Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Qreew 17-08-2006 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 939299)
taaa wiesz wku,,iaja mnie takie wiesniaki co gowno wiedza a gadaja, jada na rodzicow...
Paw~ czemu nicka nie podasz w Tibi boisz sIE? ffs

No tak z rodzicami to przesada, ale pomyslales dlaczego Cie tak jadą??

dressu 17-08-2006 16:23

Widac ze Rómció i Jeffrey sie przestraszyli i dolaczyli do PPB by miec jakies plecy hahahaha

Ametystowec 17-08-2006 19:16

Tak mu jedziecie...a prawda jest taka, że HWL znudziła sie gra i robią wojny, Rumcio - On chce poprostu spokojnie grać a nie uczestniczyć w bezsensownej wojnie o "władze" w virtualnym świecie;). Jak tylko Dominion nabije parę fragów to Aylitha znowu wróci Catrishia też. Na teraz nie polecam galany do gry (How we Livin zbiera na bolt'y i Hmm'y) a Ty Rumcio nie przejmuj sie bachorami ktore mają 20 levele i się kozaczą jacy to Oni byli by wspaniali gdyby mieli 100 level.

thewojtek 17-08-2006 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 940203)
@Gran~ ready for logging?-.^

Z wami zawsze :))

Anevarix i Grim~ dolaczyli dzis do HWL

Dragon86 17-08-2006 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ametystowec (Post 941169)
Tak mu jedziecie...a prawda jest taka, że HWL znudziła sie gra i robią wojny, Rumcio - On chce poprostu spokojnie grać a nie uczestniczyć w bezsensownej wojnie o "władze" w virtualnym świecie;). Jak tylko Dominion nabije parę fragów to Aylitha znowu wróci Catrishia też. Na teraz nie polecam galany do gry (How we Livin zbiera na bolt'y i Hmm'y) a Ty Rumcio nie przejmuj sie bachorami ktore mają 20 levele i się kozaczą jacy to Oni byli by wspaniali gdyby mieli 100 level.

oj dziecko nie przesadzaj z tym pokojowym nastawienie Rumcia, w koncu gdyby bylo ze chce grac w pokoju etc to nie byl by w Dominion ;)
do tego w tej grze wcale lvl nie jest najwazniejszy^^ kiedysm moze staniesz sie natyle rozumna osoba ze zczaisz o co biega a na koniec napisze wolem miec 20 lvl uczciwie zrobiony niz 100 sharowany z kims :p

Ametystowec 17-08-2006 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragon86 (Post 941307)
oj dziecko nie przesadzaj z tym pokojowym nastawienie Rumcia, w koncu gdyby bylo ze chce grac w pokoju etc to nie byl by w Dominion ;)
do tego w tej grze wcale lvl nie jest najwazniejszy^^ kiedysm moze staniesz sie natyle rozumna osoba ze zczaisz o co biega a na koniec napisze wolem miec 20 lvl uczciwie zrobiony niz 100 sharowany z kims :p

Yyy, udowodnij, że Rumcio shearuje konto, a mi się wydawało że odszedł z dominion PŁACĄC HWL. Pokojowe nastawienie? Lol to on kogoś zabijał za to, że padł pomimo zapłacenia? btw. uwierz mi w tej grze na galanie się liczy level i plecy ;]

Mlecziii 17-08-2006 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ametystowec (Post 941344)
Yyy, udowodnij, że Rumcio shearuje konto, a mi się wydawało że odszedł z dominion PŁACĄC HWL. Pokojowe nastawienie? Lol to on kogoś zabijał za to, że padł pomimo zapłacenia? btw. uwierz mi w tej grze na galanie się liczy level i plecy ;]

Ze rumcio shearuje konto to nie nowość.

P.S.
Znów Boltina jest na sell i tym razem też jej nik niekupi za 700zł.

Dragon86 18-08-2006 01:03

Cytuj:

A udowodni ze nie sharuje to samo pytanie ;)
po drugi lvl liczy sie ale dla niektorych a najbardzie szanowani na galanie sa pewne osoby z niskimi lvlami uwierz a jak nie to zacznij sie uczyc historii galany:p
P.S. nie mam zamiaru sie z toba klucic bo nie musze ci nic udowadniac :)

Kurier 18-08-2006 02:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ametystowec (Post 941169)

Wiekszosc z tych co sie tu wypowiadaja maja duzo wyzsze lvle niz 20ty...
co do kwesti bachorow..- tez nimy kiedys bylismy wiec sie nie deneruj tylko pracuj nad dorastaniem maly:baby:

@Gran~ be ready!
Loading...?-.^ :evul:

thewojtek 18-08-2006 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 941693)
@Gran~ be ready!

READY! let's own them xDD and u?

Bartol1 18-08-2006 14:25

Cytuj:

LOL pamietam jak Rumcio blokowal hydry dla Lovize i ten wkleil mi haslo jak Rumcio pisze mu zeby Lovize chwile poczekal bo on juz nie moze grac, ale zaraz zawola 2 ownera ^.-
Dyskusje na temat czy Rumcio sharuje czy nie sa zbedne bo odpowiedz jest oczywista ^^

Ametystowec 18-08-2006 14:52

Kurier, twoja postawa jest żenująca, dla twojej wiadomości mam 16 lat a to, że (być może) jesteś odemnie starszy to nie oznacza że musisz się tym wywyższać aha, i mam 1,87 gdybyś chciał to też wiedzieć

a co do shaerowania to niemożecie być pewni na 100% btw. teraz to i tak już nie ma znaczenia bo jest stamina ;)

Ajron 88 18-08-2006 14:54

Ja pamietam rozmowę Rumcia z jednym czlonkiem HWL , sytuacja miala miejsce w ankhmun depot i Rumcio na default channelu na pytanieczlonka HWL czy sie che wykupic odpowiedzial wesolo ze musi zapytac brata , a nie wydaje mi sie zeby Rumcio byl 7 letnim chlopcem ktory sie pyta mamy/taty czy brata o to co powinien zrobic w grze , stawiam na to ze tenze "brat" jest jednym z ownerów.

Ametystowec 18-08-2006 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 942278)
Ja pamietam rozmowę Rumcia z jednym czlonkiem HWL , sytuacja miala miejsce w ankhmun depot i Rumcio na default channelu na pytanieczlonka HWL czy sie che wykupic odpowiedzial wesolo ze musi zapytac brata , a nie wydaje mi sie zeby Rumcio byl 7 letnim chlopcem ktory sie pyta mamy/taty czy brata o to co powinien zrobic w grze , stawiam na to ze tenze "brat" jest jednym z ownerów.

ups, niezrozumiałem na początku.

kto jeszcze był przy tej rozmowie? Rumcio mogł dać bratu na chwile żeby popilnował i zawaołał go w razie W a że ktos do niego napisał to był akurat w ubikacji...

Rybzor 18-08-2006 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ametystowec (Post 942313)
ups, niezrozumiałem na początku.

kto jeszcze był przy tej rozmowie? Rumcio mogł dać bratu na chwile żeby popilnował i zawaołał go w razie W a że ktos do niego napisał to był akurat w ubikacji...

Czytac to potrafisz?

Boze po co dyskutujecie czy sharuje czy nie, przeciez to oczywiste jak juz ktos wspomnial...;p

Aaaa zdazyles wyedytowac ; ]

Komandos Strong 18-08-2006 16:52

a ja mysle ze rumcio dlugo nie zabawi w PPB :D

dressu 18-08-2006 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komandos Strong (Post 942521)
a ja mysle ze rumcio dlugo nie zabawi w PPB :D

Czemu tak myslisz? Dobrze by bylo jakby dostal kicka szybko z tej gildii
No ale podaj argument czemu nie zabawi dlugo?

pawlon 18-08-2006 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu (Post 942608)
Czemu tak myslisz? Dobrze by bylo jakby dostal kicka szybko z tej gildii
No ale podaj argument czemu nie zabawi dlugo?

bo to rumcio ;D czyz to nie jest najlepszy argument?

Kurier 18-08-2006 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 941693)
Wiekszosc z tych co sie tu wypowiadaja maja duzo wyzsze lvle niz 20ty...
co do kwesti bachorow..- tez nimy kiedys bylismy wiec sie nie deneruj tylko pracuj nad dorastaniem maly:baby:

@Gran~ be ready!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ametystowec (Post 942275)
Kurier, twoja postawa jest żenująca, dla twojej wiadomości mam 16 lat a to, że (być może) jesteś odemnie starszy to nie oznacza że musisz się tym wywyższać aha, i mam 1,87 gdybyś chciał to też wiedzieć

a co do shaerowania to niemożecie być pewni na 100% btw. teraz to i tak już nie ma znaczenia bo jest stamina ;)

A ja mam 7.90 i starczy akurat na paczke fajek i duzego lecha :D

Znam Rumcia lepiej niz myslisz i fakt ze jego mlodszy brat takze gra na tej postaci jest powszechnie znany!! Koniec tematu z mojej strony!
Co do mojej zenujacej postawy- Powiedz mi w ktorym miejscu jest ona zenujaca?-.^
O ile pamietam(i widze w poprzednim twoim poscie zdanie typu "nie przejmuj sie bachorami co maja 20te lvle .. itd.) probowales urazic nie tylko mnie, nomen omen starszego od ciebie o praktycznie dekade czlowieka jak i reszte czytajacych owe forum! Z ktorych dodam wiekszosc ma lvl w okolicy 80-100!

Boze dalem sie znow wciagnac w jakies brednie...
Jezeli nie rozumiesz o co mi chodzilo w poprzednim poscie to mam nadzieje ze kiedys do tego dorosniesz:baby:
P.s. co ma wzrost do rozumu?-.^

Bartol1 18-08-2006 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 942851)
P.s. co ma wzrost do rozumu?-.^

Nikogo tu nie obrazam ale slyszalem takie powiedziedzenie " Wysoki do nieba, glupi jak trzeba" ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:25.