![]() |
C armor ... ktos sie bawil w Ab'dendriel w depo (bo byl sam ... przynajmniej tak mu sie zdawalo) a ze ja schodzilem z 1 pietra depo pojawilem sie nagle przy c - armie i ... hyc do plecaka ... nawet nic nie powiedzial zebym oddal :D
|
Nie wiem jak wy ale takich gówien jak copper shieldów, studded armorów to nie podnosze bo tego sie nawet nie opchnie za 2 gp... A moje najlepsze rzecz znaleziona (no nie na ziemi bo pod ziemią :D ) to fire sword... B)
|
Boh
ostatnio przemiezając na jana POH napotkałem na ciała. W jednym z nich znalazłem BoH-y : ). Moja radość trwała niedługo gdyż na 14 lvl postaci natrafiłem na Dragona : )
|
Najwiekszym przedmiotem ktury znalazlem na ziemi to było Crown armor knight legsy Devil helmet 2 fire sword i medusa shield!!
Bałem się wziąść bo na karteczkach pisało hunted !!! Ale wziołem |
:d
A muj najcenniejszy loot to bright sword w !!
Szlem sobie druzkom a tu bright sword i p legi ale nie mialem cap zeby zdolac wziasc ! X( |
crown helmet:))) wczoraj w dpeo lezalo :))) ale sie ucieszyłem
|
Dluga gra
Ja mialem farta najcenniejsza pojedyncza rzecz na mainie to chyba demon shield. Stalem obok kolesia i koles chcial pokazac ze ma 2x demon shielda pokazal a ja pobralem. A jesli przypadkowo na ziemi to nic wartosciowego oprucz lootbaga 14k oz. Za to ja jesli koncze z swiatem to odchodze z hukiem raz jakiemus szczesciazowi trafil sie c-arm i g-hally. Co do mojego brata to C-arm, K-legs, C-shield, C-helm, 2 bp uh, f-sword. Spokojnie na 10 lvlu sorcem szedl na folde pojawil sie na foldzie a tam taki hipek zrobiony z eq ale sie cieszyl mowie wam.
|
Ziom chwalil sie pod depo swoim c armem lecz zabralo mu refleksu poszedl ff i c arm moj :P ! na rooku nic nie znalazlem co by mnie interesowalo :).
|
Ja znalazłem loota na 20k oz. i 8k w kasie (na guardach) - niepodpisany loot to znaleziony loot ;]
|
Tak sobie czytam wsze posty wy to naprawde macie farta.
Ja nigdy nic wartościowego nie znalazłem ;( chyba że jakieś badziewie typu chain armor. AAAAAA i raz na roku znalazłem deda a w nim ~300 gp i studded legi :p |
ja znalazłem baga z lootem 2.5k 8o no i 2k na gorze depotu (porozrzucane platinumki) a tak to bag of steel helmet na guardach
|
ja nic cennego(tylko fire sword ale ktos go zabrał). ale mój brat fire axe(póżniej oddal dla qmpla za 4 k a warte to 12 :p )
|
Ja moze nie znalazlem ale koles chcial sie pochwalic skull staffem no i sie pochwalil tak ze potem go w bp mialem :]
|
Cytuj:
Co do znajdywania przedmiotów, niektórzy mają dziwne szczęście, bo mi sie nic nigdy nie trafiło. A może nie jestem w stanie zauwazyć że właśnie znalazłem coś cennego? |
--.--
Ja tam codziennie jak jestem na minosach kolo kazzo to lootbag 10k o.z.+ i heja do dp w kazoo..Pozniej ja robie swojego 15k+ i heja do dp!! i tak przez 2 tygodnie i lootbaga sprzedaje i mam jakies 100k??:D
|
Ja raz w jaskini Orkow na Edron znalazlem Warrior Helmet =)
|
Ja chyba miałem farta... Najpierw gdy szedłem do Carlin, pod samą bramą miasta leżał sobie Crown Armor...którego podniosłem bez skrupółów :evul: ! Po następnym zalogowaniu się go gry pod moimi nogami leżał sobie Broad Sword o którego musiałem jednak troche powalczyć ale wkońcu był mój!!! :wiking: RZĄDZE!
_____________ Polski :flaga_pl: mag :mag: na koniu :kon: pokonuje dzikiego wikinga :wiking: ...Ciekawe. |
Na rooku znalazłem bp loot w którym znajdowało się 1k w tym 2 platynki :)
|
heh
ja znalazlem naceniejsza rzecz to bylo 4 worki steel helmetow i 3 battle hammerow :DD
|
Prawda
Ja na rooku znalazlem cooper shield w trupie gościa w mino hell. Na mainie znalazlem w gościu P legs i w skrzyni w sklepie magicznym w carlin!NAPRAWDE!10manafluidów!od razu wziąłem wypiłem i zaczałem robić plecak runek!
P.S Nie chwalcie sie blessesd shieldem i mpa z 189lvlpall ktory rozrzucał bo o takie rzeczy trudno i po co ktos miałby je rzucać! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22. |