![]() |
Cytuj:
|
@up
taaa pamietam stare czasy :D fazest nobek i inni spoko kolesie |
A pamiętacie Neanon'a Valke allar'a ? a mnie pamiętacie ? :<
Niszczyciel Dobra here 1 owner ;p. |
Pastuch i Anaboll free.
|
na furorze jest troche nudno bo prawie sami polacy, no ale coz jak polacy maja dominowac to proponowalbym aby Imargam, Czipsu, Katrila itp. Poprostu WYGONILI Taifuna z servera. Niech sobie znajdzie nowy :B)
|
-.-
|
Cytuj:
jak mozna Valke nie pamietac :P Neona~ chyba kojaze a Nieszczyciela nieeeeee |
Cytuj:
Good Job :PP Dobre od kiedy Taifun to BR, SWe or nie wiem co tam :P?? pozdro |
A kto pamietka takiego noobka jak Rolnik Morderca? ( 1 owner 51 lvl ),
Na Furorze bylo duzo zajebistych akcji ; D i szczcunek dla tych który są od początku poza Sarandielm bo mi zajbeal lootbaga z rotów kase wzioł a mace itp zostawil xDDD wkuriwaja mnie takie osoby jak Zwidek (kurwa 12 letni dzieciak haha xD) który w 2 miechy zrobi 100 i mysli ze wszytsko wie o servie... Tak samo Nekazz'y które sie nawzajem pohackowaly : ) btw Marcel De'Breaker odezwij sie na pw : ( Cytuj:
Kurwa a mnie huncil Thielonn i spaciłem hunta za ... 2 small emerlady xDDDD |
a kto pamieta szymiel/elvril da'mort? =O
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Szymiel=Hmm mejker :P |
@up
a ty czipendejsie napisz mi swoj name i gdzie grasz teraz, na pm Cytuj:
|
Xavine gra na innym świecie ma 150 + MS idioci, Sarandiel ( prawdziwy) sellnął chara za 450 zeta a tamten gośc który kupił tak sie podniecał Ue że pizgał z kazz wszystkich i sam go zabiłem 2 razy xD hunta nabił i zjebał tak samo jak z Nackersem nowi ownerzy, Zwidek zrobił z 1.5 roku 100 lvl nie wie cos o tym servie i gra normalnie , a że dzieciak jest to prawda ( a moze stary z mutacja ) :D:D:D:D
Sanyol żal.pl nie expi od 4 miechów , fastem za kase zrobił lvl , a na 113 lvlu na blessy stac go nie było Żal.pl i kto tu wie najwięcej o servie?? pozdro:baby: :D |
Eeeee
no niewiem jak wy ale ja myslalem ze 1 owner Xavine'a to Sanyol i nadal mi sie tak wydaje |
Cytuj:
|
lol dobra ta mp3 z teamspeaka duskow xD
|
Cytuj:
dobrze sie uśmiałem czytając too :P Kostooch twoje poczucuie humoru mnie powoli drażni :D pozdro |
Cytuj:
|
Co tam...
Nie będziemy sie kłucić jak jakieś dzieci Neo 10 lat - :] Taifun Wbija 252, pisze żeby nie było offtop bo tylko 3 osoby pisza góra, reszta nie wiem śpi :P?? Na candi z 30+ osób tutaj nikt :((( PoOoZzDdRrOOoooOO! :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10. |