![]() |
mial 5 % szans na przezycie ataku ale i tak i tak by padl
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/13390
Aż taki to tajny filmik nie jest :P |
Masz rację, film nieciekawy. Myślałem że będzie battle.
|
N-G dostanie po dupsku. GL MM
|
Aha mówiłem że szwedów bedą lać Next generation jest złożone całe ze szwedów Tylko Xolo~~ Doszedł do szwedziuków XOLORIAN WON Z POLSKI |
LS sie juz calkiem rozpadlo? :>
Niegram juz na kyrze, ale ciesze sie ze jest wojna. Moze jak wojna sie zakonczy na kyrze znowu bedzie mozna normalnie pograc X( |
Cytuj:
A oprócz tego do NG prawdopodobnie dojdą Masoj Hunett , Slaminer i ja |
Cytuj:
azeris byles 5 sekund szybszy ... +gandamir ~ tez polak |
Cytuj:
No jak jeszcze grałem 1 miech temu xolorianem grał polak ale co on zrobił z charem to już jego sprawa :D Azeris idz i wojojuj pooglądam cię chętnie w akcji i nie zapomnie twoich słów jak Xerteze(chyba dobrze napisałem) zabiliście i powiedziałes do tetra "moge już odejść ? ..." do swego masterka w chyba w dosłownym tego słowa znaczeniu. Reszty Polaków nie wymieniłem bo jeszcze nie mieli invita i ich nie widziałem Ale cóż pozdro :D Azeris go go go war xD Awer masz pozdro od Deejay Yomada xD |
Cytuj:
|
Hail Kyra ~~~~!!!!!!
|
Cytuj:
Oks Jeszcze mnie ujzysz na kyrze bo miałem 2 dobre chary jednego sprzedałem i gra dalej a drugiego shuntowało mi LS |
Hail Kyra ~~~~!!!!!!
|
Cytuj:
nie bende robił przypału dla new ownera :> a drugi to był 60 ED którego mi shuntowano -.- |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Deejay Yomada to rl friend a Ja miałem name Daianka jak chcesz wiedzieć |
daianka nigdy nie byl sprzedany
|
Daianka ma teraz 30+ lvl. I zmieniony nick na Saccato. Padłem ostatnio od niej na afk'u.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57. |