucał bo o takie rzeczy trudno i po co ktos miałby je rzucać!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22.