![]() |
No No Simon :D
Gratz Shenga :D Pewnie byl bym przy tym gdyby nie ban(an) :baby: |
heh mateo podzieliłem Twój los :P
until May 03 2007, 17:55:43 CEST because of destructive behaviour na szczescie tylko tydzien ^^ ps."delegacja z Obsidii" - zrobimy zdjecie za tydzien gdy ban sie skonczy XD...wywrozyliscie mi bana :P | | | v kiedy pisales "tylko uwazaj zebys bana niedostal tak jak mateo" nagle wydawalo mi sie ze ktos zapalil torcha w miejscu gdzie ropniete potworki byly...po 5s wyszedl gm,a ja logout xD niestety,albo pamietal moj nick,albo ssa zrobil -.- ostatnio jak z kumplami na eternii blokowalismy most[tam gdzie dallheim] po pol h wbil gm,logout poszedl w ruch,i nie dostalem bana :P jakby co przez tydzien na rooku bede pod nickiem "Am Am" xD |
Cytuj:
Master Tusk ( juz sie smieje ) zrobimy zdjecie xD o 17:55:44 xD Juz drugiej osobie wywrozylismy bana , Madeo Of Rookgard, ale to byly dwa trapy na Wasp Tower, o moj bozee xD PoZdRo xD |
Ciufcia wymiata! Hail Morgana! :P
|
@Ahaj
Hmm te Skille ... jak na 14 lvl to sa potzne ...:) @MasterTusk Po 1 Madeo Po 2 te ziomki co przyszly z Obsidii czy cos takiego ,wydaje mi sie ze to oni raporta dali , bo im mowilem ze ide na waspy robic trapa bo chcieli ss'a zrobic (to tylko moje odczucia) Pozdro Madeo |
Miluś gratki levela xD
|
Milan@
Gratz levelka =] Madeo@ To nie my raportujemy na was , jak chcesz to sie spytaj innych których odwiedziliśmy i jakoś nie mają bana ;) |
Taaa next osiągnięcie...wcielenie szatana...666.666....ave xD
|
Ciufcia szatanek :evul:
Jak dorosne... pojde w jego slady! czyt. Tez zostane wcieleniem 666... :D Gratz wszystkim, za osiagniecia. |
MvD dzięki za dedykacje:) Odwdzięcze się jak będzie jakiś awans no i
oczywiście GZ levela=] |
Gratulucje misiaczku. Mi to nigdy nie zadedykowałeś awansu, a wiesz że słucham Village People....
Y'all |
@ALL
Gratuluje wspaniałych kolekcji, ponad przęciętnych skilli, unicestwienia złego Shenga, a przedewszystkim coraz to wyższych poziomów doświadczenia. B) @kuba1324 Kolejny plecak na Aldorze :cup: Sprawne dłonie Normy w ciągu paru godzin potrafią zdziałać cuda. Ciekawe ile na tym zarabia :confused: |
Cytuj:
To jest offtop a podobno robisz wszystko dobrze :O Dla wszystkich gratz szczególnie amer 2 addonow i 34 lv :) |
@Dark Alphadron
Chcesz bana ?? Przeczytaj 1. strone ehh... :/ |
Cytuj:
Cytuj:
Dla mnie najlepszym utworem muzycznym jest... Chant For Eschaton zespołu Behemoth z płyty 'Satanica' - imho żaden inny mu nie dorasta do pięt... ale chyba nie od tego jest ten temat, czyż nie? @kuba: Gratuluję outfitu z dwoma addonami. U nas (na Antice) jest dopiero jeden. Posiada go gracz... bez premium. :D @Ciufcia: Jak to pociąg, zawsze do przodu. [Bleh... i tak największym szatanistą jestem ja :p] @MvD: Nie szalej, bo mnie wyprzedzisz... ;< |
@MvD
Nazwa Yallah i jego różnorodne mutacje są zabronione znakiem firmowym "Y". Wszelkie jego rozpowszechnianie jest surowo zabronione i karalne. Dlatego przed użyciem proponuje zapoznanie się z treścią ulotki dołączonej do account'a lub skonsultowanie się z farmaceutą (czyli ze mną). Jednakże ze względu na okoliczności - doborowe towarzystwo na zdjęciu + najlepszy outfit tibijski, umarzam postępowanie karne. Y'all |
@Instynkt
No, dalej bijesz lvl :) Tylko pospiesz się. @Ciufcia Kolejny satanista. Ale ładnie ;P @MvD Ty też ;P PS.Instynkt, oburzył mnie twój ostatni post. Niewiem, nie słuchałem, ale ja bym tam nie przedkładał HipHopu, rapu, metalu, czy popu, nad klasykę ;). Chopin też był polakiem. PS2. Według najczęściej używanych ograniczeń: "Muzyka=muzyka instrumentalna", HipHop to nie muzyka...Właściwie poprawnie jest: "Muzyka wokalna<Muzyka instrumentalna<Muzyka inst.+wok." PS3. No, Milan, brat metal ;). Ale, proszę cię, możesz se być satanistą, ale nie okazuj tak tego, bo potem jacyś debilni politycy mówią w TV że tak \|,,| "pokazują wyjątkowo młodzi i głupi ludzie, na satanistycznych koncertach" PS4. Specjalnie przejrzałem poprzednie screeny żeby nie był tylko komentarza dla Inst. i trzech PS'ów xD |
Gratz wszystkim , ja wrzuce cos za jakis czas ;p
ps. Co do poprawek regulaminu jestem "za" ale ... Trapowanie shengiem ? Bicie go z fisa ? Lurowanie munstera? Nikt nie mysli o tym gdy spotka jednego z tych potworow ,poprostu zabic i zgarnac loota . Wiec dlaczego nie mozna wklejic takiego ss'a z dedem shenga ,wkoncu to tez jakies osiagniecie. (to tylko moje odczucia) Pozdro Madeo |
Malutka zmiania w regulaminie (dodanie punktu 10. :evul:)
@ Zmiany w regulaminie albumu - z tymi bossami to imo dziwne. Jakby w dziale forum był zakaz wklejania huntów z dragów/demonów, chyba, że kogoś trapujesz/walisz z fista/lurujesz. :p |
@Zmiany w regulaminie
Wszystkie bardzo mi odpowiadają. Co do tych pomysłów z trapowaniem z Shengiem bo (jeśli dobrze zrozumiałem) nie chodzi o to, żebyśmy tak robili, ale raczej żeby po prostu te screeny wnosiły coś nowego, ciekawego, na czym można by zawiesić oko, uśmiać się czy też zastanowić. Bo oglądanie 50. zdjęcia z martwym Shengiem w Mino Hell jest nudne. Wolałbym wiele razy bardziej zobaczyć właśnie coś niespotykanego, jak trap z ASem :). Ale mam też pytanie do hmm.. moderatorów tych tematów, czy można zamieszczać jakieś powiedzmy "zabawne" screeny vide tych z "TibiaNews"? To znaczy nie zawierające żadnych awansów, kolekcji etc., mające jedynie rozbawić (itd.) oglądającego? Oczywiście mające związek z Rookgaardem. Ps. Milan, Ty to jesteś zgrywus ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:36. |